Forum » Loža » Nov kadilski zakon !!!!
Nov kadilski zakon !!!!
perci ::
Čakaj malo... Saj je prepoved kajenja. Kakšna še naj bo, da bodo tvoji sodelavci nehali kadit?Stavim 200 EUR (brez heca), da se ob sprejetju novega zakona tudi v teh prostorih ne bodo upale več kadit. Sprejmeš stavo?
nastyboy ::
Kadilnice.. bi bile kot kakšna dirklana proga, tja bi se hodli izživljati kadilci, če bi hotel kakšen nekadilec tja, bi pač mogel upoštevati da se tam hitreje vozi od 90kmh, in to je to, problema ki lahko tuki nastajata sta dva, kaj če se ravno vsi lokali kamor sedaj rad zahajam spremenijo v take kadilnice, in še en : ker bi bilo notri dovoljeno kajenje bi lahko folk kadil od cigar pipi in hipotetično nedovoljenih jointov. In potem bi se lahko zgodilo kadilcem da bi tistim ki kadijo lahke cigarete začele iti cigare na k....., ogrožajo jih s svojim smradom itd. In pol bi naredili kaj .. ločene lokale za cigare, jointe... ker to je pa res nezdravo in smrdi... Podobna situacija kot zdaj ... samo za kadilce.
Se pa pogojno strinjam, če bi par lokalov namenili kadilcem (sploh takih lokalov kamor ne zahajam) bi me ne motilo.
In problemi s strani kadilcev... Isto kot moji.. kaj če vse lokale kamor je zahajal spremenijo v nekadilske, ali boš začel hodit v druge lokale... ali bi potem ko bi 3 skadil v kadilnici vseeno prišel nazaj v lokal za nekadilce.. in bi raje tam pol šel ven kakšnega skaditi ko bi zapasal. Po mojem bi se v veliki meri to dogajalo. Pač vsakemu sede par lokalov bolj kot drugi....in ne vem če bi se potem prilagajal na druge lokale, oz. bi se raje prilagodil pravilom da se gre ven skadit. Kar po navedbah nekaterih ki so bili izven slovenije sploh ni tako slabo ker vzunaj lahko spoznaš prav zanimive ljudi.
LP
Se pa pogojno strinjam, če bi par lokalov namenili kadilcem (sploh takih lokalov kamor ne zahajam) bi me ne motilo.
In problemi s strani kadilcev... Isto kot moji.. kaj če vse lokale kamor je zahajal spremenijo v nekadilske, ali boš začel hodit v druge lokale... ali bi potem ko bi 3 skadil v kadilnici vseeno prišel nazaj v lokal za nekadilce.. in bi raje tam pol šel ven kakšnega skaditi ko bi zapasal. Po mojem bi se v veliki meri to dogajalo. Pač vsakemu sede par lokalov bolj kot drugi....in ne vem če bi se potem prilagajal na druge lokale, oz. bi se raje prilagodil pravilom da se gre ven skadit. Kar po navedbah nekaterih ki so bili izven slovenije sploh ni tako slabo ker vzunaj lahko spoznaš prav zanimive ljudi.
LP
bili_39 ::
Zakaj stava - kaj bo drugače? Samo kazni bodo večje, kar pomeni, da ju bo šef stisnil (če ju bo).
Tukaj ni kaj za stavit. Staviva lahko, da se bo precej spremenilo pri organizaciji lokalov ipd....
Tukaj ni kaj za stavit. Staviva lahko, da se bo precej spremenilo pri organizaciji lokalov ipd....
Ne da bodo kazni večje. Kazni dejansko bodo. In kazni se da efektivno upeljat, če so zadeve transparentne in nedvomne. Brez polovičarskih rešitev torej. Ne, da pride inšpektor v lokal, kjer se mu potem začne lastnik zgovarjat ne vem kakšne zgodbice, pisat ne vem kakšne ustavne pritožbe itd.
100% in dosledno. To je edini način. Sicer pa je zanimivo, kako ste se kadilci šele zdej začeli bunit, da hočete ločene prostore. Do sedaj, ko de facto nikjer nisi mogel biti da ne bi vohal čika, se niste nič kaj dosti borili za pravice kadilcev. Pa tako strpni ste. Sedaj bi se naj pa mi borili za vaše kvazi pravice? Jok, brate.
100% in dosledno. To je edini način. Sicer pa je zanimivo, kako ste se kadilci šele zdej začeli bunit, da hočete ločene prostore. Do sedaj, ko de facto nikjer nisi mogel biti da ne bi vohal čika, se niste nič kaj dosti borili za pravice kadilcev. Pa tako strpni ste. Sedaj bi se naj pa mi borili za vaše kvazi pravice? Jok, brate.
čakaj malo.. V službi (sploh javnih ustanovah ni sedaj nobenega polovičarstva - če te dobijo plačaš kazen.
Drugo so pa lokali. Nihče od nekadilcev se ne rabi borit za pravice kadilcev. Od kod ti to?
Samo pustite možnost drugačnosti - spet sprašujem: kaj bi te motilo, če bi med petimi drugimi lokali videl enega, na katerem bi pisalo "Kadilnica"?
Drugo so pa lokali. Nihče od nekadilcev se ne rabi borit za pravice kadilcev. Od kod ti to?
Samo pustite možnost drugačnosti - spet sprašujem: kaj bi te motilo, če bi med petimi drugimi lokali videl enega, na katerem bi pisalo "Kadilnica"?
Bili: ne vem če je že kdo plačal kazen zaradi kajenja v državni upravi. Sicer ljudje tega ne bi počeli, ker plače niso lih visoke.
Drugo so pa lokali. Nihče od nekadilcev se ne rabi borit za pravice kadilcev.Aja, ne? Jah, potem te ne moti, če na morebitnem referendumu obkrožim ZA popolno prepoved?
Kaj bi ti obkrožal na morebitnem referndumu je povsem tvoja stvar, drugo je če znaš to argumentirati v pogovoru.
Nekaj pa le loči: ti se boriš za svoje pravice in ne proti pravicam kadilcev... Ni nujno, da jih popolnoma zatreš, če hočeš uživat svoje pravice.
Glede plačil kazni - nekaj jih je bilo na začetku, so pa zares smešno nizke in se kasneej nihče več ni razburjal zaradi njih (menda 5000 SIT za kršilca, za odgovorno osebo sicer precej več).
Ne vem pravzaprav, zakaj ne izvajajo tega zakona?
Nekaj pa le loči: ti se boriš za svoje pravice in ne proti pravicam kadilcev... Ni nujno, da jih popolnoma zatreš, če hočeš uživat svoje pravice.
Glede plačil kazni - nekaj jih je bilo na začetku, so pa zares smešno nizke in se kasneej nihče več ni razburjal zaradi njih (menda 5000 SIT za kršilca, za odgovorno osebo sicer precej več).
Ne vem pravzaprav, zakaj ne izvajajo tega zakona?
Tudi jaz ne. Ampak nekaj je treba ukrenit. In prepričan sem, da tega s sprejemom novega zakona ne bo.
Sej na začetku, ko so prejšnji zakon sprejeli, je blo še kar OK. Sam potem so pa začeli s tisto debilno argumentacijo fizične ločitve prostora in pogruntali, da je to lahko ena 1,5m visoka deska in je slo vse v tri pizde.
Tukaj takih dilem (fizična ločitev prostora) ne bo.
Sej na začetku, ko so prejšnji zakon sprejeli, je blo še kar OK. Sam potem so pa začeli s tisto debilno argumentacijo fizične ločitve prostora in pogruntali, da je to lahko ena 1,5m visoka deska in je slo vse v tri pizde.
Tukaj takih dilem (fizična ločitev prostora) ne bo.
kupola ::
Čakaj, govorimo o stvareh, ki se jih da kupit v vsaki trafiki.
Če so legalne še ne pomeni da niso trde droge.
> Sej na začetku, ko so prejšnji zakon sprejeli, je blo še kar OK. Sam potem so pa začeli s tisto debilno argumentacijo fizične ločitve prostora in pogruntali, da je to lahko ena 1,5m visoka deska in je slo vse v tri pizde
potem bi bila ustrezna tudi kakšna druga rešitev, če bi se le izvajala... Če ti je v bistvu še prejšnji zakon ustrezal - če bi ga le izvajali tako kot je treba...
Vsaka pritožba nekadilca - kazen 5000€ za upravljalca lokala. Potem pa naj izklopi ventilacijo če si upa...
potem bi bila ustrezna tudi kakšna druga rešitev, če bi se le izvajala... Če ti je v bistvu še prejšnji zakon ustrezal - če bi ga le izvajali tako kot je treba...
Vsaka pritožba nekadilca - kazen 5000€ za upravljalca lokala. Potem pa naj izklopi ventilacijo če si upa...
Fizikalko ::
Tudi komunizem je bil v teoriji dober, v praksi je pa mal šepalo. Tukaj je isto. Ljudje smo pač taki, da non stop iščemo luknje, zato je treba sprejet zakon, kjer lukenj (vsaj velikih) ne bo.
Amen to that.
In poizkusi kako naredit tak zakon so bili. Spodleteli so. Čas je za spremembe, kot bi rekel naš premier .
In poizkusi kako naredit tak zakon so bili. Spodleteli so. Čas je za spremembe, kot bi rekel naš premier .
bili_39
Jaz nimam problema. Se popolnoma strinjam z zakonom.
V čem je pa tvoj problem?
in kje je tvoj problem?
Jaz nimam problema. Se popolnoma strinjam z zakonom.
V čem je pa tvoj problem?
> Tudi komunizem je bil v teoriji dober, v praksi je pa mal šepalo. Tukaj je isto. Ljudje smo pač taki, da non stop iščemo luknje, zato je treba > sprejet zakon, kjer lukenj (vsaj velikih) ne bo
>In poizkusi kako naredit tak zakon so bili. Spodleteli so. Čas je za spremembe, kot bi rekel naš premier
Zakon je v tem primeru vedno terorija. kako ga izvajaš - to je praksa. Če nismo znali izvajat enega, zakaj mislite, da bo sprememba zakona dolgoročno boljša rešitev? Spet isto vprašanje:
kaj vas moti, če bi tu in tam videli lokal z napisom "kadilnica"?
@kupola: povej prej kaj pametnega, potem se spusti v debato.
>In poizkusi kako naredit tak zakon so bili. Spodleteli so. Čas je za spremembe, kot bi rekel naš premier
Zakon je v tem primeru vedno terorija. kako ga izvajaš - to je praksa. Če nismo znali izvajat enega, zakaj mislite, da bo sprememba zakona dolgoročno boljša rešitev? Spet isto vprašanje:
kaj vas moti, če bi tu in tam videli lokal z napisom "kadilnica"?
@kupola: povej prej kaj pametnega, potem se spusti v debato.
povej prej kaj pametnega, potem se spusti v debato
jokica
Če želiš imeti napis kadilnica, si ustanovi društvo kadilcev (eno že obstaja). Na vhodna vrata društva si daj napis kadilnica.
Torej, v čem je tvoj problem?
>Če želiš imeti napis kadilnica, si ustanovi društvo kadilcev (eno že obstaja). Na vhodna vrata društva si daj napis kadilnica.
>Torej, v čem je tvoj problem?
Sprašujem vas, kaj vas moti če bi bilo par lokalov s takšnim napisom.
>Torej, v čem je tvoj problem?
Zakon je v tem primeru vedno terorija. kako ga izvajaš - to je praksa. Če nismo znali izvajat enega, zakaj mislite, da bo sprememba zakona dolgoročno boljša rešitev?Sem ti ze stokrat napisal. Ker je sedanji zakon polovicarska resitev. In te redkokdaj delujejo dobro.
In jst sem prepričan, da bo zakon, če bo sprejet v taki obliki deloval dobro. Sem pripravljen 200 eurov položit na to. Vprašanje je, če si ti pripravljen toliko položiti na trditev, da ne bo deloval?
Zakaj bi stavil na nekaj kar je večje ugibanje kot športna napoved? Verjetno bo v začetku kar dobro deloval - tudi stari je.
Še vedno nisem slišal odgovora: Le kaj pri hudiču bi vas motilo, če bi tu in tam videli lokal z napisom "kadilnica"...
Zakon ne bil nič slabši, le nekateri ne bi rabli pozimi stat na mrazu..
Še vedno nisem slišal odgovora: Le kaj pri hudiču bi vas motilo, če bi tu in tam videli lokal z napisom "kadilnica"...
Zakon ne bil nič slabši, le nekateri ne bi rabli pozimi stat na mrazu..
Že stokrat smo ti povedali, kaj bi nas motilo. Jst osebno imam počasi dovolj in ti ne bom še 101. ponovil.
Zakon ne bil nič slabši, le nekateri ne bi rabli pozimi stat na mrazu..Zakon bi bil slabši. In nikomur ne bo treba stati na mrazu.
Pravzaprav nisi odgovoril drugega kot: zakon bi bil slabši.
Čemu?
In ja, morali bodo stat na mrazu.
Čemu?
In ja, morali bodo stat na mrazu.
zee ::
nekadilcem ne bo treba stati na mrazu in tistim kadilcem, ki bodo za tisto urco/dve potrpeli, prav tako ne.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Glej tu se sploh ne gre kaj bi koga motil napis. Zakon pač pravi, da se v lokalih ne bo kadilo. In to je dejstvo. (seveda ob predpostavki, da bo zakon sprejet...)
V praksi bo verjetno rahlo drugače - to bomo pa videli.
Zakon je pač tak kot je, idealen bo težko. Bo pa boljši kot je sedaj. Pusti zakonu kako leto, dve časa pa bomo pol videli kako pa kaj. Ali bomo popolnoma prepovedali kajenje, prepovdali prodajo nikotina. Mogoče bomo pustili zakon tak kot je, mogoče ...
Misli, da sem že nekaj strani nazaj povedal, "da kar se mene tiče lahko kajenje popolnoma prepovemo že sedaj, samo praktično pa to ni mogoče".
Prepovedali bi zaradi: zdravja, okolja, odvisnosti, denarja.
Vprašanje pa je zakaj ne prepovemo? Zaradi odvisnosti, denarja, navade. Zaradi česa še?
PS: Naštel sem le nekaj vzrokov za in proti. Daj še ti dodaj kakšnega.
>Prepovedali bi zaradi: zdravja, okolja, odvisnosti, denarja.
>Vprašanje pa je zakaj ne prepovemo? Zaradi odvisnosti, denarja, navade. Zaradi česa še
Kot je tudi že mnogo drugih odgovorilo:
Popolna prepoved prodaje bi bila diskriminatorna.
Zakaj?
zaradi drugih enako škodljivih razvad in odvisnosti, ki so legalne.
Zakaj v resnici (ne prepovedati) zaostriti protikadilski zakon: zaradi zmanjšanja prirasta novih odvisnežev.
Večina obstoječih odvisnežev je postala odvisna v času, ko je tobačna industrija harala po medijih in so se škodljive posledice kajenja skrivale. Kot večina odvisnosti, se tudi kadilska odvisnost kaže različno močno pri različnih udeležencih - nekatere bi lahk ohitro odvadili, nekatere bi odvajanje (nasilno) enostvno ubilo.
Cilj je torej postopno delati kadilsko razvado vedno manj atraktivno oz. jo prikazati v najgrši luči, tako da odvrneš nove potencialne odvisnike. Sedanje odvisnike pa počasi potisniti v kot, da nehajo.
>Vprašanje pa je zakaj ne prepovemo? Zaradi odvisnosti, denarja, navade. Zaradi česa še
Kot je tudi že mnogo drugih odgovorilo:
Popolna prepoved prodaje bi bila diskriminatorna.
Zakaj?
zaradi drugih enako škodljivih razvad in odvisnosti, ki so legalne.
Zakaj v resnici (ne prepovedati) zaostriti protikadilski zakon: zaradi zmanjšanja prirasta novih odvisnežev.
Večina obstoječih odvisnežev je postala odvisna v času, ko je tobačna industrija harala po medijih in so se škodljive posledice kajenja skrivale. Kot večina odvisnosti, se tudi kadilska odvisnost kaže različno močno pri različnih udeležencih - nekatere bi lahk ohitro odvadili, nekatere bi odvajanje (nasilno) enostvno ubilo.
Cilj je torej postopno delati kadilsko razvado vedno manj atraktivno oz. jo prikazati v najgrši luči, tako da odvrneš nove potencialne odvisnike. Sedanje odvisnike pa počasi potisniti v kot, da nehajo.
sidd ::
hehe, BW pa vedno kako dobro najde .
imaš približno 20 strani zakaj uvest ta zakon, in ostalo zakaj ga ne uvest. Kaj vam tu ni dovolj?
imaš približno 20 strani zakaj uvest ta zakon, in ostalo zakaj ga ne uvest. Kaj vam tu ni dovolj?
no idea for signature
signed
I
signed
I
@zee: nekadilcem ne bo treba stati na mrazu in tistim kadilcem, ki bodo za tisto urco/dve potrpeli, prav tako ne
Ne gre se za to, da ne bi potrpeli. potrpiš v bistvu tri, štir ure, nato si želi za malico privoščit kavo s cigareto. To je en poseben obred in izvaja se skupaj: piješ kavo in kadiš. Nato si pripravljen na naslednje tri štiri ure.
Zato bi rad kadilnico (ali kavarno, kjer se lahko kadi, kakorkoli hočeš).
Ne gre se za to, da ne bi potrpeli. potrpiš v bistvu tri, štir ure, nato si želi za malico privoščit kavo s cigareto. To je en poseben obred in izvaja se skupaj: piješ kavo in kadiš. Nato si pripravljen na naslednje tri štiri ure.
Zato bi rad kadilnico (ali kavarno, kjer se lahko kadi, kakorkoli hočeš).
bili_39
Seveda se lahko najdel kdo, ki bi ga razdražile besede: diskriminatorna, odvisnežev, ubilo, potisniti v kot.
Ko sem drugič prebral sem si rekel, saj je kar v redu napisano samo pikolovski ne smeš biti.
sidd
Kaj ni boljše, če tudi kak zagretež začne razmišljat zakaj ima lahko druga stran prav? Vsaj razmišljat.
Seveda se lahko najdel kdo, ki bi ga razdražile besede: diskriminatorna, odvisnežev, ubilo, potisniti v kot.
Ko sem drugič prebral sem si rekel, saj je kar v redu napisano samo pikolovski ne smeš biti.
sidd
Kaj ni boljše, če tudi kak zagretež začne razmišljat zakaj ima lahko druga stran prav? Vsaj razmišljat.
potrpiš v bistvu tri, štir ure
Če sem v nezakajeni gostilni prav nič ne trpim.
Vedno mislim, da kadilci ne morejo potrpeti zato ker so narkomani. In vedno se vprašam, če se mogoče motim.
VolkD ::
Nekoč nekdaj - mislim, da je tega že kake 15 let. Bil sem v situaciji, ko mi je okolica dokazala, da jim ugaja tobačni dim in se moram pač podrediti večini.
Ves obupan sem vprašal, če to pomeni, da vsak lahko voha to kar mu takrat prija ?? In dobil sem zmagoslavno pritrditev: "SEVEDA"!
Besedica je bila usodna ! Nalednji dan je bil itison v teh prostorih prepojen z amonijakom - meni to tako lepo diši - in še nosne votline dobro prečisti.
In sodelavci? Ne samo da so kadili, tudi delali so raje na hodniku.
In vsi moramo tako zakajenost prenašati v vseh lokalih ?? Prestavljajte si kako bi bilo, če bi takole šel od lokala do lokala, pa v vsakem spustil po kak dl amonijaka - meni ta vomj tako lepo diši -
Ves obupan sem vprašal, če to pomeni, da vsak lahko voha to kar mu takrat prija ?? In dobil sem zmagoslavno pritrditev: "SEVEDA"!
Besedica je bila usodna ! Nalednji dan je bil itison v teh prostorih prepojen z amonijakom - meni to tako lepo diši - in še nosne votline dobro prečisti.
In sodelavci? Ne samo da so kadili, tudi delali so raje na hodniku.
In vsi moramo tako zakajenost prenašati v vseh lokalih ?? Prestavljajte si kako bi bilo, če bi takole šel od lokala do lokala, pa v vsakem spustil po kak dl amonijaka - meni ta vomj tako lepo diši -
Preden zaspiš zapri oči. Preden zapreš oči, ustavi avto.
Veš kaj k_upola (lahko tudi ucela), me spominjaš na tisti nasvet: nikar se ne bodi z bedakom, ker te bo potegnil na svoj nivo in tam opravil s tabo...
Ampak vseeno, ali pravzaprav sploh pričakuješ odgovore na svoje trditve ali vprašanja, ko dejansko obrneš sogovornikove besede in vprašaš ravno nasprotno od smiselnega? Ali si le toliko nepremišljen, da ne začutiš, če ti nekdo poda resne argumente, ali jih zares ne razumeš?
Raje kavo pijem doma, kot da slučajno srečam tebi podobne..
Pa saj se več ali manj vsi strinjamo, naj bodo prostori ločeni in naj se v službi sploh ne kadi, a kaj vas res moti, če si dobrih 30% ljudi želi pri kavi tudi cigareta - ločeno in brez nekadilcev.
Ampak vseeno, ali pravzaprav sploh pričakuješ odgovore na svoje trditve ali vprašanja, ko dejansko obrneš sogovornikove besede in vprašaš ravno nasprotno od smiselnega? Ali si le toliko nepremišljen, da ne začutiš, če ti nekdo poda resne argumente, ali jih zares ne razumeš?
Raje kavo pijem doma, kot da slučajno srečam tebi podobne..
Pa saj se več ali manj vsi strinjamo, naj bodo prostori ločeni in naj se v službi sploh ne kadi, a kaj vas res moti, če si dobrih 30% ljudi želi pri kavi tudi cigareta - ločeno in brez nekadilcev.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bili_39 ()
hamax ::
lih sm prsu iz gledalisca, kjer so igralci v predstavi kadil. kdo ve, kako bo s tem v prihodnje?
ker tega pa enostavno ne mores prepovedat.
ker tega pa enostavno ne mores prepovedat.
bili_39
Samo toliko, da bo jasno, mene ne motijo kadilci ampak kajenje.
hamax
Verjetno cigaret ali dva na odru res ne bo nikogar motil.
Prej bi pričakoval problem pri kakemu sponzorju.
ločeno in brez nekadilcev
Samo toliko, da bo jasno, mene ne motijo kadilci ampak kajenje.
hamax
Verjetno cigaret ali dva na odru res ne bo nikogar motil.
Prej bi pričakoval problem pri kakemu sponzorju.
TESKAn ::
a kaj vas res moti, če si dobrih 30% ljudi želi pri kavi tudi cigareta - ločeno in brez nekadilcev.
Evo, ti dam odgovora, kot ste ga dajali kadilci na začetku teme - če ti ne paše, da ne smeš kadit - pa ostani doma.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
VolkD: dobra
hamax: če sodi v predstavo, potem pomoje ni problema. Če se le igralec strinja.
pa še vsem, ki se počutite ogrožene: noben nima nič proti kadilem, ampak proti kajenju in dimu in smradu posledično. Dajte že dojet to. Kakšna izjema pa potrjuje pravilo pravijo.
hamax: če sodi v predstavo, potem pomoje ni problema. Če se le igralec strinja.
pa še vsem, ki se počutite ogrožene: noben nima nič proti kadilem, ampak proti kajenju in dimu in smradu posledično. Dajte že dojet to. Kakšna izjema pa potrjuje pravilo pravijo.
no idea for signature
signed
I
signed
I
NiMH ::
@sidd: pa še vsem, ki se počutite ogrožene: noben nima nič proti kadilem, ampak proti kajenju in dimu in smradu posledično. Dajte že dojet to. Kakšna izjema pa potrjuje pravilo pravijo.
Ampak poglej...Kje bi bilo kajenje in dim in smrad posledičen če ne bi bilo kadilcev??? Nebi ga bilo...
Ampak poglej...Kje bi bilo kajenje in dim in smrad posledičen če ne bi bilo kadilcev??? Nebi ga bilo...
No Comment...
NBA => I LOVE this Game
NBA => I LOVE this Game
Bob Rock ::
če sodi v predstavo, potem pomoje ni problema. Če se le igralec strinja.
zakaj? To je njegovo delovno mesto! Na delovnem mestu se ne bo smelo kadit. Kar pomeni, da tudi v filmih slovenske produkcije ne bo vec kajenja. Ali so pac to dvojna merila?
zdaj ste pa že močno patetični.
kaka dvojna merila neki? če je v scenariju filma napisano, da igralec kadi (V PREDSTAVI/FILMU), potem bo pač kadil. temu se reče umetniška svoboda (baje), podobno velja tudi za že večkrat omenjeno prdenje in goloto.
kaka dvojna merila neki? če je v scenariju filma napisano, da igralec kadi (V PREDSTAVI/FILMU), potem bo pač kadil. temu se reče umetniška svoboda (baje), podobno velja tudi za že večkrat omenjeno prdenje in goloto.
zee
Gr0unD Zer0 ::
Evo, ti dam odgovora, kot ste ga dajali kadilci na začetku teme - če ti ne paše, da ne smeš kadit - pa ostani doma.
ce je vecina komaj zdaj dvignila glas, in ne prej, domnevam da so čepeli v sterilni luknji nekje doma do sedaj...
torej ste lahko tam še naprej
TESKAn ::
Ne, nismo nikjer čepeli. Smo bili kulturni in smo prenašali vaš smrad. Ampak vsakega potrpljenja je enkrat konec...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
@CasCaDaa: tule se gre za to, da se kadilci lahko zadržijo, oz. lahko kadijo zunaj. Zatorej njihova razvada še ne pomeni da se moramo na njih spravljati. Je pa tukaj neposredno še vpleten bonton in ostalo. Dima prav tako ni, če se kadilec zadrži, ali je vljuden in gre pokadit vem. Sedaj bo pač to namesto bontona poskrbel zakon, žalostno.
@Gr0unD Zer0: Odrasti. Prenašali smo smrad, ker nam druga ni preostalo. Sedaj pa imamo možnost izboljšati položaj, in ga tudi bomo z podporo temu zakonu.
@Gr0unD Zer0: Odrasti. Prenašali smo smrad, ker nam druga ni preostalo. Sedaj pa imamo možnost izboljšati položaj, in ga tudi bomo z podporo temu zakonu.
no idea for signature
signed
I
signed
I
@sidd Saj nimam nič proti kadilcem samo ta stavek me je malo dvignil... Ne rečem, da da se morajo vsi cigareti uničit pa nevem kaj vse ali pa postrelit vse kadilce...Ne tega ne podpiram...Je pa tudi res da je v igri bonton...
No Comment...
NBA => I LOVE this Game
NBA => I LOVE this Game
hamax ::
komi čakam na zakon, da vidm kok se bo zmanjsu promet v lokalih :D
lih dons sm mal steu v dveh lokalih. nastel sem 53 kadilcev in 7 nekadilcev.
no sej scasoma se bojo tud nekadilci navadl v lokale hodt. samo ne takoj.
lih dons sm mal steu v dveh lokalih. nastel sem 53 kadilcev in 7 nekadilcev.
no sej scasoma se bojo tud nekadilci navadl v lokale hodt. samo ne takoj.
Mislim da nebo spremembe v prometu lokala...Kadilci bodo hodili isto s tem da bodo pokadili v komori, Drugače pa mislim da nebo sprememb
No Comment...
NBA => I LOVE this Game
NBA => I LOVE this Game
Kater lokal pa propade zarad in izključno samo zaradi tega zakona, potem pa kr naj. Sicer pa še nisem videl lokala/gostilne, ki bi bilokdaj prikazal kakšenkoli dobiček....Vedno prej nekam pospravijo denar
no idea for signature
signed
I
signed
I
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tobačni zakon in biljardnica na Parmovi (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6922 (5326) | Beli_Zajcek |
» | Zakon o kajenju (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 10438 (8036) | CWIZO |
» | Prostori za nekadilce v gostinskih lokalih (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 7769 (6611) | #000000 |
» | Prepoved kajenja v SLO ?? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 13933 (11031) | BigWhale |
» | Pasivno kajenje ali pasiven Cukjati (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 7380 (5961) | poweroff |