» »

pentium 2 (350 MHz)

pentium 2 (350 MHz)

pr2501 ::

Ta racunalnik je s hitrostjo na meji za gledanje filmov. zato me zanima koliko (in kako) se bi ga dalo naviti ?
Nebi rad vlagal veliko energije v to: pripravljen pa sem namestiti vecji ventilator saj trenutni itak piska kot zmesan, tako da sumim da nebo vec dolgo zdrzal.

Ali pa ce poznaste kaksen program za gledanje filmov, ki je sposoben tudi dobro lavfati z tako pocasnim procesorjem. Ja, se mogoce ta informacija, da imam 192 RAM-a.

Hvala
konec

Mr.Ecko ::

ffdshow kodek inštaliraj če ga še nimaš.Kakšno grafični imaš.Če je integrirana je tudi to ozko grlo.Pentiuma se da navit, če maš kok tolk solidno grafično.

jan01 ::

Z vlcjem(http://www.videolan.org/vlc/) bi moralo delati... Če je grafična kar ena, si dobi kakšno staro npr včasih razširjeno geforce 2mx

whatever ::

Če je P2 350 in ne celeron A, se najbrž ne bo dal kaj prida navit žal.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

Graficna je ASUS V264+

Bom se oglasil takoj ko preizkusim predlagani softwear.

Hvala
konec

Z vlcjem(http://www.videolan.org/vlc/) dela dosti bolse (zvok in slika se ujemajo).
Samo se vedno ni primerno za slabe zivce.

FFDSHOW je tudi mogoce kaj pripomogel k bolsi gledanosti. Spomnil sem se in se skopiral film iz CD na HD. In mislim, da ce si bom na novo nalozil sistem
(naredil malo reda), da bo delalo se zadovoljivo.

Mogoce pa mi nebo potrebno navijati procesor ?
konec

Klemzz ::

@whatever jst sm celerona 333MHz spravu na 500MHz in je delu bp, no še dela bp :)

frudi ::

celeroni 300A-366 so se navijali bistveno boljše od P2 350-450. predvsem zato, ker so imeli nižji fsb (66MHz, P2 pa 100MHz); fsb nad 100 pa je takrat bil problem za večino plošč. do kakih 112 je še šlo, nad tem pa so počasi začele crkovati ostale komponente (predvsem grafične in diski), zaradi previsokih frekvenc AGP in PCI.

P2 350 se žal bolj slabo navija; če imaš solidno ploščo in rame, ga boš mogoče uspel spravit do kakih 400 (3.5x112)...
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

kako se lahko povisa hitrost procesorja?
konec

krneki0001 ::

Jst mam enega P2-450(512kbcache) slot1 doma viška, če ga potrebuješ in si iz ljubljane ga lahko prideš iskat. Plata pa ta procesor sigurno podpira, pa boš mel prec 100MHz hitrejši proc brez navijanja.

Hvala
Sem iz Kopra prihajam pa pogosto v LJ; mogoce tudi v petek, ce bo kolega, ki mi pomaga pri diplomski nalogi ozdravel ( gripa).Se ti oglasim v tem primeru na privat sporocila.
konec

joze28 ::

živjo
mene pa zanima kateri OS imaš gor.
lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gledanje FULL HD na računalniku (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
5511850 (10725) oracle
»

gledanje filmov na kompu

Oddelek: Zvok in slika
192951 (2537) Silvano
»

CPU usage 100%

Oddelek: Pomoč in nasveti
7771 (771) jan01
»

Ali se splača downlodati program iz interneta?

Oddelek: Programska oprema
141522 (1093) Mr_Globus
»

AVI preview v eDonkeyu???

Oddelek: Programska oprema
111971 (1780) BigWhale

Več podobnih tem