Forum » Na cesti » Opiši svojo najbolj nenavadno prometno nesrečo
Opiši svojo najbolj nenavadno prometno nesrečo
Kajzar ::
Sprehajate se po cesti in vam pade kondom na glavo. Vozite se s s kolesom in se zaletite v konja, s katerega pade dol nudistka. Vozite se z avtom zadaj na pajku in avto odleti s pajka dol. Vozite se balonom in vas napade roj čebel... Opišite svojo najbolj nenavadno prometno nesrečo. Ni važno s katerim prometnim sredstvom se vam je pripetila: z avtom , čevlji ali letalnim zmajem
Moja najbolj nenavadna prometna nesreče je bila, ko sem se kot najstnik vozil s ponijem po ulici, blizu sedanjega stanovanjskega naselja Mostec v Ljubljani. Nenadoma je na cesto prikokodakala domača kokoš in sem jo povozil s sprednjim kolesom. Začuda nisem padel. Prevozil sem še nekaj metrov in se ustavil. Nato sem se obrnil nazaj in videl ubogo kokoško v zadnjih zdihljajih. Pred mojim očmi je odšla v kurja nebesa. Ko sem razmišljal ali kokoško vzeti s sabo ali jo pustiti na sredi ulice, mi je odločitev olajšal besni kmet, ki je začel nekaj deset metrov robantiti čez mene. Nič kriv in nič dolžan sem jo jadrno ucvrl.
Moja najbolj nenavadna prometna nesreče je bila, ko sem se kot najstnik vozil s ponijem po ulici, blizu sedanjega stanovanjskega naselja Mostec v Ljubljani. Nenadoma je na cesto prikokodakala domača kokoš in sem jo povozil s sprednjim kolesom. Začuda nisem padel. Prevozil sem še nekaj metrov in se ustavil. Nato sem se obrnil nazaj in videl ubogo kokoško v zadnjih zdihljajih. Pred mojim očmi je odšla v kurja nebesa. Ko sem razmišljal ali kokoško vzeti s sabo ali jo pustiti na sredi ulice, mi je odločitev olajšal besni kmet, ki je začel nekaj deset metrov robantiti čez mene. Nič kriv in nič dolžan sem jo jadrno ucvrl.
Matev ::
Vozite se s s kolesom in se zaletite v konja, s katerega pade dol nudistka.
mal domišljija dela
a?
Doman ::
Ko sem jaz dobil ponija sem se usedel gor in se z njim peljal kolikor sem mogel hitro. Naenkrat je zmanjkalo dvorišča, jaz pa nisem vedel da ima bremzo na pedalih. Zamižal sem in se kar zapeljal skozi glavno cesto, kjer sem končal pod kombijem
nokia6310 ::
Evo bom opisal dogodek, ki je bil popolnoma resničen:
Bilo je pred tremi leti. S kolegom sva se dobila in se zmenila da greva neki spit, kolega pa je bil z avtom.
Pogovarjala sva se kaj bova pa mu jst rečem dejva eno pivo pa ga spijeva, pa mi on reče pa dejva še eno.
Mal sva se še pogovarjala pa mu jst rečem no če sva že 2 dejva še tretje.
Res ga spijeva in se usedeva v avto, ki ga je ravno pred nekaj dnevi kupil.
Peljala sva se proti meni seveda s precej višjo hitrostjo kot je bila dovoljena mislim da tam okrog 80 na uro.
Pri križišču na šmartinski tam kjer je vhod v btc sva podrla glavni semafor tako, da so ga mogl pol z vijaki pritrdit, ker sva ga čist podrla. Odprla sta se oba rbg-a sprednja stran totalno sesuta od mašine naprej, moram pa priznat da udarec od rbg-a precej boli tko da niti slučajno ni prijeten me je glava še nekaj dni za tem bolela da ne govorim o tem da na levo uho nisem skoraj nič slišal nekaj časa oziroma zelo omejeno. Pozneje so prišli policaji in spraševali če sva kaj pila, jst sem prišel že toliko k sebi da sem sploh pozabil da sva kaj pila, kolegu pa ni bilo treba pihat, ker je imel znanca med njimi pa mu je verjel da ni nič pil. Naslednji dan sem v službi povedal kaj se je zgodilo, pa so me domov poslali, ker mi niso čisto verjeli da je vse vredu z mano in da lahko normalno delam. Ko sem kolega vprašal zakaj se je zaletel v semafor mi je povedal, da sta bili na voljo samo dve opciji drevo ali semafor in da je semafor izbral zato, ker je predvidel, da je večja možnost da preživiva, avto je pa pol sam še za 500000 sit prodal.
No sej si je čez 2 dni drugega kupil.
Nesreča se je zgodila ponoči nikjer nobenega potem se je vzelo kar od nevem kje kakih 20 ljudi prav zanimivo,da se jih ravno ob takih primerih toliko najde.
Kajzar:
Jst bi na tvojem mestu kokoško pobral in si skuhal dobro kurjo juhico.
Bilo je pred tremi leti. S kolegom sva se dobila in se zmenila da greva neki spit, kolega pa je bil z avtom.
Pogovarjala sva se kaj bova pa mu jst rečem dejva eno pivo pa ga spijeva, pa mi on reče pa dejva še eno.
Mal sva se še pogovarjala pa mu jst rečem no če sva že 2 dejva še tretje.
Res ga spijeva in se usedeva v avto, ki ga je ravno pred nekaj dnevi kupil.
Peljala sva se proti meni seveda s precej višjo hitrostjo kot je bila dovoljena mislim da tam okrog 80 na uro.
Pri križišču na šmartinski tam kjer je vhod v btc sva podrla glavni semafor tako, da so ga mogl pol z vijaki pritrdit, ker sva ga čist podrla. Odprla sta se oba rbg-a sprednja stran totalno sesuta od mašine naprej, moram pa priznat da udarec od rbg-a precej boli tko da niti slučajno ni prijeten me je glava še nekaj dni za tem bolela da ne govorim o tem da na levo uho nisem skoraj nič slišal nekaj časa oziroma zelo omejeno. Pozneje so prišli policaji in spraševali če sva kaj pila, jst sem prišel že toliko k sebi da sem sploh pozabil da sva kaj pila, kolegu pa ni bilo treba pihat, ker je imel znanca med njimi pa mu je verjel da ni nič pil. Naslednji dan sem v službi povedal kaj se je zgodilo, pa so me domov poslali, ker mi niso čisto verjeli da je vse vredu z mano in da lahko normalno delam. Ko sem kolega vprašal zakaj se je zaletel v semafor mi je povedal, da sta bili na voljo samo dve opciji drevo ali semafor in da je semafor izbral zato, ker je predvidel, da je večja možnost da preživiva, avto je pa pol sam še za 500000 sit prodal.
No sej si je čez 2 dni drugega kupil.
Nesreča se je zgodila ponoči nikjer nobenega potem se je vzelo kar od nevem kje kakih 20 ljudi prav zanimivo,da se jih ravno ob takih primerih toliko najde.
Kajzar:
Jst bi na tvojem mestu kokoško pobral in si skuhal dobro kurjo juhico.
OZZY ::
Hvala za čudovit prinmer kaj dela hitrost in alkohol ter neodgovorni ljudje.......Dobra stvar je, da avto ni ostal cel vidva pa sta..
Go with the flow.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Varnostni pas (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 6241 (3489) | Nesta |
» | Prepoved vožnje kolesarjem po regionalnih cestah (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Šport | 53612 (46901) | BigWhale |
» | pritožba na kazen - možnost ugoditve (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 16792 (12188) | bluefish |
» | Alkohol + nesreča (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7517 (5161) | BigWhale |
» | Podražitev življenko pomembne tekočine - Bencina. (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 10625 (8125) | Phil |