Forum » Omrežja in internet » t-2 nizek ID
t-2 nizek ID
jkocja5 ::
dober dan,
ali se da nastavit kje. če imaš t-2 nizko varnost tako, da bo hitrost na e-mule normalna?
Jure
ali se da nastavit kje. če imaš t-2 nizko varnost tako, da bo hitrost na e-mule normalna?
Jure
življenje ni praznik,
je šolski dan
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Damjan Jagar ()
bluefish ::
kakšna pa je sedaj?
Na splošno pomaga, če imaš na routerju (če ga uporabljaš) forwardirane porte. Poglej še malo po forumu v tej temi.
Na splošno pomaga, če imaš na routerju (če ga uporabljaš) forwardirane porte. Poglej še malo po forumu v tej temi.
jkocja5 ::
ok
jaz imam srednjo varnost na t-2
nekje sem prebral, da moraš za visok id imet nizko varnost? lahko to naštimaš doma ali moraš poklicat na t-2, da ti oni to naštimajo?
pa še o routerjih. Kaj je to? nisem imel še nobenih izkušenj z njimi?
jaz imam srednjo varnost na t-2
nekje sem prebral, da moraš za visok id imet nizko varnost? lahko to naštimaš doma ali moraš poklicat na t-2, da ti oni to naštimajo?
pa še o routerjih. Kaj je to? nisem imel še nobenih izkušenj z njimi?
življenje ni praznik,
je šolski dan
bluefish ::
najprej pokliči na T-2, da ti nastavijo nizko varnost. Če ne veš, kaj je router, ga verjetno nimaš, tako da ignoriraj ta del.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | T-2 in portiOddelek: Omrežja in internet | 5189 (2639) | gazibo |
» | Omrežna vrata (porti)Oddelek: Omrežja in internet | 6925 (5354) | Daniel |
» | Your ip (84.255.244.0) ends with a 0. The edonkey protocol assigns a LOWID to you. ItOddelek: Omrežja in internet | 1832 (1487) | SasoS |
» | Router AT-AR220E - Nastavitev IP-jaOddelek: Omrežja in internet | 1836 (1644) | T-Mac |
» | T2 in eMuleOddelek: Omrežja in internet | 4114 (2797) | erujsoft |