Forum » Operacijski sistemi » Windows 7, Office 2007 in makroji
Windows 7, Office 2007 in makroji
cikopero ::
Živjo,
dobil sem prenosnik, na kateremu je že bil nameščen Windows 7. Namestil sem še Office 2007. Ob zagonu programa Word mi javi napako, da ob namestitvi operacijskega sistema ni bilo nameščene podpore za makre oz kontrolnike.
Ker je to prvi stik z Windows 7 (tudi z Visto se nisem nikoli ukvarjal) sem čisto izgubljen, kje bi lahko dodal podporo.
Kakšna ideja, kako dodati podporo? Glede na to, da je bil operacijski sistem že del prenosnika (in nimam inštalacijskega CDja) me zanima, kje dobiti podporo?
Hvala za odgovore,
Peter
dobil sem prenosnik, na kateremu je že bil nameščen Windows 7. Namestil sem še Office 2007. Ob zagonu programa Word mi javi napako, da ob namestitvi operacijskega sistema ni bilo nameščene podpore za makre oz kontrolnike.
Ker je to prvi stik z Windows 7 (tudi z Visto se nisem nikoli ukvarjal) sem čisto izgubljen, kje bi lahko dodal podporo.
Kakšna ideja, kako dodati podporo? Glede na to, da je bil operacijski sistem že del prenosnika (in nimam inštalacijskega CDja) me zanima, kje dobiti podporo?
Hvala za odgovore,
Peter
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pravkar izšel Internet Explorer 9 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 21773 (17162) | techfreak :) |
» | Konec maja bo Microsoft predstavil naslednjo različico Windows PhoneOddelek: Novice / Windows Mobile | 4072 (3318) | Bor H |
» | iTunes z nami že desetletjeOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 5533 (4502) | poga |
» | Microsoft in EU morda do dogovora že 15. decembra (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 6787 (5763) | darkolord |
» | Izšel VirtualBox 3.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 12248 (8651) | Jst |