Forum » Omrežja in internet » Spletna stran prekine povezavo
Spletna stran prekine povezavo
R33D3M33R ::
Sem na dialupu povezan s 31,2 kb/s. Povezava se izredno redko prekine pa še to mogoče v obdobju prevelike obremenjenosti. Uporabljam lahko MSN, IRC, e-mail programe, FTP dostop, razne download acceleratorje bp. Spletne strani mi običajno delujejo brez težav, resda traja, da se naložijo, ampak se nikoli ne prekinja povezava.
Pred časom pa sem znova obiskal najprej comtronov com-shop. Stran se še ni vredu naložila ko se je vse ustavilo. Ikonica v opravilni vrstici je kazala le upload, download pa ni več utripal. Mislil sem, da je mogoče kaj z njihovim strežnikom in sem pač poskusil iti na neko drugo stran. Seveda ni šlo. Povezava je crknila, saj se ni odzivala. Dobro, sem resetiral povezavo in ponovno šel na stran. Spet se je zgodilo isto. Kot da bi me stran dosala :O. Zdelo se mi je čudno in tako sem šel na stran od comtrona in spet, povezava mi je nehala delovati. WTF? Kako lahko sploh pride do kaj takega? A mi potem njihov webserver skenira porte, me dosa ali kaj? . To se mi dogaja le na njihovih straneh, vse druge delujejo bp.
Če ima kdo kakšno idejo kaj storiti na plan z njo. Aja, firewall imam vključen pa ne zazna nič pametnega :/
Hvala za pomoč!
Pred časom pa sem znova obiskal najprej comtronov com-shop. Stran se še ni vredu naložila ko se je vse ustavilo. Ikonica v opravilni vrstici je kazala le upload, download pa ni več utripal. Mislil sem, da je mogoče kaj z njihovim strežnikom in sem pač poskusil iti na neko drugo stran. Seveda ni šlo. Povezava je crknila, saj se ni odzivala. Dobro, sem resetiral povezavo in ponovno šel na stran. Spet se je zgodilo isto. Kot da bi me stran dosala :O. Zdelo se mi je čudno in tako sem šel na stran od comtrona in spet, povezava mi je nehala delovati. WTF? Kako lahko sploh pride do kaj takega? A mi potem njihov webserver skenira porte, me dosa ali kaj? . To se mi dogaja le na njihovih straneh, vse druge delujejo bp.
Če ima kdo kakšno idejo kaj storiti na plan z njo. Aja, firewall imam vključen pa ne zazna nič pametnega :/
Hvala za pomoč!
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Yakumo predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 25 26 27 28 )Oddelek: Zvok in slika | 190188 (27112) | gasper6201 |
» | Big Bang vračilo/menjava artiklaOddelek: Kaj kupiti | 7891 (6213) | marestrnad |
» | Nova pogodba ali izkoriščanje ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 13249 (7758) | Yossarian |
» | X800 za 20k - se splača? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kaj kupiti | 14208 (9191) | Jan987 |