Forum » Navijanje » navijanje nasveti
navijanje nasveti
dugiM ::
lp
rabil bi par dobrih nasvetov pri navijanju ker pri tem se res čisto zelen vem pa da je tukaj na forumu kar nekaj glavc
pa poglejmo komponente
core2duo 6600
asus P5B Deluxe
XFX Geforce 7600gt-xxx edition
Kinkston KHX8500 k2/1G
Stock hlajenje prosesorja sem že zamenjal z malo zmoglivejšim tako da s tem ni problema še vedno pa imam zračno hlajenje
če mi lahko gdo pove kako in do koliko zmore tak sitem
hvala za vsak odgovor
rabil bi par dobrih nasvetov pri navijanju ker pri tem se res čisto zelen vem pa da je tukaj na forumu kar nekaj glavc
pa poglejmo komponente
core2duo 6600
asus P5B Deluxe
XFX Geforce 7600gt-xxx edition
Kinkston KHX8500 k2/1G
Stock hlajenje prosesorja sem že zamenjal z malo zmoglivejšim tako da s tem ni problema še vedno pa imam zračno hlajenje
če mi lahko gdo pove kako in do koliko zmore tak sitem
hvala za vsak odgovor
asus ::
Zmore od 2.4ghz do 5.0ghz in več ... Jaz sem svojega e6400 na zraku spravil na 4.0ghz super pi stable in 3d stable 3.72ghz@1.54v, na isti plati kot jo imaš ti.Ram tud nimaš slab, tko da mislim da nebo problem na 3.6ghz in več na zraku.Če se boš spravil navijat pa postaj in mislim, da nas je kar nekaj ki ti bomo znali pomagat
dugiM ::
asus hvala za odgovor
morem pa rečt da me kar mika da bi probal malo navit
Problem je da ne vem kje bi začel
bral sem o različnih načinih navijanja od FSB-ja dviga napetosti ...
kar dost informacij je tako da te kar malo zmede kako in kaj
Lp
morem pa rečt da me kar mika da bi probal malo navit
Problem je da ne vem kje bi začel
bral sem o različnih načinih navijanja od FSB-ja dviga napetosti ...
kar dost informacij je tako da te kar malo zmede kako in kaj
Lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dugiM ()
asus ::
Začni tako, da daš rame na 1:1 se pravi v biosu jih daš na 533,pol pa dviguješ fsb pa še kar nekaj for je,tko da lahk na zs pošlješ msn naslov, če imaš pa skupaj navijeva to zadevo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje AMD Phenom II 955BE (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 6427 (3987) | Machiavelli |
» | Core i7 navijanje (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Navijanje | 28166 (15283) | galu |
» | >>E8x00 serija a.k.a Wolfdale<< (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Navijanje | 42106 (23648) | Dr_M |
» | Navijanje Q6600 - Pregrevanje?Oddelek: Navijanje | 3319 (2153) | Vuli |
» | Nasvet glede navijanja!!!Oddelek: Navijanje | 2115 (1651) | Cingular |