Forum » Omrežja in internet » Uporaba p2p na liniji podjetja
Uporaba p2p na liniji podjetja
manta ::
Zdravo
mene pa zanima če lohk pride do kšnih problemou , če uporabljaš p2p na adsl liniji podjetja? Kšna inšpekcija al kej tacga? če je večinoma download in zelo majhen upload?
hvala za odgovore!
mene pa zanima če lohk pride do kšnih problemou , če uporabljaš p2p na adsl liniji podjetja? Kšna inšpekcija al kej tacga? če je večinoma download in zelo majhen upload?
hvala za odgovore!
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Tilen ::
Hja ce downloadas freeware nebi smelo bit problemov :)
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
klemen22 ::
Jest sm že dost v službi downloadav prek p2p pa ni blo do sedaj še nič :) Če pa se kaj izcimi pa moraš imeti res posebno smolo. Pa kaj je tok nujnega v službi loadat, a kolekcijo filmov Vivian Schmitt?
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)
a_je_to ::
V nekaterih podjetjih dobijo zaposleni v podpis, da so seznanjeni z varnostno politiko v podjetju in da je vsako nelegalno nameščanje oz.uporaba programov prepovedana, ki se kaznuje z disciplinskim ukrepom. Nekaj takega.
Vsako zdravo podjetje pa tega nebo/nebi dopuščal.
To je le moje mnenje
Vsako zdravo podjetje pa tega nebo/nebi dopuščal.
To je le moje mnenje
zadeva je taka da mamo doma privat podjetje in da je adsl k ga mamo na podjetje napisan in ma statičn ip.a je možn da se kej bl zapičjo u podjetja (inšpekcija)?
Gwanaroth ::
A slovenski ISPji, oz. kjerkoli že imaš ti naročen ADSL, gledajo vsebino prometa ? Dvomim.
Pomojem ni panike.
Pomojem ni panike.
Lights often keep secret hypnosis..
Daedalus ::
Če pride kaka BSA preverjat in temeljito pregleda računala (ponavadi jih) si najebal...mnogo. Par milijonov, tak preko palca.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
aljazh ::
Od kdaj pa ima BSA (ki je interesno združenje proizvajalcev programske opreme) pooblastila za "brskanje" po računalnikih?
Morda si mislil na tržno inšpekcijo?
Morda si mislil na tržno inšpekcijo?
Daedalus ::
Kolker je meni znano, so nekaj časa pošiljali inšpektorje naokoli. Kako pa majo to pravno urejeno - pa ne vem.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
[J.P.Sartre]
[J.P.Sartre]
sej vsi pcji "od firme" majo licenčne programe al pa linux varjanta.moj pc je kao domač računalnik in kar ma veze s firmo je ista bajta pa ista linija.
podbevna ::
Ne problem v tem primeru ni nič večji, kot če imaš zaseben internet priključek.
Niti možnost, da pride tržna inšpekcija ali celo kriminalisti.
Niti možnost, da pride tržna inšpekcija ali celo kriminalisti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft zahteva popis programske opreme (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 35425 (20492) | Mavrik |
» | Inšpekcija: podatki na mreži, prenosni mediji, kriptirani podatki? (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 14255 (12272) | noraguta |
» | BSA obvešča (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 12587 (9203) | Tody |
» | Busted! (Anti Piracy Organization Cought Me) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 15067 (9290) | Gandalfar |
» | Piratstvo (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 11385 (8301) | Ziga Dolhar |