Forum » Kaj kupiti » Receiver in zvočniki
Receiver in zvočniki
Makina ::
Mene pa zanima, če so tile zvočniki dobri za kino pa tut za glasbo poslušat? Http://www. Comshop. Si/article. Asp? Articleid=43340
potem so mi rekli da morm se ojačevalec kupit sm gledam pa tega http://www. Comshop. Si/article. Asp? Articleid=43337
zdej me pa zanima če bo vse to skupaj delalo in če se splača to kupit.
Hvala za vse odgovore!
potem so mi rekli da morm se ojačevalec kupit sm gledam pa tega http://www. Comshop. Si/article. Asp? Articleid=43337
zdej me pa zanima če bo vse to skupaj delalo in če se splača to kupit.
Hvala za vse odgovore!
Trisixty s kombajnom bočno.
- zaklenilo: Stepni Volk ()
kokos25 ::
imaš rad dober zvok?....pol tega ne kupi...če pa ti je vseeno za kvaliteto, pa le kupi, ampak PAZI, tu ni wooferja zraven....
Sej si mi je takoj sumljivo zdel samo nebi rad dal več 30-40 jurjev pa nč ne najdm tazga.
Dr Evil ::
Tak komplet s spodobnim zvokom stane vsaj 120k.
Če kupuješ v rangu 30-40k in si ne moreš privoščit kaj več,pol pač kupi kak 5.1 sistem.
Samo na tvojem mestu bi jaz šparal pa si kupil receiver za 50k in bookshelfe za 20-30k.Bi več mel od tega.
Če kupuješ v rangu 30-40k in si ne moreš privoščit kaj več,pol pač kupi kak 5.1 sistem.
Samo na tvojem mestu bi jaz šparal pa si kupil receiver za 50k in bookshelfe za 20-30k.Bi več mel od tega.
steev ::
Ti kle hočeš kupt 5 zvočnikov za 30k, jest pa nism zadovoln za dvema zvočnikoma za 120k.
:|
no ja, 120k za zvočnike je že kr OK, ampak govorim za 2...komplet 5tih pa dobr zvok=500k in več, brez wooferja (cca100k)....fršterker pa še dodatnih 300k...no ja, smo iz teme, ampak ne priporočam zvočnikov za 30k, ker boš razočaran....
Dr Evil ::
Samo eni pa res pretiravate.Ka mislite,da bo vsak kupoval za 500k?
Tisto kar sem mu napisal je prav lepa alternativa,tako kot cenovno kot zvokovno.
Tisto kar sem mu napisal je prav lepa alternativa,tako kot cenovno kot zvokovno.
nc nisem hotel pretiravat, samo kar je res je res...jasno je, da tudi v kompletu za 120k dobiš solidno kvaliteto zvoka...govorim samo o tem, da če je audiofil (predvidevam da ni, ker drugače ne bi kupoval sistema za 30k), potem tega nima smisla kupiti...če pa so to njegovi prvi zvočniki po tistih 4800W P.M.P.O. stereo namiznih s nevem kakimi bass reflexi, je pa to vsekakor odličen nakup....
:D sm audiofil samo prvič kopujem 5.1 sistemce, drugač mam 2 x 350rms studiske 2 sistemske zvočnike . Bom pač mal počakal pa dal 200 jurjev.
Stepni Volk ::
Teme o HI-Fi zvočnikih, receiverji in ostalem, najdete tu: mini KAZALO oddelka Zvok in Slika. Zaklepam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [2.1] Katere Zvočnike? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Zvok in slika | 90079 (42554) | staher |
» | [Hi-Fi] - O zvočnikih (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Zvok in slika | 189967 (55110) | Janac |
» | Budzet zvocniki??Oddelek: Kaj kupiti | 3079 (2621) | ncc2000 |
» | Surround- poceni verzije ;) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 8954 (6638) | Pyr0Beast |
» | zvočnikiOddelek: Kaj kupiti | 1755 (1253) | FANATIK |