Forum » Omrežja in internet » Volja kabel neverjetno
Volja kabel neverjetno
ELEKTROLJUB ::
Pri Volji imam kabelski internet kabel maksi+ (4Mb/768kb).
V zadnjih dveh mesecih sem imel toliko težav, da sem že začel postopek prekinitve pogodbe....
Plačeval sem 14980 tolarjev na mesec imel težave.....
Pred nekaj dnevi vidim na njihovi strani, da je cena vseh kabelskih paketov padla.
Pa sem si mislil no vsaj to....
Nakar danes dobim domov v pismu novi cenik za te kabelske pakete v katerem tudi piše, da je cena mojega paketa ni več 14.980,00 sit ampak 11.680,00 SIT.
A glej ga zlomka.Zraven sta bila tudi dva izvoda pogodbe z katero bi se ponovno zavezal pri njih za dolgih 24 mesecev.
Razloženo je tudi, če ne podpišem te pogodbe, da bom še naprej plačeval po starem, se pravi 14.980,00 sit na mesec.
Meni se to ne zdi ravno fer.
Pa vam??
V zadnjih dveh mesecih sem imel toliko težav, da sem že začel postopek prekinitve pogodbe....
Plačeval sem 14980 tolarjev na mesec imel težave.....
Pred nekaj dnevi vidim na njihovi strani, da je cena vseh kabelskih paketov padla.
Pa sem si mislil no vsaj to....
Nakar danes dobim domov v pismu novi cenik za te kabelske pakete v katerem tudi piše, da je cena mojega paketa ni več 14.980,00 sit ampak 11.680,00 SIT.
A glej ga zlomka.Zraven sta bila tudi dva izvoda pogodbe z katero bi se ponovno zavezal pri njih za dolgih 24 mesecev.
Razloženo je tudi, če ne podpišem te pogodbe, da bom še naprej plačeval po starem, se pravi 14.980,00 sit na mesec.
Meni se to ne zdi ravno fer.
Pa vam??
LED svetloba je prihodnost...
ELEKTROLJUB ::
Lahko lahko
Toliko težav sem imel z njihovim internetom in ip telefonijo oziroma jih imam se vedno.
Zabrisal jim bom tisti kabelski in telefonski modem čez okno će bo treba
Toliko težav sem imel z njihovim internetom in ip telefonijo oziroma jih imam se vedno.
Zabrisal jim bom tisti kabelski in telefonski modem čez okno će bo treba
LED svetloba je prihodnost...
Nande ::
ELEKTROLJUB, prosim, malo podrobneje opiši težave...
Namreč, trenutno je moja edina možnost za "normalno" povezavo ravno Volja (kabel), pa se ne bi rad zaj****...
Hvala.
LP!
Namreč, trenutno je moja edina možnost za "normalno" povezavo ravno Volja (kabel), pa se ne bi rad zaj****...
Hvala.
LP!
antonija ::
Sej ma TM isto... znizal cene paketov in v drobni tisk napisal vezavo za dve leti...
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
opajec ::
Saj to je ista varianta kot TELEMACH!!! Reklama taka, da dol padeš, kako uvajajo nove VEČJE hitrosti. Potem pa dobiš domov kao novo pogodbo poenoteno za TV in Internet in prehod na višje hitrosti, ampak podpiši za 24 mesecev, če ne pa ostani na starem. HA HA, res neverjetno!
IceBreakr ::
To svinjarijo vsi delajo - tudi SiOL. Neki novopodpisnik plačuje za 4MB link 9,900 sit, jaz ker sem stara stranka pa 13,500 sit. Lepo to an, makes you feel special :)
IceBreakr
enough98 ::
Razumem, da imajo z novimi narocniki nekaj dela, da potegnejo kable, razdelilce, ... po stanovanju, da dajo modem in da se za te stroske zavezes za nekaj casa.
Vendar, ce prav razumem, kljub temu, da nimajo prav nikakrsnih stroskov z narocniki, ki ze imajo vso napeljavo in modem, vseeno zahtevajo vezavo za neko obdobje?!
Vendar, ce prav razumem, kljub temu, da nimajo prav nikakrsnih stroskov z narocniki, ki ze imajo vso napeljavo in modem, vseeno zahtevajo vezavo za neko obdobje?!
Poldi112 ::
Mobitel to prakticira ze leta. Pac tu imas nizjo ceno v zameno za zvestobo, tam pa mobitel.
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.
antonija ::
Tko se ti ne splaca it h konkurenci, ker moras placat penale... Zato je pa T2 tko privlacen ker ni casovne vezave...
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Katerega internetnega ponudnika izbrati? (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Omrežja in internet | 603665 (984) | starfotr |
» | SIOL ADSL2+ (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 37550 (16957) | Primoz78 |
» | Nov ponudnik širokopasovnega dostopa - T2 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 62328 (43700) | OmegaBlue |
» | Dražji ADSL pri SiOLu (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 17913 (11596) | Keyser Soze |
» | ADSL brez ISDN že prihodnje leto? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 14721 (10608) | Bistri007 |