» »

?? T-2 ??

?? T-2 ??

DK6607 ::

Nočem neke velike debate odpirati na temo T-2, ker je bilo že dosti tega.

Želim le vedeti, kako ste uporabnika T-2ja zadovoljni z njihovimi storitvami predvsem z internetom.
Torej če so hitrosti takšne kot obljubljajo in če prihaja do izpada omrežja oz nasplošno če imate kake težave.
Pa še mogoče kako dolgo ste čakali od naročila do montaže.

LP!
  • zaklenil: Tero ()

BineZerko ::

Jaz sem zadovoljen. Doma in v službi.
Dela zanesljivo in brez izpadov.
In pravo veselje je račun pogledati... prej cca 90 jurjev mesečno (za 2048/512 in Centrex); zdaj pa okrog 25 jurjev (za 20/10 in IP-Centrex).

V bistvu sem zelo zadovoljen, čeprav smo na firmi po nepotrebnem čakali skoraj 3 mesece na priklop (Telekom je posredoval napačno informacijo o lokaciji našega priključka).

Vedno pa se najdejo tudi nezadovoljni nergači...

NavadniNimda ::

Jaz imam doma (Ljubljana-Dravlje) 10/2 linijo, TV in Telefonijo. Vse dela brez problemov od prvega dne (15.2.), res pa da sem čakal ene 3 mesece! Kakor pa je slišat zadnje cajte, se je v zadnjem mesecu in pol to uredilo in tudi Telekom se baje obnaša profi kot se pričakuje, tako da res ni nobenih razlogov za zadržke!:))

Tero ::

Lepo prosim no.:\
Imamo že dve temi o t-2. Naj tam debata steče dalje.
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

mte ::

Zaenkrat zelo zadovoljen. Čakal en mesec in pol, preklop je bil prvega v mesecu tako da za ta mesec nisem dobil položnice od telekoma. Modem sem dobil kak teden prej tako da downtime-a ni bilo.
10/2 paket, hitrosti zelo blizu (torrent 1.1MB/s, drugo tudi čez 1200KB/s), upload ravno tako (nisem točno meril). Izpada še ni bilo (oz. par jih je bilo napovedanih ponoči, praktično nemoteče).
Pravijo da so problemi s telefonijo ampak tega nisem naročil. Verjetno je tudi odvisno od lokacije, v splošni temi se je precej ljudi pritoževalo. Je pa tako da problemi znajo bit dokler nisi priklopljen, ko si enkrat gor dela kot mora.
lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 436 37 38 39 )

Oddelek: Omrežja in internet
1943601454 (430) bm1973
»

Najbolši internet v sloveniji (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
559516 (6948) slovenček
»

Kako ste zadovoljni z delovanjem T-2 ponudnika za internet? (strani: 1 2 3 )

10912256 (8057) durrenmatt
»

T-2: Splošna debata in iskanje zarote (strani: 1 2 3 459 60 61 62 )

3075271997 (68212) beta1
»

siol ali t2? (strani: 1 2 )

766895 (4638) Nixxon

Več podobnih tem