Forum » Strojna oprema » dvd snemalnik se obnaša čudno
dvd snemalnik se obnaša čudno
trafo ::
imam dvd recorder philips dvdr1668 light scribe. napravo lepo zaznajo windowsi in vse je ok ampak snema samo dvd je brisalne se pravi dvd rw . ampak dvd r pa niti slučajno. probal sem z verbatim , smartbuj in še nekaj drugih ampak rezultat je isti. zamenjal sem tudi firmware . zelo vesel bi bil kakšnega nasveta, ker ga bom kmalu vrgel v smeti.
mogoče je prešvoh računalnik -aton 1600 plus. ampak drugi snemalniki so še kar delali brez težav.
mogoče je prešvoh računalnik -aton 1600 plus. ampak drugi snemalniki so še kar delali brez težav.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Damjan Jagar ()
;-) ::
Nevem kaj bi lahko bilo krivo Računalnik nemore biti prešvoh.
PS.: Preden ga vržeš v smeti mi napiši ponudbo na ZS, ker ne uporabljam druga kot DVD-RW.(dobro plačam)
PS.: Preden ga vržeš v smeti mi napiši ponudbo na ZS, ker ne uporabljam druga kot DVD-RW.(dobro plačam)
Melanholija ::
ja nevem men dela z nerotom čist vredo, je pa velikokrat prav on kriv zato da pogon ne dela tko kot bi naj, če mas garancijo ga zamenji!
;-) ::
Mal off topic...kok si pa dal za tale pekač??? Nekje sem jih zasledil pot 10k (beri:9.696 SIT)
Melanholija ::
ja nevem kje so ga prodajal za tako ceno jst sm ga dubu za 12k z poštnino..pa itak je philipse težk dobit razn v trzinu..sm hotu drug model pol so mi pa tega za isto ceno zrihtal itak nema veze, kupo sm ga pa v eni računalniški trgovini kej majo philipse ker nec vsepovsod dobiš LG al pa philps pa ne.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dvd pekač (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kaj kupiti | 28207 (13966) | GrimReaper |
» | NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Strojna oprema | 102950 (27459) | nuclear |
» | Kvaliteten S-ATA pekač (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4351 (3826) | k4vz0024 |
» | DVD pekač (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8016 (5599) | AtaStrumf |
» | Kaj NE kupiti!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 10022 (6346) | jastreb |