Forum » Omrežja in internet » azureus
azureus
strongman ::
Pozdravljeni
Imam problem ker mi ne rata zalaufat azureusa. Instaliral sem azureus in utorent. zdaj pa ne razumem kak naj to spravim v pogon. pri emule vzpostavis povezavo kako pa gre to tukaj. nikjer ni okna za iskanje datotek kot pri emule. prosim ce lahko kdo pomaga kako naj to naredim
hvala res
Imam problem ker mi ne rata zalaufat azureusa. Instaliral sem azureus in utorent. zdaj pa ne razumem kak naj to spravim v pogon. pri emule vzpostavis povezavo kako pa gre to tukaj. nikjer ni okna za iskanje datotek kot pri emule. prosim ce lahko kdo pomaga kako naj to naredim
hvala res
L.P.
- zaklenil: OmegaBlue ()
bluefish ::
azureus in uTorrent sta namenjena nalaganju datotek preko omrežja torrent. Najprej moraš poiskati stvar, ki jo želiš na enem od trackerjev. Sicer pa tega ne bi rad razlagal na dolgo in široko. Uporabi Google in si malo poglej stvari.
OmegaBlue ::
Beri zgoraj.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Omrežja in internet | 487856 (37992) | Rias Gremory |
» | Kateri program za Torrent uporabljate? (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 13121 (10085) | "KeKc" |
» | Prevod besede peerOddelek: Loža | 5414 (4827) | celada |
» | Azureus 2.2.0.0 zunajOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4552 (4552) | zile |
» | Router mi štekne...Oddelek: Omrežja in internet | 1680 (1444) | strle12 |