Forum » Programska oprema » Avatarji za msn
slinko ::
Zdravo!
Mene zanima kako se reče unim avatarjem ki se uporabljajo za msn in so animirani.
Navadne gif slike ne delajo, so pa neke posebne animirane slike, pa nevem kakšno končnico imajo.
Mene zanima kako se reče unim avatarjem ki se uporabljajo za msn in so animirani.
Navadne gif slike ne delajo, so pa neke posebne animirane slike, pa nevem kakšno končnico imajo.
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
cubus ::
Tudi mene zanima, kako v msn messengerju nastaviš animirani avatar?
Animirane gif slikce ne delujejo!
Zakaj nekatirim to deluje?
Animirane gif slikce ne delujejo!
Zakaj nekatirim to deluje?
r5r ::
To so flash (.swf) avatarji, ker mi jih ni prikazovalo dokler nisem namestil flash plugina.
And it makes me wonder.
lambda ::
Hm ... kaj pa ostalim, ki npr. nimajo flash plugina - kaj bodo videli, če si naštimam swf za avatar?
lambda ::
Hm ... ravnokar opazil - si ga sploh ne moreš nastavit, nastaviš lahko le vgrajene. Kkšn način, da daš custom zadevo, sicer vem, da je bedarija, ampak včasih se mormo mal igrat ... :)
5er--> ::
Winki so ponavadi .mco datoteke. Ko jih imaš si daj dol tole.
Daj winke in mcoinstall.exe v isto mapo in zaženi mcoinstall.exe. Izberi wink in klikni Install.
Edit: sem pozabil, da si spraševal za avatarje in ne za winke... :P
Daj winke in mcoinstall.exe v isto mapo in zaženi mcoinstall.exe. Izberi wink in klikni Install.
Edit: sem pozabil, da si spraševal za avatarje in ne za winke... :P
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 5er--> ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Anketa - Avatarji na Slo-Tech (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Slo-Tech | 42026 (24589) | Gandalfar |
⊘ | Avatarji & podpisi (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5332 (4570) | kuglvinkl |
» | Kako do avatarja? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Slo-Tech | 15107 (11449) | V-i-p |
» | kako si daš slikico v slo-techu. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Slo-Tech | 32688 (25116) | Mr_Globus |
» | Ikonce pod nicki (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 6708 (5043) | V-i-p |