Forum » Zvok in slika » Ustavljanje pri DVD
Ustavljanje pri DVD
frenkb ::
Moj Yakumo bo star 4 leta, naložen imam zadnji FW od pikija in do sedaj je delal kar OK.
Zadnje čase opažam, da mi je začel pri predvajanju presnetih DVD (ponavadi so to Verbatim mediji +RW) štekati in se ustavljati. Predvajanje se ustavi za pol sekunde ali pa za celo, v enoti se sliši, kako laser (oz. pogon) nekaj išče, potem pa ponavadi spet nekaj časa dela, dokler se zgodba ne ponovi.
Kaj lahko naredim ?
Zadnje čase opažam, da mi je začel pri predvajanju presnetih DVD (ponavadi so to Verbatim mediji +RW) štekati in se ustavljati. Predvajanje se ustavi za pol sekunde ali pa za celo, v enoti se sliši, kako laser (oz. pogon) nekaj išče, potem pa ponavadi spet nekaj časa dela, dokler se zgodba ne ponovi.
Kaj lahko naredim ?
- zaklenil: podtalje ()
podtalje ::
Yakumo predvajalniki že imajo svojo temo. Povezavo najdeš v mini KAZALO oddelka Zvok in Slika. Zaklepam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Yakumo predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 25 26 27 28 )Oddelek: Zvok in slika | 190197 (27121) | gasper6201 |
» | [DivXviD] Firmware za predvajalnik (peka in uporaba)Oddelek: Zvok in slika | 24670 (5168) | JanezC |
» | [DivXviD] Gericom Bellagio predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 62144 (20558) | Caniggia |
⊘ | [DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?Oddelek: Zvok in slika | 31435 (14688) | Stepni Volk |
» | Kateri Divx predvajalnik kupiti svojim staršem?Oddelek: Kaj kupiti | 2590 (2152) | Yossarian |