Forum » Kaj kupiti » Brezžični prenos zvoka in slike racunalnik --> TV
Brezžični prenos zvoka in slike racunalnik --> TV
Saxoman ::
A ma kdo kaj izkušenj s tem?
Vsi trgovci razen enega ga hvalijo, tisti en pa je lepo povedal, da tega ne prodaja, ker niti on niti stranka nista zadovoljna, če stvar v praksi ne dela, kot bi morala, potem pa stranka njemu teži cele dneve, da sta oba nesrečna.
Mam preveliko razdaljo za kable (se zgubi preveč signala na njej), pa bi moral rešit z brezžičnim prenosom.
Kje se dobi kaj pametnega? Na kake razdalje še dela kvalitetno? Cene?
Vsi trgovci razen enega ga hvalijo, tisti en pa je lepo povedal, da tega ne prodaja, ker niti on niti stranka nista zadovoljna, če stvar v praksi ne dela, kot bi morala, potem pa stranka njemu teži cele dneve, da sta oba nesrečna.
Mam preveliko razdaljo za kable (se zgubi preveč signala na njej), pa bi moral rešit z brezžičnim prenosom.
Kje se dobi kaj pametnega? Na kake razdalje še dela kvalitetno? Cene?
CikO_HD ::
Pozdrav !!
Predlagam ti obisk naslednje spletne strani www.medis.si !
Tam bi naj imeli za 26.250 SIT - Trust Wireles audio/video transmiter 100V
Probaj pa bo !!
Lp Marko
Popravek na strani nimajo ama NIŠTA !!
Reklama je v časopisu SOFTWARE POWER str. 39 spodaj !!
Izdelek se imenuje Trust video/audio transmiter - poglej !!
Lp še enkrat
Marko
Predlagam ti obisk naslednje spletne strani www.medis.si !
Tam bi naj imeli za 26.250 SIT - Trust Wireles audio/video transmiter 100V
Probaj pa bo !!
Lp Marko
Popravek na strani nimajo ama NIŠTA !!
Reklama je v časopisu SOFTWARE POWER str. 39 spodaj !!
Izdelek se imenuje Trust video/audio transmiter - poglej !!
Lp še enkrat
Marko
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CikO_HD ()
Majo v Big-bangu eno zadevo za 16.990 ampak me je malo strah ker nimam nič izkušenj s tem...
simon ::
Na netu sem nasel dva uporabna testa (beri v meni razumljivih jezikih), v enem ga kritizirajo, da je zvok slab in da je tezko napravo usmerit, v drugem pa tip pravi da ga ima en mesec, da mu lepo nese cez tri nadstropja in da sta tako zvok kot slika brezhibni. Me toliko firbec matra, da bom sel v Big-bang-a tezit, ce ga lahko pred nakupom preizkusim.
CikO_HD ::
Dober Večer !
Spet JAZ !!
No takole, dobil sem odgovor in stvar si lahko pogledaš na naslednjih straneh !!
http://www.trust.com/12351
http://www.trust.com/11672
probaj mogoče pa boš našel kaj za svoje potrebe !!
LP
Marko
Spet JAZ !!
No takole, dobil sem odgovor in stvar si lahko pogledaš na naslednjih straneh !!
http://www.trust.com/12351
http://www.trust.com/11672
probaj mogoče pa boš našel kaj za svoje potrebe !!
LP
Marko
Ziga Dolhar ::
simon: greš v BigBang, kupiš, preskusiš, če ti ni všeč, v roku 8 dni vrneš in dobiš denar nazaj :-).
(Da bodo to naredili, so mi potrdili preko emaila. Upoštevajo zakon :-))
(Da bodo to naredili, so mi potrdili preko emaila. Upoštevajo zakon :-))
https://dolhar.si/
Če bo kdo res kupo to, naj javi kak dela. Jaz mam namreč v eni trgovini dobropis, pa bi jim reko naj nabavijo iz Big-Banga v svojo trgovino, pol bi pa jaz tam kupo. In če potem stvar ne bi delala, bi ratale ultra komplikacije...
Ziggga hvala, dajo ti zadevo na kavcijo, kajti ce kupis in v 8 dneh vrnes lahko vzames kaj drugega, denarja pa ti ne vrnejo.
Enivej, sem danes vzel zadevco na kavcijo, priklopil in si v udobju kavca, velikega ekrana in brez ropotanja racunalika ogledal Minority Report v dnevni sobi. Slika je super, tudi zvok nima nobenih degradacij, vse skupaj pa je slo iz zgornjega v spodnje nadstropje.
Prav smeje se mi, ko lahko kablovje sedaj kar pospravim :)
Enivej, sem danes vzel zadevco na kavcijo, priklopil in si v udobju kavca, velikega ekrana in brez ropotanja racunalika ogledal Minority Report v dnevni sobi. Slika je super, tudi zvok nima nobenih degradacij, vse skupaj pa je slo iz zgornjega v spodnje nadstropje.
Prav smeje se mi, ko lahko kablovje sedaj kar pospravim :)
mark_knopfler ::
A to mas tega Trust 100V ? A mislis, da bi delalo skozi dve steni?
A to velja za vse trgovine, da lahko blago v 8ih dneh vrnes in zamenjas na kaj drugega? Ker sem zadnjic kupil en kitarski ojacevalec, ki ni vredu delal, noter pa sem nasel se garancijski list napisan na eno drugo ime za isti ojacevalec in sumim, da je rabljen, pa mi ga nocejo zamenjat!
A to velja za vse trgovine, da lahko blago v 8ih dneh vrnes in zamenjas na kaj drugega? Ker sem zadnjic kupil en kitarski ojacevalec, ki ni vredu delal, noter pa sem nasel se garancijski list napisan na eno drugo ime za isti ojacevalec in sumim, da je rabljen, pa mi ga nocejo zamenjat!
Naprava je 100V in mi nese iz enega konca hise diagonalno skozi dve steni in strop v drug konec hise, brez da bi tiste antence ki sta na aparatih karkoli usmerjal, tako da ima naprava kar precej rezerve.
V primeru napake na izdelku, si upravicen do zamenjave izdelka ali odprave napake ali vrnitve kupnine ali odskodnine v vrednosti napake. Ce je ocitna jo moras sporociti v 8 dneh, za ostale pa velja eno leto po prevzemu.
V primeru napake na izdelku, si upravicen do zamenjave izdelka ali odprave napake ali vrnitve kupnine ali odskodnine v vrednosti napake. Ce je ocitna jo moras sporociti v 8 dneh, za ostale pa velja eno leto po prevzemu.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: simon ()
A1eN ::
simon: js se tut zanimam za tega trusta avdio/video transmitterja 100v......
kako ga pa je treba priklopit in s katerim kablom....
kako ga pa je treba priklopit in s katerim kablom....
priklop na napravo je rca(mislim da se tako rece-dva priklopa za zvok in en za sliko), poleg dobis tudi 2x adapter za scart in Y konektor za zvok. Ce imas na graficni samo s-video, bos moral nabaviti kaksen adapter.
A1eN ::
simon: kako misliš samo s-video?? zraven tega s-video mam še DVI priklop(sam ne vem kaj je to)....
DVI je za LCD monitor. S-video je za tv-out, torej bos rabil konverter (mislim da je pod 2k). Sicer pa bi mogli vedeti kaj rabis v trgovini kjer bos kupoval.
slemo ::
Tudi mene zanima nekaj okrog brezžičnega prenosa.
Kupil sem napravo Trust 120V 13814.
http://www.trust.com/13814
V hiši imam naslednjo situacijo in sicer.
V spodnjem nadstropju imam TV adsl modem priključen na scart preko razdelilca v televizijo.
Na transmiterju (oddajniku) zadaj je priključek AV in pa IR eye, na eni strani sem povezal kabel iz AV na brezžičnem oddajnku v scart razdelilec.
Potem sem reciever (sprejemnik) priključil v zgornjem nadstropju kjer bi rad gledal na televiziji te kanale ki jih dobim na spodnjem TV-ju.
Tu sem priključil sprejemnik iz AV izhoda v scart, lahko ga priključim z drugim kablom tudi v S-video,audio.
Potem sem prižgal obe brezžični napravi a ne dobim nobenega signala, na spodnjem TV-ju delujejo kanali kot prej normalno, zgoraj pa se nič ne zgodi.
Hvala za kakšen nasvet.
lp
Damjan
Kupil sem napravo Trust 120V 13814.
http://www.trust.com/13814
V hiši imam naslednjo situacijo in sicer.
V spodnjem nadstropju imam TV adsl modem priključen na scart preko razdelilca v televizijo.
Na transmiterju (oddajniku) zadaj je priključek AV in pa IR eye, na eni strani sem povezal kabel iz AV na brezžičnem oddajnku v scart razdelilec.
Potem sem reciever (sprejemnik) priključil v zgornjem nadstropju kjer bi rad gledal na televiziji te kanale ki jih dobim na spodnjem TV-ju.
Tu sem priključil sprejemnik iz AV izhoda v scart, lahko ga priključim z drugim kablom tudi v S-video,audio.
Potem sem prižgal obe brezžični napravi a ne dobim nobenega signala, na spodnjem TV-ju delujejo kanali kot prej normalno, zgoraj pa se nič ne zgodi.
Hvala za kakšen nasvet.
lp
Damjan
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 720p videopogovor (webcam) na 1080p FullHD zaslonuOddelek: Zvok in slika | 2101 (1834) | slitkx |
» | UPS napajanjeOddelek: Kaj kupiti | 1616 (1295) | -žiga- |
» | Gledanje TV v spalnci brez anteneOddelek: Zvok in slika | 2379 (1954) | AtaStrudl |
» | Kje dobiti grafično tablico?Oddelek: Kaj kupiti | 1312 (1221) | rdecaluc |
» | brezžična povezava obstaja ali ne?Oddelek: Zvok in slika | 1825 (1698) | SavoS |