Forum » Operacijski sistemi » [ Windows Vista ] Vprašanja in težave
[ Windows Vista ] Vprašanja in težave
luky ::
No mene pa zanima kaj sploh pridobiš če daš gor x64 bitno Visto. Povejte za kaj je dobra razen za RAM.....
Zaenkrat kakšnih hudih prednosti proti 32-bitnemu sistemu ni. Zakaj? Ker 32-bitni delujejo z emulacijo, 64-bitni pa počasi prihajajo na naše mlinčke. Čez leto ali dve bo stanje seveda drugačno.
Meni je sicer najbolj pomembna podpora pomnilniku.
No to si pa lepo povedal, potem bom še kar ostal na 32 bitni...
imagodei ::
@Bolhca:
Nakladanje? Ahahaha!
Iz ust človeka, ki na Visto ne bi inštaliral AV programa, je to skorajda pohvala.
Pa lepo življenje še naprej!
Nakladanje? Ahahaha!
Iz ust človeka, ki na Visto ne bi inštaliral AV programa, je to skorajda pohvala.
Pa lepo življenje še naprej!
- Hoc est qui sumus -
BoLhCa ::
No pa kaj bi rad ? Spizdi nazaj v ložo in rešuj probleme človeštva :rolleyes:
In ja, mam par Vist pod sabo vse brez AV-ju in vse delujejo brez problemov, tudi ko se je laufal rutinirani scan je bila 0, čista nula.
In ja, mam par Vist pod sabo vse brez AV-ju in vse delujejo brez problemov, tudi ko se je laufal rutinirani scan je bila 0, čista nula.
Pobič,
ne samo, da pojma nimaš o računalnikih, očitno imaš tudi attitude problem. Merkaj svoj dolg jeziček, ker so pravila na tem forumu znana in jasna. Če imaš željo, ti pa lahko pomagam pri zbiranju "FIS" točk za naziv...?!
Računalniki pa niso samo navijanje tistega, kar ti mamica pa ati kupita, zato da ti lahko potem testiraš vodna in podobna hlajenja. Ko boš zrasel, boš mogoče videl, zakaj so AV programi na Windows okoljih nujni.
Če imaš 2 računalnika doma in gor nekaj iger vključno z Bubbles, ki jih samo tebi na svetu očitno odpira Adobe Reader, seveda ne rabiš antivirusnika. Itak se ti da komp vsaj 1x na dva meseca inštalirat, pa je, anede.
Mam jaz par takšnih kaveljcev, kot si ti v firmi. En mi je non stop brisal AV program s svojega prenosnika, ker mu ga je baje čist totalno zabasal in se ni dal delat. Sva šla oba skupaj do direktorja in od takrat naprej mu računalnik čudežno deluje povsem OK z nameščenim antivirusnim programom. Pa še rešen sem stalnih obiskov pri njem, ker ima (prav tako čudežno) naenkrat 90% manj problemov.
Mogoče bi bilo pametno, da bi kdaj v življenju umolknil, pa druge poslušal, ne pa, da pametuješ tukaj in bedaka iz sebe delaš, ko nas prepričuješ, da pps datoteke tebi odpira Adobe Reader in da na Visti ni potrebe po AV programu. Ti doma delaj, kar češ, samo ne prodajat buč po forumu. V nasprotnem primeru pač tvegaš, da boš tarča posmeha.
ne samo, da pojma nimaš o računalnikih, očitno imaš tudi attitude problem. Merkaj svoj dolg jeziček, ker so pravila na tem forumu znana in jasna. Če imaš željo, ti pa lahko pomagam pri zbiranju "FIS" točk za naziv...?!
Računalniki pa niso samo navijanje tistega, kar ti mamica pa ati kupita, zato da ti lahko potem testiraš vodna in podobna hlajenja. Ko boš zrasel, boš mogoče videl, zakaj so AV programi na Windows okoljih nujni.
Če imaš 2 računalnika doma in gor nekaj iger vključno z Bubbles, ki jih samo tebi na svetu očitno odpira Adobe Reader, seveda ne rabiš antivirusnika. Itak se ti da komp vsaj 1x na dva meseca inštalirat, pa je, anede.
Mam jaz par takšnih kaveljcev, kot si ti v firmi. En mi je non stop brisal AV program s svojega prenosnika, ker mu ga je baje čist totalno zabasal in se ni dal delat. Sva šla oba skupaj do direktorja in od takrat naprej mu računalnik čudežno deluje povsem OK z nameščenim antivirusnim programom. Pa še rešen sem stalnih obiskov pri njem, ker ima (prav tako čudežno) naenkrat 90% manj problemov.
Mogoče bi bilo pametno, da bi kdaj v življenju umolknil, pa druge poslušal, ne pa, da pametuješ tukaj in bedaka iz sebe delaš, ko nas prepričuješ, da pps datoteke tebi odpira Adobe Reader in da na Visti ni potrebe po AV programu. Ti doma delaj, kar češ, samo ne prodajat buč po forumu. V nasprotnem primeru pač tvegaš, da boš tarča posmeha.
- Hoc est qui sumus -
Ziga Dolhar ::
Bolhca, če se ne želiš brati v rdeči, ti toplo priporočam malce bolj argumentirano debato.
https://dolhar.si/
aiko ::
Jaz ne slišim audia iz videa na netu. Npr.:you tube.
Browser je opera. Ima kdo idejo kaj fali?
Lepo da oceniš moje znanje iz treh postov, če vsakega tako oceniš si lahko res srečen, ker to je božji dar. Nimam problemov z obnašanjem, imam pa probleme z nekoristnimi ljudmi, kot si ti.
Sem že 5 let zaposlen, tako da mi mati in oče ne kupujeta stvari, si jih kar sam. Spet tvoje hudo ocenjevanje ljudi?
Mnenje glede Viste in Antivirusa je bilo moje osebno, pripisal sm tudi, pa malo zdrave pameti zraven pri brskanju, v kolikor tega ni, je uporaba antivirusa kakopak obvezna.
Doma imam en računalnik, kot si že sam ugotovil z Bubblesi in ne, ne sede mi glih re-install winsou na dva meseca, saj imam veliko stvari gori, katere vzamejo določeni čas za nastavitev meni kulj opcij. Te stvari niso igre, da ne se ne boš spet spotaknil.
In če se ti zdim tarča posmeha zaradi enega "problema" katerega sm mel, se mi kar smej, me ne bo zmotilo. Je pa tudi res lažje okurcat človeka, ko kaj fali in naredit slona iz tega, kot pa ga pohvalit, ko je 200x rešil probleme drugim forumašev. Standart.
Sem že 5 let zaposlen, tako da mi mati in oče ne kupujeta stvari, si jih kar sam. Spet tvoje hudo ocenjevanje ljudi?
Mnenje glede Viste in Antivirusa je bilo moje osebno, pripisal sm tudi, pa malo zdrave pameti zraven pri brskanju, v kolikor tega ni, je uporaba antivirusa kakopak obvezna.
Doma imam en računalnik, kot si že sam ugotovil z Bubblesi in ne, ne sede mi glih re-install winsou na dva meseca, saj imam veliko stvari gori, katere vzamejo določeni čas za nastavitev meni kulj opcij. Te stvari niso igre, da ne se ne boš spet spotaknil.
In če se ti zdim tarča posmeha zaradi enega "problema" katerega sm mel, se mi kar smej, me ne bo zmotilo. Je pa tudi res lažje okurcat človeka, ko kaj fali in naredit slona iz tega, kot pa ga pohvalit, ko je 200x rešil probleme drugim forumašev. Standart.
Vlady ::
Se strinjam, da je Vista 100x bolj varna kot XP-ji, samo nek AV pa mora biti vseeno gor. Magari če enega zastonjskega gor vržeš, samo da je ena zaščita. Adware pa mislim da človek res ne rabi, če le pazi tako kot je treba.
"Lotereya - naibolee točnyj sposob učeta količestva optimistov"
opeter ::
Jaz ne slišim audia iz videa na netu. Npr.:you tube.
Kaj pa če posodobiš Adobe Flash player?
http://www.adobe.com/products/flashplay...
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
aiko ::
Posodobil in še vedno nič.
Poleg tega pa sem opazil še eno čudno zadevo: V neki mapi v Explorerju (ni full screen) imam nastavljen pogled na "list", in v tej mapi je par stolpcev raznih datotek in map. Ko odprem neko mapo in nato dam "back", mi explorer vedno vrže na naslednji stolpec. Npr.: Odprem mapo v 1. stolpcu, dam back in me vrže v 2. stolpec.
Poleg tega pa sem opazil še eno čudno zadevo: V neki mapi v Explorerju (ni full screen) imam nastavljen pogled na "list", in v tej mapi je par stolpcev raznih datotek in map. Ko odprem neko mapo in nato dam "back", mi explorer vedno vrže na naslednji stolpec. Npr.: Odprem mapo v 1. stolpcu, dam back in me vrže v 2. stolpec.
Bolhca@Lepo da oceniš moje znanje iz treh postov, če vsakega tako oceniš si lahko res srečen, ker to je božji dar. ... ... Spet tvoje hudo ocenjevanje ljudi?
...
imam pa probleme z nekoristnimi ljudmi, kot si ti.
Pot calling the kettle black?
Bolhca > In če se ti zdim tarča posmeha zaradi enega "problema" katerega sm mel, se mi kar smej, me ne bo zmotilo. Je pa tudi res lažje okurcat človeka, ko kaj fali in naredit slona iz tega, kot pa ga pohvalit, ko je 200x rešil probleme drugim forumašev. Standart.
Hja, kaj čem rečt. V prvem sporočilu na to temo sem izpostavil skrb, da upam, da s takšnim pristopom ne inštaliraš računalnikov drugim po soseski. BMK za Bubbles, ko se pa oglašaš in "poznavalsko" zatrjuješ, da na Visti ne potrebuješ AV-ja, te je pa treba prekinit in jasno povedat, da kvasiš neumnosti. Pa ne glede na to, če si 200x rešil probleme soforumašem.
Bolhca > Mnenje glede Viste in Antivirusa je bilo moje osebno, pripisal sm tudi, pa malo zdrave pameti zraven pri brskanju, v kolikor tega ni, je uporaba antivirusa kakopak obvezna.
V kolikor si na Visti Administrator, ti še tako ogromna količina zdrave pameti ne pomaga 100% pred okužbo z AV. To je tako, kot bi hodil na prostitutke brez kondoma in bil "zelo previden". Al pa, kot da bi s punco uporabljala metodo "bo Janez pazil" proti zanositvi. Saj gre... Dokler gre. Žal je samo enkrat dost.
Virov virusne in druge zle kode je malo morje - od P2P programov, skript v brskalnikih, trojancev, buffer overflowa zaradi napak v sami kodi Polken, do raznih kombiniranih trojan-adware zlobcev... Kako se boš pazil pred vsemi viri nevarnosti? Takoj, ko se priklopiš na internet, potrebuješ AV zaščito. Če si toliko discipliniran, da delaš v limited user accountu, potem ti virusi ne morejo povzročit večje škode - dokler ne preklopiš v Admin account in sploh ne veš, da imaš virus na računalniku. Če imaš AV zaščito, ga vsaj najdeš.
Kot rečeno - tak pristop deluje, dokler deluje. Ko enkrat odpove - praviš, da na PC-ju nimaš (samo) iger ampak tudi resne zadeve. Halo?
Par let nazaj je moj znanec za štos namestil par script-kiddie programov in se potem za šalo sprehajal po računalnikih od totalnih neznancev. Zanimivo je bilo, kaj vse je našel na računalnikih od svojih sosedov...
...
imam pa probleme z nekoristnimi ljudmi, kot si ti.
Pot calling the kettle black?
Bolhca > In če se ti zdim tarča posmeha zaradi enega "problema" katerega sm mel, se mi kar smej, me ne bo zmotilo. Je pa tudi res lažje okurcat človeka, ko kaj fali in naredit slona iz tega, kot pa ga pohvalit, ko je 200x rešil probleme drugim forumašev. Standart.
Hja, kaj čem rečt. V prvem sporočilu na to temo sem izpostavil skrb, da upam, da s takšnim pristopom ne inštaliraš računalnikov drugim po soseski. BMK za Bubbles, ko se pa oglašaš in "poznavalsko" zatrjuješ, da na Visti ne potrebuješ AV-ja, te je pa treba prekinit in jasno povedat, da kvasiš neumnosti. Pa ne glede na to, če si 200x rešil probleme soforumašem.
Bolhca > Mnenje glede Viste in Antivirusa je bilo moje osebno, pripisal sm tudi, pa malo zdrave pameti zraven pri brskanju, v kolikor tega ni, je uporaba antivirusa kakopak obvezna.
V kolikor si na Visti Administrator, ti še tako ogromna količina zdrave pameti ne pomaga 100% pred okužbo z AV. To je tako, kot bi hodil na prostitutke brez kondoma in bil "zelo previden". Al pa, kot da bi s punco uporabljala metodo "bo Janez pazil" proti zanositvi. Saj gre... Dokler gre. Žal je samo enkrat dost.
Virov virusne in druge zle kode je malo morje - od P2P programov, skript v brskalnikih, trojancev, buffer overflowa zaradi napak v sami kodi Polken, do raznih kombiniranih trojan-adware zlobcev... Kako se boš pazil pred vsemi viri nevarnosti? Takoj, ko se priklopiš na internet, potrebuješ AV zaščito. Če si toliko discipliniran, da delaš v limited user accountu, potem ti virusi ne morejo povzročit večje škode - dokler ne preklopiš v Admin account in sploh ne veš, da imaš virus na računalniku. Če imaš AV zaščito, ga vsaj najdeš.
Kot rečeno - tak pristop deluje, dokler deluje. Ko enkrat odpove - praviš, da na PC-ju nimaš (samo) iger ampak tudi resne zadeve. Halo?
Par let nazaj je moj znanec za štos namestil par script-kiddie programov in se potem za šalo sprehajal po računalnikih od totalnih neznancev. Zanimivo je bilo, kaj vse je našel na računalnikih od svojih sosedov...
- Hoc est qui sumus -
Maš prav, vendar sam osebno bom ustrajal dokler enkrat "moj" sistem ne bo odpovedal:) Sploh pa sedaj, ko si podžgal, da enkrat bo klecnilo. Te obvestim ko bo / v kolikor bo. :) Podatki pa se mi redno backapirajo na tri različne lokacije / zadeve, tako da so zihr na varnem.
flukturr ::
Spodnji link za prenos vseh jezikov za Visto SP1 x32 in x64.
Link:
http://www.microsoft.com/downloads/deta...
A je še kdo opazil, da se mu Vista po SP1 sedaj počasneje naloži, pa tudi odpiranje Outlooka in Worda etc. je počasnejše???
Tnx, F
Meni dela hitreje ne počasneje!
Meni dela hitreje ne počasneje!
Ja, to sem tudi jaz pričakoval!
Pri meni mora biti očitno nekaj narobe... Mogoče bom probal fresh install pa SP čez...
lpF
Sodck ::
Hej jest sm inštaliral service pack1 na visto 32 bitno ultimate in me zanima kaj sem s tem pridobil glede na to, da se mi je sistem vedno redno updejtal.
Hvala za odgovore!
Hvala za odgovore!
Hej jest sm inštaliral service pack1 na visto 32 bitno ultimate in me zanima kaj sem s tem pridobil glede na to, da se mi je sistem vedno redno updejtal.
Hvala za odgovore!
SP1 je kot svoj popravek, ker vsebuje tudi porpavek na samem kernelu. Pridobil boš na hitrosti, varnosti in stabilnosti.
Aja hitreje pa res dela ja. Sm zadovoljen z visto. Sm vedel, da bo velik boljši sistem kokr XP. Sj tko so od začetka vsi za XP govoril daj zanič samo zato, ker se jim ni ljubilo novga kumpa kupiti =)
Pa mam str komp skorej 2 let. Enga pentiuma4ht 3ghz pa 2 giga rama pa staro grafično 7600gt pa dela ko urca. defragmentiraš na usake tok cajta pa paziš da ni svinjarije na kompu in to je to =)))
Pa mam str komp skorej 2 let. Enga pentiuma4ht 3ghz pa 2 giga rama pa staro grafično 7600gt pa dela ko urca. defragmentiraš na usake tok cajta pa paziš da ni svinjarije na kompu in to je to =)))
opeter ::
Po SP1 je Vista postala resnično uporabna se strinjam. Celo zagon je občutno hitrejši. Res pa je, da nimam milijon različnih dodatkov gor, ampak le tisto, kar ptorebujem.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
Edino kar me moti še sedaj nasploh pri računalnikih je prehod iz 32-bit na 64-bit. Vista 64 ima to zgleda zelo dobro uštimano, ker mi vsi programi čudežno delujejo. Tudi tisti ki mi na XP-jih niso.
Lahko poganjaš 64-bitne aplikacije. V teoriji to pomeni, da če delaš z finančnimi programi, lahko uporabljaš bolj natančne decimalke... Recimo kot primer.
Teoretično pa naj bi bil 64bit hitreje kot 32bit. Praktično pa mislim, da se ne opazi.
Teoretično pa naj bi bil 64bit hitreje kot 32bit. Praktično pa mislim, da se ne opazi.
St@jler ::
ki pa jih je zaenkat bolj malo.
Drugače se tudi meni zelo pozna na hitrosti, ko sem namestil SP1. Še bolj sem pa presenečen nad pospeškom, ko sem nadgradil Bussiness na Ultimate
Drugače se tudi meni zelo pozna na hitrosti, ko sem namestil SP1. Še bolj sem pa presenečen nad pospeškom, ko sem nadgradil Bussiness na Ultimate
WhiteWolf ::
Zakaj bi pa Ultimate bila hitrejša kot Bussiness?
"Maximus Decimus Meridius: What we do in life, echoes in eternity"
St@jler ::
Nevem, se nisem poglabljal.
Samo povem, kar sem opazil.
Prej sem imel Bussiness z naloženim SP1, potem sem pa dobil V. Ultimate in sem pač upgrejdal.
Zadeva se mi hitreje naloži, a tudi nasploh se mi hitreje odpirajo programi ipd.
Zakaj točno, ne vem.
Samo povem, kar sem opazil.
Prej sem imel Bussiness z naloženim SP1, potem sem pa dobil V. Ultimate in sem pač upgrejdal.
Zadeva se mi hitreje naloži, a tudi nasploh se mi hitreje odpirajo programi ipd.
Zakaj točno, ne vem.
Hm nekaj me moti po inštaliranem sp. Vsakič, ko računalnik restartam ali na novo prižgem mi kaže vedno manj placa na disku.
mah indeksirat nima nič, če nič nism novga naložil. A je to razlog, ker igram eno in edino igrico na računalnu c&c tiberum wars? System restore tut nima kj za delat, če nč novga ni naloženo.
Čudno no, tko prej resetiram je blo 95,9, zdej pa 95,8 še prej je bla pa velik bl opazna razlika iz 96,7 na 95,9.
Čudno no, tko prej resetiram je blo 95,9, zdej pa 95,8 še prej je bla pa velik bl opazna razlika iz 96,7 na 95,9.
lopov ::
Moj problem -- shorcuti na desktopu se spreminjajo :)
naredim shortcut ki kaze recimo na:
E:\Users\Bostjan\Delo\Fax
Cez nekaj casa (beri teden, dva) se vsi shortcuti na desktopu spremenijo "mrezno varianto":
\\vega\e$\Users\Bostjan\Delo\Fax
Moram omeniti da teh direktorijev ki so na desktopu ne sharam. Zadeva je toliko bolj moteca ker veliko delam z linkanimi fajli in ko nek tak fajl nesem drugam ob odpiranju zeli obnoviti linke preko mreze. Isto sranje je ce kasneje prestavljam po diskih.
Imam SP1, vendar se je to dogajalo ze prej.
Anyone?
naredim shortcut ki kaze recimo na:
E:\Users\Bostjan\Delo\Fax
Cez nekaj casa (beri teden, dva) se vsi shortcuti na desktopu spremenijo "mrezno varianto":
\\vega\e$\Users\Bostjan\Delo\Fax
Moram omeniti da teh direktorijev ki so na desktopu ne sharam. Zadeva je toliko bolj moteca ker veliko delam z linkanimi fajli in ko nek tak fajl nesem drugam ob odpiranju zeli obnoviti linke preko mreze. Isto sranje je ce kasneje prestavljam po diskih.
Imam SP1, vendar se je to dogajalo ze prej.
Anyone?
Evo danes spet isto. Zvečer ugasnem računalnik mi kaže 95,5 GB placa, zdej računalnik prižgem in mi kaže 95,4 GB. Pa to je nenormalno no, nemore se mi vedno za 100mb napolniti disk. Pa nism novega nič inštaliral že več kakor en teden!
Ma smešna je tale vista. Sm počistu system restore vse razen zadnje obnovitvene točke in sm čudežno pršparov kr 10giga?!?! Hehe no počistu sm pa tut datoteke za stanje v mirovanju, ker ga nič ne uporabljam in je škoda tistih dveh gigabajtov placa.
Smešno no...morm mal šparat z diskom, ker ga mam samo 160gb =) no res daj 75% skos nezaseden ampk ok. =)
Sicer je pa vista zakon! Jo uporabljam že skorej eno leto in je res superca
Smešno no...morm mal šparat z diskom, ker ga mam samo 160gb =) no res daj 75% skos nezaseden ampk ok. =)
Sicer je pa vista zakon! Jo uporabljam že skorej eno leto in je res superca
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sodck ()
vres.ales ::
a se še komu drugemu dogaja, da mu kar spremeni datum in uro
ker mi spremeni na december 2126 al nekaj takega pa mi vse crkne
ker mi spremeni na december 2126 al nekaj takega pa mi vse crkne
legalna vista
brez timerjev, vrže mi vun avg, msn, xfire, mozillo
vse mi neha delat s premembo časa
hvala bogu, da sem tolko izkušen, da sem vedo zakaj je vse crknilo, če ne bi že formatiro
brez timerjev, vrže mi vun avg, msn, xfire, mozillo
vse mi neha delat s premembo časa
hvala bogu, da sem tolko izkušen, da sem vedo zakaj je vse crknilo, če ne bi že formatiro
20sdfj093f ::
Tole paše v to temo:
Ali mogoče kdo ve (Google namreč ne ve), ali lahko v Visti (Business) remapiram ukaz Win+L, da mi ne bo zaklenil workstejšna, temveč tako kot XPji izvedel "switch user"?
Hvala
D.
Ali mogoče kdo ve (Google namreč ne ve), ali lahko v Visti (Business) remapiram ukaz Win+L, da mi ne bo zaklenil workstejšna, temveč tako kot XPji izvedel "switch user"?
Hvala
D.
Hej kako se ugasne oz. onemogoči system restore? Imam pa slovensko Visto ultimate 32 bitno.
start, desni klik na moj računalnik, lastnosti, dodatne nastavitve sistema, zaščita sistema, pa tam odkljukaš diske pa uporabi
luky ::
Pri današnjem pregledu Update v Visti je opaziti spet 34 language, ki jih se lahko prenese oz. instalira. Me njimi ni Slovenščine. A ve kdo zakaj ????
lp.
lp.
start, desni klik na moj računalnik, lastnosti, dodatne nastavitve sistema, zaščita sistema, pa tam odkljukaš diske pa uporabi
Hvala ti itak nikol ne uporabljam te funkcije system restore in je zame čist neuporabna =)
Hja, morda zato ker že imaš SLO visto in SLO SP1...
Pri današnjem pregledu Update v Visti je opaziti spet 34 language, ki jih se lahko prenese oz. instalira. Me njimi ni Slovenščine. A ve kdo zakaj ????
lp.
BTW, po par zagonih ugotavljam da se po SP1 Vista veliko prej zažene do prijavnega okna.
Po geslu pa potrebuje dlje časa kot prej da je ready-to-use. Pa nisem nobenih novih programov ki bi delovali v ozadju dodajal. Enostavno če zalavfm Outlook rabi tudi 10sec da se zažene...
lpF
Po geslu pa potrebuje dlje časa kot prej da je ready-to-use. Pa nisem nobenih novih programov ki bi delovali v ozadju dodajal. Enostavno če zalavfm Outlook rabi tudi 10sec da se zažene...
lpF
iNooby ::
Mam en problem.In sicer kak bi lahko nastavo transparentnost orodne vrstice(taskbarja)
primer:
rad bi imel kot na zgornji sliki in ne na spodnji(sem iskal pod nastavitvami pa nikjer tega ne najdem)sem picajzlast ja
primer:
rad bi imel kot na zgornji sliki in ne na spodnji(sem iskal pod nastavitvami pa nikjer tega ne najdem)sem picajzlast ja
Haters gonna hate...
e-marko ::
Pri meni je tako, da je transparentna kadar so programi pomanjšani v opravilno vrstico. Drugače pa se takoj spremeni v črno.
Bi tudi mene zanimalo.
LP
Bi tudi mene zanimalo.
LP
...somebody, somewhere...
creative ::
LP jaz pa mam problem z SB audigy SE zvočno v visti bussiness x64. sej igrajo vsi kanali 5.1 sam woofer pa še kr molči. kaj bi lah blo krivo? pregledal vse nastavitve pa nč. na xp vem da si lah nastavil cutoff frequency za wooper da je pol špilal tu pa ni tega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Vista ali Xp? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12996 (9228) | Icematxyz |
» | Windows XP noče umreti (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 14703 (9424) | Lawler_ |
» | Beta SP2 za Visto naslednji teden (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 13582 (9060) | Tr0n |
» | Xp ali Vista? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 10838 (7308) | ___ |
» | vista ali xpOddelek: Operacijski sistemi | 2627 (2212) | IVo |