Forum » Pomoč in nasveti » Pregrevanje
Pregrevanje
dr.juice ::
Ok jas sem novi na foromu predvsem zaradi te težave ki jo mam tak da prosim pomoč...Pa nisem vedo kam naj dam temo tak da če ni ql pa premaknite prosim.
Meni je comp vedno zašteko ali se resetiro včasih, ker je mel preveč stopinj (90) še več včasih in sem hotu formatirat vendar zaj ko mi nalaga windowse pride skoro do konca (manjka še 1.minuta) pol pa zašteka stopinj pa ma itak prek 100 ko kaj delam takega zato sem menjo grafično, rame in spuco prah pa je še isto...dodal tudi še en ventilator pa je en kura*...Ma kdo kako rešitev?
Tnx
Meni je comp vedno zašteko ali se resetiro včasih, ker je mel preveč stopinj (90) še več včasih in sem hotu formatirat vendar zaj ko mi nalaga windowse pride skoro do konca (manjka še 1.minuta) pol pa zašteka stopinj pa ma itak prek 100 ko kaj delam takega zato sem menjo grafično, rame in spuco prah pa je še isto...dodal tudi še en ventilator pa je en kura*...Ma kdo kako rešitev?
Tnx
kingkong ::
zelo verjetno se ti pregreva procesor, tako da poglej kako imaš nameščen hladilnik na procu.
lahko pa pogledaš v biosu kakšne imaš temperature procesorja in preveriš ali se ti zaradi tega izklaplja.
na podobne probleme imaš ogromno tem, zato uporabi tudi možnost iskanja...
lahko pa pogledaš v biosu kakšne imaš temperature procesorja in preveriš ali se ti zaradi tega izklaplja.
na podobne probleme imaš ogromno tem, zato uporabi tudi možnost iskanja...
Ostale temperature b biosu so od 45-60 drugače pa sem mel hladilnik enkrat zlamani (ne celi samo ena kapča za priterditev) in takrat sem ga dol zel in nisem pol namazo več nazaj od takrat pa stoji gor ampak na eni strani bolje kot na drugi ampak se malo premika zmes ko ga primeš.
ant ::
ja pa sej si že sam ugotovil kaj je narobe >>> zamenjaj hladilnik > hladilnik mora biti čist pritrjen na procesor in ne sme biti vmes lufta.
LP
LP
Da sej zato sem ga pa malo prej dol vzel in bom zaj novega kupo...Tnx za pomoč pa upam da bo pol res šlo brez problemov
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ugasne med igranjem igric! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7754 (4626) | engelman |
» | Navijanje e4300 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Navijanje | 20784 (9667) | ZaLoMaT |
» | [Zračno hlajenje] Kateri hladilnik za Socket A (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 19585 (16708) | Wofk |
» | navijanje Quad procesorja (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Navijanje | 24785 (19475) | Jst |
» | Amd 64 po odstranitvi IHS-jaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2369 (1511) | Shark-357 |