Forum » Omrežja in internet » Ponudniki internetnih storitev in cene
Ponudniki internetnih storitev in cene
croatia21 ::
Mi lahko prosim kdo pove čim več ponudnikov interneta v Sloveniji ic cene. Kakšen link bi prišel prav.
Trenutno še uporabljam študentski paket, ki mi letos izteče. Verjetne me bodo sedaj pri siolu prestavili v SOLO paket ker jim več ne morem dostaviti potrdila o šolanju.
Mislim da SOLO paket pride 6.230,64 SIT povezava pa mi ostane ista kot pri ŠTUDENT PAKETU (1 Mbit/s / 256 kbit/s ).
Trenutno še uporabljam študentski paket, ki mi letos izteče. Verjetne me bodo sedaj pri siolu prestavili v SOLO paket ker jim več ne morem dostaviti potrdila o šolanju.
Mislim da SOLO paket pride 6.230,64 SIT povezava pa mi ostane ista kot pri ŠTUDENT PAKETU (1 Mbit/s / 256 kbit/s ).
#000000 ::
Emona Obala Koper, Merkator Slovenija Sadje, Bajrami&Bajrami, Šegrt d.o.o,
Ne a se zezaš, sej so javno znani Siol, Volja, Amis, Telemach, T-2, pol pa se mislm vsaj glede aktualnosti v LJ konča. Za cene pa se sprehodi na njihove strani in poglej ponudbo. LP
Ne a se zezaš, sej so javno znani Siol, Volja, Amis, Telemach, T-2, pol pa se mislm vsaj glede aktualnosti v LJ konča. Za cene pa se sprehodi na njihove strani in poglej ponudbo. LP
Brez dileme. VOLJA ima daleč najnižje cene in največ ponudijo v svojih paketih.
Samo me zanima, če ni kake cake. Npr. da moram pri njih kupit škatlo za ADSL. Pri siolu sem jo dobil zastonj.
Samo me zanima, če ni kake cake. Npr. da moram pri njih kupit škatlo za ADSL. Pri siolu sem jo dobil zastonj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: croatia21 ()
In kaj pol sprašuješ na tukaj gor še veš da je volja najcoolejša (btw. večjih lopovov od njih še nism vidu) LP
Nisem vedel kdo je cenovno najboljši.
Potem ko si mi ti povedal za teh 5 sem šel na njihove strani in si pogledal cene.
Pojdi na VOLJO pa boš videl kakšne so cene. Tam imajo tudi primerjavo cen z drugimi ponudniki.
Nedvomno so cenovno najboljši kar se pa tiče drugega pa ne vem.
Če imaš kako slabo izkušnjo potem mi prosim povej, da ne bi brezveze prekino pogodbo s SIOL-om.
Potem ko si mi ti povedal za teh 5 sem šel na njihove strani in si pogledal cene.
Pojdi na VOLJO pa boš videl kakšne so cene. Tam imajo tudi primerjavo cen z drugimi ponudniki.
Nedvomno so cenovno najboljši kar se pa tiče drugega pa ne vem.
Če imaš kako slabo izkušnjo potem mi prosim povej, da ne bi brezveze prekino pogodbo s SIOL-om.
Nema veze. Pozabil sem preverit še T-2
Tukaj je cena glede na hitrost povezave sanjska v primerjavi s SIOL-om in vsemi drugimi.
4 Mbps / 512 Kbps
5.500 SIT (22,95 EUR)
Upam samo da imamo v moji okolici kakšno operativo VDSL centralo da se bom lahko priključil.
Tukaj je cena glede na hitrost povezave sanjska v primerjavi s SIOL-om in vsemi drugimi.
4 Mbps / 512 Kbps
5.500 SIT (22,95 EUR)
Upam samo da imamo v moji okolici kakšno operativo VDSL centralo da se bom lahko priključil.
Ja kolk si ti pripravljen plačevat internet na mesec ?? recimo za 3.500 sit ti T-2 nusi isto hitrost kot jo imaš zdaj 1024/256 za 6.500 pa dobiš že 4096/512 in tako dalje, zdej če rabiš internet le za srfat, šolo, mail potem imaš dovolj tega 1024/256 in vzameš ga tam kjer je najcenejši, uglavnem obračaš po reku "največ za svoj denar" ponudnik tukaj nima nobene vloge, važno je da se ne zavežeš pri nobenemu in ko pride trenutek da je konkurenca občutno znižala cene, lepo odpeketaš k njim, in igra gre dalje. To se bo vedno spreminjalo (kar je za nas uporabnike v redu) kar pa se tiče volje ne bom pisal ničesar, ampaj jaz jih nebi vzel pa če so 2 jurja cenejši od najcenejšega. LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zakaj siol ne poceni interneta? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5008 (3153) | NavadniNimda |
» | Najcenejši ADSL (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 10115 (6788) | pupsi1984 |
» | SIOL ADSL2+ (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 37534 (16941) | Primoz78 |
» | Volja - cenejši internet kot T-2? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 17052 (9508) | Wox |
» | SiOL stari vs. novi naročnikiOddelek: Omrežja in internet | 2448 (1820) | Primoz78 |