Forum » Zvok in slika » Težave s sliko
Težave s sliko
knedl ::
Hoj vsem!
Imam težave s QUADRO 707 predvajalnikom.
Štirinajst dni je delal brez problema (če odmislimo nagravžen zelen font v meniju in premalo znakov za zapis datoteke ).
Sedaj pa je naenkrat brez slike. Zvok je v vseh primerih čisto OK, slike pa ni ne preko SCART izhoda, niti preko CHINCH izhoda.
Poizkusil sem tudi z drugimi scart in chinch kabli in na drugo televizijo, a brez uspeha. Slike enostavno ni zvok pa je povsod normalen!
(in tudi ostalo dela OK - na primer če med filmom pritisnem "setup", ustavi film in - verjetno - pokaže meni. Po ponovnem pritisku na "setup" pa film steče naprej. Tudi intervalno predvajanje A-B dela, itd. itd....)
Zanima me, ali je že kdo imel podoben primer in kaj mi je v tem primeru storiti?
Hvala lepa za INFO!
Dejan
Imam težave s QUADRO 707 predvajalnikom.
Štirinajst dni je delal brez problema (če odmislimo nagravžen zelen font v meniju in premalo znakov za zapis datoteke ).
Sedaj pa je naenkrat brez slike. Zvok je v vseh primerih čisto OK, slike pa ni ne preko SCART izhoda, niti preko CHINCH izhoda.
Poizkusil sem tudi z drugimi scart in chinch kabli in na drugo televizijo, a brez uspeha. Slike enostavno ni zvok pa je povsod normalen!
(in tudi ostalo dela OK - na primer če med filmom pritisnem "setup", ustavi film in - verjetno - pokaže meni. Po ponovnem pritisku na "setup" pa film steče naprej. Tudi intervalno predvajanje A-B dela, itd. itd....)
Zanima me, ali je že kdo imel podoben primer in kaj mi je v tem primeru storiti?
Hvala lepa za INFO!
Dejan
- zaklenil: podtalje ()
podtalje ::
Tema o Quadro predvajlnikih že obstaja. Povezavo najdeš v mini KAZALO oddelka Zvok in Slika. Zaklepam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Plazma LG 50 pk350 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 65284 (798) | stratosD |
» | [Divxvid] Quadro predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 54162 (8987) | Spajky |
» | digitalni satelitski sprejemnikOddelek: Zvok in slika | 5380 (5132) | green heart |
» | BluRay image na Samsung TVOddelek: Zvok in slika | 3791 (3241) | jest10 |
» | Gledanje tv preko soround zvočnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 2622 (2380) | Cjek |