Forum » Zvok in slika » Hp NX6125 in S-video
Hp NX6125 in S-video
damchy ::
Pozdravljeni!
Rad bi povezal ta HP z TV sprejemnikom preko S-video konektorja z Scart kablom na TV! Tažava nastane, da HP ne zazna drugega zaslona oz TV-ja! Kaj je mogoče S-video izhod kje disablan oz. kaj podobnega? Driverji za grafično so nameščeni-najnovejši! Prosim za pomoč! Upam da je kdo imel podobne težave in mi bo znal pomagati!
LP
Damjan
Rad bi povezal ta HP z TV sprejemnikom preko S-video konektorja z Scart kablom na TV! Tažava nastane, da HP ne zazna drugega zaslona oz TV-ja! Kaj je mogoče S-video izhod kje disablan oz. kaj podobnega? Driverji za grafično so nameščeni-najnovejši! Prosim za pomoč! Upam da je kdo imel podobne težave in mi bo znal pomagati!
LP
Damjan
Celeron 1300@1700,QDI Synactix 5EP-v2,512MB SDR ram,Ati radeon 9200 128Mb DDR
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
OceanMan ::
Največkrat je pri povezovanju TV in prenosnika problem v kablih. Jaz sem s svojim prenosnikom šel v Bof in pretestiral enih 10 kablov preden sem pravega našel.
--Everything is in our hands--
To pa bi blo čisto možno!
Ker sem siguren, da imam vse pravilno nastavljeno, saj imam na namiznem računalniku tudi ATI-JEVO kartico in se po popolnoma istem principo preklaplja med zasloni, tak da je res možno, da je težava v kablu? Kakšen kabel si pam kupil?
LP
Damjan
Ker sem siguren, da imam vse pravilno nastavljeno, saj imam na namiznem računalniku tudi ATI-JEVO kartico in se po popolnoma istem principo preklaplja med zasloni, tak da je res možno, da je težava v kablu? Kakšen kabel si pam kupil?
LP
Damjan
Včeraj sem kupil en kabel, s-video--->scart in mi je presenetljivo zaznalo TV, a slika je črnobela, pa sem vse pravilno nastavil, PAL-B .....,črnobelo sliko mi naredi tudi z domačim namiznim računalnikom, kjer drugače z vsemi kabli, ki jih imam še doma dela normalno.
Daj prosil bi te, če mi lahko poveš oznako tvojega kabla in proizvajalca, da bom poskusil v bofu poiskati tak kabel, pa je problem rešen!
Zgleda, da je res ful odvisno od kabla! Prav si imel!
Hvala ti za pomoč!
LP
Damjan
Daj prosil bi te, če mi lahko poveš oznako tvojega kabla in proizvajalca, da bom poskusil v bofu poiskati tak kabel, pa je problem rešen!
Zgleda, da je res ful odvisno od kabla! Prav si imel!
Hvala ti za pomoč!
LP
Damjan
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 586307 (25636) | Dominator |
» | PC NA TVOddelek: Strojna oprema | 8543 (7938) | opeter |
» | Brezžični prenos zvoka in slike racunalnik --> TVOddelek: Kaj kupiti | 3965 (3468) | slemo |
» | S-video konector (ali kabel z tem konektorjem) za prenosnika (ATI grafična)Oddelek: Kaj kupiti | 1301 (1245) | mitjaje |
» | Zakaj mi na GeforceFX5700 ne dela TVOUT :( ? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4211 (3718) | KTr1sk |