» »

Nova pogodba ali izkoriščanje ?

Nova pogodba ali izkoriščanje ?

1 2 3
4
»

Yossarian ::

Zakaj naj bi te obiske ponavljal in se izogibal uporabi dobrih, zakonsko priznanih postopkov, mi je misterij.

Brane, malo preberi, kaj piše Dumber. Zelo lepo ti je opisal, zakaj bi šel na pogovor in k temu se lahko samo pridružujem. Ko si enkrat ljudje začnejo uradno dopisovati, se vkopljejo na svoja stališča in je težje sklenit kakšen dogovor. Kolikokrat greš, je pač odvisno od tega, kakšen tip si. Jaz npr. bi šel, če bi videl le kanček možnosti za dogovor, še več kot enkrat na dogovor, samo da se izognem sodišču. Ti pač nisi takšen tip, kar seveda ni nič narobe. Ampak tudi meni se zdi, da greš bolj na nož. Saj mogoče nisi taki tip, ampak meni se iz tvojih postov pač takšen zdiš.

S tem nisi naredil še nobene agresivne poteze.

Na to bi pa lahko zelo dobro kakšen odvetnik odgovoril, kako se obnašajo stranke, ko dobijo kakšen uraden dopis.

Sicer pa mislim, da smo s pravnega stališča temo kar dobro obdelali glede na skope dosegljive podatke. Mogoče nam bo grozdika sporočila epilog te zadeve.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

Brane2 ::

Brez skrbi. Dal sem že dosti takih stvari skozi in približno vem, o čem govorim.

Če te nekdo obravnava kot nekaj med krpo in drekom in razni "delovni sestanki" rezultirajo samo v "iskanju krivin", potem je edina prava direktna, zakonsko predvidena, protokolarrna rešitev.

Če ti zna taka štacuna prav fino zaračunati obisk orangutana na dom ( servis pri stranki ) potem bi po nekem načelu pravičnosti morala dati podobno težo temu, da si si vzel čas in obiskal direktno prodajalca, ki je zajebal in lahko pričakuje posledice.

Če ta ne stori drugega, kot išče rešitev zase, tudi če s tem težko zajebe kupca, potem se vsaj po svoji knjigi pravil ne mislim več delati skrajno finega in pretirano paziti na občutke in interese nekoga, ki koneckoncev poskuša opravljati delo ekvivalentno delu robota v New Eggu, le neskončnokrat bolj pšočasi, nadležno in z veliko "napakami" vseh sort.
On the journey of life, I chose the psycho path.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Brane2 ()

Mr.B ::

Problem, ne izgine če ga ignoriraš. Pride samo nazaj kot večji problem.
Ko bo dobil domov, lepo pravno formiran dopis, se bo mogel konkretno potruditi, da v odgovoru ne bo pustil kakšnih bedari.

Sicer pa verjetno copy paste foruma vsak dan roma v računovodstvo, tako da je karkoli rečenega tu že ........
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Brane2 ::

Na to bi pa lahko zelo dobro kakšen odvetnik odgovoril, kako se obnašajo stranke, ko dobijo kakšen uraden dopis.


Kdorkoli dela s strankami, ve da jih je pač že zaradi verjetnostnih zakonov kar nekaj debilov.

Če te nekdo napade, še ne pomeni, da je imel osnovo za to.

Čisto možno da je tip samo neandertalec v obleki.
On the journey of life, I chose the psycho path.

Yossarian ::

Brez skrbi. Dal sem že dosti takih stvari skozi in približno vem, o čem govorim.

Tja, vidiš, jaz tudi. Eni smo bolj potrpežljivi, eni manj. ampak tako pač je.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

Gavran ::

Se strinjam z Brane2. Obisk trgovine pomeni pogovor s trgovcem, ki najverjetneje ne ve dosti o problemu (vprašanje je če tisti trgovec ki je sklenil prvotno pogodbo sploh še dela tam), dopis s povratnico pa bo prišel v roke nekomu od bolj odgovornih in pristojnih za reševanje. "Šef" bo pač poskušal v žerjavico po kostanj poslati podrejenega, če pa dobi v roke dopis, ne bo imel možnosti za umik. Razen tega je trgovina prva poslala dokaj nesramen (če verjamemo Grozdiki) izsiljevalski dopis.
Bodimo strpni do virusov. Tudi virusi gripe, prehlada in AIDSa morajo živeti.

Yossarian ::

Obisk trgovine pomeni pogovor s trgovcem, ki najverjetneje ne ve dosti o problemu

Moje izkušnje so drugačne. Sicer nisem imel dosti težav, ampak vedno je prišel nekdo, s katerim smo rešli težavo.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

krneki0001 ::

Sam bi naslovil pismo na upravo comtrona in jih tam povprašal, kaj se gredo. Tam bi mnogo bolj počilo, ker bi zraven še malo medije omenjal, nihče od njih si pa ne želi slabe reklame, tko da bi se hitreje uredilo.

V pismu pa bi jih prosil, da točno razložijo primer in da naj povedo, kje je stara pogodba.


Čeprav imam na sumu, da je en delavec odšel iz te trgovine, pa je hotel prijatelju uslugo narest in je brez vednosti ostalih odnesel s sabo še pogodbo na to pa to ime, vendar ni dobro pogledal in je bil naslov napačen. In tko se sedaj trudi comtron dobiti pogodbo nazaj kr od stranke, ker delavcu nič ne morejo dokazat.

Kekec ::

Pač so zajebal pa kaj, kot da kdo od nas ni nikol kaj zajebal, dobil si kar si hotel zdaj pa bodi pošten pa plači!
PIKA

ThinMan ::

Čakamo konec razpleta.
----
"We may not be able to control the wind, but we can always adjust our sails"

Snegec ::

Haha.. kako hitro ljudje potegnejo vse dol na najnižji nivo. Bravo Brane2, zaslužiš si medaljo, za negativca št. 1.

Čeprav ima v nekaterih pogledih prav. Tisto o dopisu še najbolj. Napiši dopis (Računalnik imaš, tiskalnik in tipkovnico ter monitor tudi, čeprav, ga še niste plačali v celoti) na upravo Comtrona v Mariboru ter pričakuj odgovor. Dolžni so ti v 8ih dneh od prejema dopisa pisno odgovoriti.

Pa glej, da dobro in podrobno opišeš situacijo.. kje, kdaj, kako, po možnosti ime in priimek prodajalca, natančno lokacijo trgovine itd.

@Nebivedu
Tam bi mnogo bolj počilo, ker bi zraven še malo medije omenjal, nihče od njih si pa ne želi slabe reklame, tko da bi se hitreje uredilo.


Ti pa si šaljivec ja. Vsak drugi kreten, ki laja nad trgovce omenja medije, inšekcijo in direktorat. Konec koncev ni sploh nič važno zakaj hočejo ponovni podpis pogodbe, jasno je definitivno, da se stranka svoje obveznosti ni držala - ni plačevala rednih mesečnih obrokov - torej je to zame kraja. Pa ne mi zdej z tem, da mu ni nujno plačevat, ker je trajnik tako in tako vezan na tvoj tekoči račun. Dokaži mi, da to ni kupec naredil namensko, da bo lahko "ukradel" 1100€ vredne robe.

Najbolj smešno (ali pa tudi ne, odvisno s kakšnega vidika gledaš zadevo) je to, da bo družba najbrž od banke dobila svoj denar (konec koncev, je sklepanje nakupov preko trajnikov neke vrste posojil in je dogovor tristranski. Prodajalec-Banka-Kupec), banka bo pa potem že izterjala svoj delež + vse obresti za nazaj. Če kdo kdaj ni kakih kreditnih posojil plačeval redno, dobro ve kakšne so obresti :)
Snegec & Snežinka, mala potepinka.

MEDENA ::

Kupec - trgovina - banka - zavarovalnica :)

Boeing ::

Comtron je ena velika prasica. Tega se je treba zavedat že takoj na začetku in skozi cel postopek.

Problem pa je ta - računalnik si kupil. Si ga reklamiral ? Ne. Torej si zadovoljen z njim ? Očitno.

Potem ga moraš plačat, okoli tega ni debate.
Če ga ne moreš na dogovorjen način, je tvoja DOLŽNOST, da se pozanimaš, zakaj ne in kako bi se lahko problem rešil na drugačen način. Če tega ne storiš, ker o problemu objektivno nisi obveščen (kar zate ne velja), potem ok, če pa za problem veš, pa ne storiš nič, je to namerna priložnostna goljufija in jo je kot takšno potrebno strogo kaznovat.

Če je bila kreditna pogodba s tvoje strani pravilno sklenjena in si se strinjal z vsem napisanim, potem nimaš razloga za sklepanje nove. Lahko pa to narediš (oz. se to od tebe pričakuje) v primeru objektivne napake s strani trgovine ali banke.

Vsekakor pa se pred kakršnimkoli podpisovanjem dobro pozanimaj o razlogih za zaplet in imej v mislih, da comtron v obratnem primeru (da ti zahtevaš garancijo in si brez računa) niti slučajno nebi upošteval tvojih zahtev.
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX

Mr.B ::

Boeing, če je pogodba po PS-u, potem ni kupec nič kriv, da Comtron ne dobi denarja....Lahko ga toži za izterjavo in podobno, ter glede na to da ga kličejo na podpis nove pogodbe, je to pod ?
Če je dobil domov sporočilo v pisni obliki, mor na to odgovoriti...če ne je praktično avtomatično pristal na karkoli je bilo napisanega v papirju. Če kupec ni podal nobenih lažnih podatkov, potem, kupec ni kršil ničesar... Ni pa nobene omejitve, da kupec v postopku, vrne nazaj računalnik, ter zahteva položeno kupnino, samo je sedaj to še prehitro.....ter Comtron terja od zavarovalnice izgubo, če imajo pogodbo z njo...Kot sem pa rekel, je pa ?, do koliko daleč je pripravljen kupec iti...Zanikati, da nima računalnika, ravno ne more, ker obstaja o tem pogodba, in tudi ni prijavil, da so mu ukradli kartico, tako kao da ni bil on, itd...Ne bluzite.
Na koncu naj po ping ponganju odvetnik, pošlje dopis, zraven v škatli priložen računalnik ter zahtevo po vrnjeni kupnini, .... Stroški bodo bistveno manjši, kot če bi plačal obroke za računalnik, s katerim dela karkoli. Trgovec pa ne more trditi da ga uporablja, lahko da ga ima kupec v omari originalno zapakiranega, to mora najprej Comtron dokazati.....
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Mr.B ()

Yossarian ::

Mr. B, ne ga lomit, no.

če ne je praktično avtomatično pristal na karkoli je bilo napisanega v papirju

Kje si pa to fasal? Pri nas ne velja načelo "qui tacet, consentire videtur". Brez podpisa ni nič (oz. v izjemnih situacijah zelo malo)

Na koncu naj po ping ponganju odvetnik, pošlje dopis, zraven v škatli priložen računalnik ter zahtevo po vrnjeni kupnini

Preberi si, kaj sem o tem zgoraj pisal.

lahko da ga ima kupec v omari originalno zapakiranega

No, zdaj pa se ti popstavi v vlogo sodnika. Toženec reče, da računalnika 7 mesecev ni uporabljal. Ali boš temu verjel? Sicer pa sem tudi o tem (prosta sodniška presoja) pisal malo zgoraj.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

Mr.B ::

Seveda. Če napišejo v dopisu, da ste vzeli računalnik, pa ga nsite plačali, pa ne odgovoriš ničesar, boš dobil naslednji dopis, pred izterjavo, potem ti bodo trgali, če ti ne bodo, bodo rubili, ti pa kar glavo v zemljo vtakni, mogoče bo minilo...
Kako pa lahko dokažejo, da je fotr sposoben oziroma usposobljen uporabljati računalnik...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Yossarian ::

Kako pa lahko dokažejo, da je fotr sposoben oziroma usposobljen uporabljati računalnik

težko si predstavljam, da bi prišlo do takšne situacije, da bi moral Comtron to dokazovati. Malo mi pomagaj.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

Mr.B ::

Nedajo zraven miške, so pozabili, ali pa tipkovnice... Naj dokažejo da niso pozabili dati zraven, če nimajo papirja.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Yossarian ::

In kaj bi odgovoril sodniku, ko bi te on vprašal, zakaj si imel sedem mesecev računalnik brez miške in ga nisi mogel uporabljat? Zakaj nisi nič urigiral pri Comtronu ali šel kupit novo miško? Kaj ti misliš, da so sodniki neumni ali naivni? Joj, joj, kake eni mlatijo.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

odklop99 ::

sploh pa nevem kaj komplicirate pa govorite o izgubi pogodbe???ne bluzite...
podpisat nej gre kar ste vzel...al se vam nasmiha mal, da ste "skor na pol zastonj" robo dobil...
bodite fer pa pejte podpisat novo pogodbo...tist kar ste potegnil iz kartice se vam bo nakazal na TRR nazaj in NE boste plačval 2x...
Kle zadi stojo Zavarovalnica + Banka...tko da kakšna goljufija....dej ne prbijite :S

Tist pa k govori da ne spremla svojih izpiskov in stanaj je pa NAVADN MORON in NEPISMEN DEBIL

vse se vrača sam to si zapomn...k boste vi jokal pa prosil koga...da nej vam pride nazaj...al pa kej podobnega...



Lp

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: odklop99 ()

Dusan_HD ::

Ne vem, kaj sploh razglabljate naprej in naprej. Ste opazili, da se avtor teme že lep čas ni oglasil in dal novih informacij na to temo????
Z njegove strani bi bilo lepo slišat, kako je stvar rešil (v kolikor jo je) - in njegova rešitev iz prakse nam lahko poda kaj več informacij kot to premlevanje.
raY_

Snegec ::

Oprostite za offtopik, ampak..

@RaY_
Ne vem, kaj sploh razglabljate naprej in naprej. Ste opazili, da se avtor teme že lep čas ni oglasil in dal novih informacij na to temo????


Zadnjič ko sem preverjal je to forum. Forum pa je mesto za razglabljanje. Torej, dokler so vsi posti in odgovori na mestu in v samem sklopu začetka/nadaljevanja teme, lahko TUDI brez OPja nadaljujejo/mo/te, če je to le vaša volja, vse do konca teme, ko bo le-to zaklenil moderator po objektivnem/subjektivnem mnenju, da od teme ni več nobene koristi.

GG
Snegec & Snežinka, mala potepinka.

Yohan del Sud ::

Še en Offtopic s strani prodajalca.

Strankam pošiljamo tudi po povzetju. Ker se dogajajo napake, se je že zgodilo, da se je stranki poslalo zadevo brez te predispozicije. Se pravi, naročila je po povzetju, pa poštar ni pobral denarja. Kdo je kriv, prodaja, logistika, pošta, pustimo sedaj, se dogaja. V večini primerov stranka sama panično kliče, kje in kako lahko poravna račun. Vaš predlog bi rad, kako elegantno rešiti zagato, če se to ne zgodi...
www.strancar.com

Gavran ::

Naj mi nekdo pojasni, ZAKAJ Comtron zahteva podpis nove pogodbe, pri tem pa ni besedice o tem kaj se bo zgodilo s staro? Zakaj Comtron ne zahteva plačila (recimo za zadnjih 7 mesecev)? Kupec bo po eventualnem podpisu nove pogodbe imel DVE veljavni pogodbi in dva dolga????
Bodimo strpni do virusov. Tudi virusi gripe, prehlada in AIDSa morajo živeti.

Brane2 ::

Yohan- AFAIK v takem primeru terjaš pošto.
On the journey of life, I chose the psycho path.

Yohan del Sud ::

Kaj pa če pošta ni kriva (ponavadi sicer je) in interni logistik ne pripiše odkupnine, ker je ravno takrat zatajil interni sistem, ki bi ga o tem kakšno odkupnino mora napisati na paket obvestil? Gre za cel prenosnik. Denar bo treba dobit nazaj, sicer bo štala.
www.strancar.com

Yossarian ::

Ali je kupec podpisal kakšen papir, da je prevzel računalnik? Če je, imaš za začetek vsaj to, da je računalnik prejel. Malo bolj natančno opiši situacijo, kakšne dokumente imate vi, kaj vse ste mu dali zraven paketa, kje je račun oz. ali je bil izstavljen, ali veste ime osebe, ki je vročila računalnik... Za začetek to.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

Yohan del Sud ::

Seveda imamo vse dokaze, da ima računalnik. Gre pač za način, kako kot pošten trgovec (ki se mu dogajajo napake), čim manj stresno (za oba) dobi denar iz takih primerov...

Predstavljaj si telefonski pogovor: um, gospod jože novak, pozdravljeni, a računalnik fino dela, aha, me veseli, mmm plačila še niste nakazali, kako kaj kaže, mmm, ja po naših računih ste še dolžni...

Saj pravim, v takih primerih te ponavadi stranka prej sama kontaktira, to je prvi primer v desetih letih tega posla, ko nas ni... Vem da bi na grdo lahko izterjali, in si naredili slabo reklamo, rabim predloge za mehko varianto...
www.strancar.com

odklop99 ::

kaj pa ce bi ti sinko ali hcerkica...povedal celo zgodbo ... in kaj so vam prodajalci rekli,a?
ni treba povedat samo pol zgodbe ;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: odklop99 ()

perci ::

Yohan: Do stranke imate kondikcijski zahtevek.

Brane2 ::

Yohan:

Če imate potrdilo o tem,d a je stranka robo prejela, šteje to IMO lahko kot dobavnica.

Če je bil račun zraven, ga mora plačati. Če ga ni bilo, ga paš pošljete in terjate $$$. V tem primeru lalhko stranka verejtno serje, da je prejela po pošti knjigo in da je mislila, da gre za darilo ali kaj takega in bo mogoče težko dokazovati, da je šlo ravno za računalnik, ki ga terjate, če ni druge dokumentacije...
On the journey of life, I chose the psycho path.

Snegec ::

Nevmesno vprašanje ampak.. katero firmo pravzaprav zastopa osebek pod nadimkom "Yohan del Sud" ?
Snegec & Snežinka, mala potepinka.

Yossarian ::

Mogočno korporacijo, ki se je odločila, da bo zaslužila na malem človeku :)

Pojma nimam.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

Yohan del Sud ::

Ni pomembno. Itak tudi zaradi tega ker konec meseca po skoraj petih letih jim služenja grem na svoje nazaj. Pač eno od 100 + računalniških interntnih štacun tu okoli. Eno top 10 pravzaprav, ampak pustimo detajle. :\

Pa še vedno nisem čisto zadovoljen z odgovorm. Vem da pravno gledano lahko zagrenim življenje stranki, ampak to ni tu vprašanje. Pravim samo, da se stranka ni sama javila, kot običajno v takih primerih (ponavadi je dobila tudi kakšno darilce za odkritje "interne pomankljivosti v postopku", ampak, da jo bom moral kontaktirati. Stranka je kralj, z njo ravnamo v rokavicah, kar še ne pomeni da ji dajemo đabe.
www.strancar.com

denesch ::

Tkole je usa ta stvar jest sm se pozanimu glede tega in stvar je sledeca:
Kupec mora poravnati dolg ne glede na okoliščine ki so pri tem nastale.
Po 2h letih bi stvar zastarala in bi se mogoce kaj dalo naredit.
S Comtronom je bila pogodba podpisana in ce se te pogodbe ne plača sodišče to obravnava kot prevaro.

Tako da se ne hecat s takimi svarmi ker bo nekdo ornk placu

LP, LabTec

Tilen ::

In če nove pogodbe v dveh letih ne podpiše ga bodo prišli pretepst?

S Comtronom je bila pogodba podpisana in ce se te pogodbe ne plača sodišče to obravnava kot prevaro.

In na koga bodo šli? Banko? Kaj če 80 letna babica naroci, ki nima pojma o vsej stvari ter zaupa Comtronu ter posrednikom? Pol jo bojo pa čez leto linčali ker so bli na eni al drugi strani nesposobni?

Nehajte bluzit. Kriv je Comtron, ki bi moral zmigat svoje riti za svoj denar že prej. Če pa ga ni mogel dobiti pa seveda stranka ni kriva, ker je kralj. Tudi če ti v mercatorju hočeš nekaj s kartico plačat in denarja nimaš gor ne gre. Tukaj je stranka uspešno plačala in konec. Naj se zmenijo tisti, ki so zafrknili. Kupec ni in nehajte že grozit z bednimi pravljicami.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()

Yossarian ::

denesch, malo narobe so te informirali.

Kupec mora poravnati dolg ne glede na okoliščine ki so pri tem nastale.

To v celoti drži.

Po 2h letih bi stvar zastarala...

Ne drži. Kot sem že prej navedel, je zastaralni rok 5 let.

...sodišče to obravnava kot prevaro

Ne drži. Kot je Brane že zgoraj navedel, o prevari ni govora, ampak je za neplačilo kriv Comtron, ne pa kupec.

Tile, ni res, da je stranka plačal. Plačala je samo delno, potrebno pa ga je poplačat še do konca. Verjetno je res za vse kriv Comtron, vendar bo računalnik vseeno treba plačat, saj ga kupec ima in ga tudi uporablja.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

Snegec ::

Ne drži. Kot je Brane že zgoraj navedel, o prevari ni govora, ampak je za neplačilo kriv Comtron, ne pa kupec.


Motiš se.

Edit: nepravieln text v quotacije.
Snegec & Snežinka, mala potepinka.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Snegec ()

Tilen ::

Seveda Snegec, ki dela pri Comtronu, ne bo priznal da so oni krivi. Njegove komentarje je treba vzeti z rezervo. Sploh pa je zelo "argumentiral", zakaj se kdo moti ali se pač ne moti.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zheegec ::

Kupec definitivno ni kriv, ko se enkrat podpiše pogodba se denar avtomatsko trga iz računa s strani banke, kupec je prav tako podpisal, da v primeru, ko na računu ni denarja, lahko trgovina/banka trga vsoto direktno od plače.
Krivda je lahko na strani banke ali pa Comtrona.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Snegec ::

Tilen:

1.) Snegec je nezmotljiv
2.) V primeru, da bi prišlo do primera, kjer bi se Snegec uspel zmotit, glej prvo točko
Snegec & Snežinka, mala potepinka.

Tilen ::

@Snegec

#

Viljem Lovše: Samohvala, cena mala
Kadar koli se hvalimo z uspehi in se imamo za izredno orodje v Gospodovih rokah, nič več ne napredujemo v zmagi nad mislimi. Upognemo se sami vase, v svoje težave in fantaziramo o tem, kako se nas Bog poslužuje. To ni pot raja: to je nekaj časa prijetna pot, ki človeka vodi v vrtenje okrog samega sebe. Vsak kristjan se lahko zapre v razmišljanje o svojih uspehih, popularnosti in zmagah.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()

Snegec ::

To sicer ne sodi v to temo, ampak jaz sem ateist.

Kar sem ti pa hotel povedati, je to, da ljudje le malokrat povedo VSE kar se gre okoli nekega dogodka. Vi vsi ste pa napadli (v tem primeru) Comtron (drugače je pa Mlacom, Avtera, nakupi.si, prva.si, internetne trgovine in vse ostalo) kot, da so za vse tegobe in težave/napake z računalniško opremo in povezljivost z le-to oni krivi.

Dej mal objektivno razmišljajte in morda vam bo kdaj jasno, da prodajalci opreme niso tam samo zato, da vas na suho nategnejo vsako sekundo ko niste pozorni. Še več, velika večina whinerjev po teh forumih niti nikoli ni delala v tem poslu in sploh ne vedo kako stvari stojijo. Ko boste mel pa enkrat osebne izkušnje boste drgać razmišljal.

In dokler sem eden izmed redkih, ki zagovarja računalniške trgovine kot žrtve, bom to še naprej počel. Vse preveč brezpredmetnega usajanja čez njihov dober glas je z strani nerazgledanih in neseznanjenih ljudi.
Snegec & Snežinka, mala potepinka.

Gavran ::

Snegec, zgoraj sem postavil vprašanje ki je ostalo brez odgovora, se mi pa zdi ZELO bistveno: ZAKAJ Comtron zahteva NOVO pogodbo, ne pa PLAČILO po stari?????
Bodimo strpni do virusov. Tudi virusi gripe, prehlada in AIDSa morajo živeti.

krneki0001 ::

Ker so očitno staro pogodbo izgubili, založili, ali pa jo je delavec, ki so ga odpustili s sabo odnesel, ker je očitno mislil kolegu narest uslugo, pa je narobno pogodbo odnesel.

MEDENA ::

Avtor teme pa lepo več kot teden dni nič ne pove, zakaj imam občutek, da je povedal po svoje? Snegec ima prav: prodajalci ne čakajo, da vas nategnejo, sej ne bodo v lastno skledo pljuvali se vam ne zdi?

Brane2 ::

Če bi bilo to čisto res, potem ZVPOT sploh ne bi obstajal, saj ne bi bil potreben, ker bi za navadne smrtnike zadostoval že Obligacijski Zakonik.

Pa ni tako. Imamo ZVPOT. In ne samo mi.
On the journey of life, I chose the psycho path.

Yossarian ::

Snegec, v čem pa se motim?
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
1 2 3
4
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

pogodba o najemu in novi lastnik

Oddelek: Loža
373078 (1792) St235
»

Močna pritožba na trgovino Rolan - pazite se ga. (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Kaj kupiti
27359593 (32936) slitkx
»

Pravila igre-stanovanjski problem? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5913100 (10874) Aston_11
»

nov lastnik, star najemnik, ni pogodbe (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5310743 (9266) St235

Več podobnih tem