Forum » Pomoč in nasveti » Črtice na zaslonu!
Črtice na zaslonu!
Randomm2 ::
Pomoč!
Že kar nekaj časa se mi dogaja da se prek mojega zaslona sprehajajo majne črtice, zanimivo pa je da se to dogaja oziroma jih vidim le ko je prikazan le Desktop. Toda niso takšne da pogledaš in se ustrašiš so majne in gredo postrani čez cel zaslon in še to le če malo poškilim, to se mi ni še nikoli zgodilo pa imam monitor že 4 leta. (Iiyama 17" LCD), najprej sm pomislil da samo postajam slep toda črtice opažajo tudi drugi, posebaj me ne motijo saj se med igrami in drugimi opraivli ne pojavljajo.
Zmeden sem
Hvala!
P4 1700mhz
ATI Radeon 9000 series
P.S. Monitor imam nastavljen na 75hz, kar je maksimum.
Že kar nekaj časa se mi dogaja da se prek mojega zaslona sprehajajo majne črtice, zanimivo pa je da se to dogaja oziroma jih vidim le ko je prikazan le Desktop. Toda niso takšne da pogledaš in se ustrašiš so majne in gredo postrani čez cel zaslon in še to le če malo poškilim, to se mi ni še nikoli zgodilo pa imam monitor že 4 leta. (Iiyama 17" LCD), najprej sm pomislil da samo postajam slep toda črtice opažajo tudi drugi, posebaj me ne motijo saj se med igrami in drugimi opraivli ne pojavljajo.
Zmeden sem
Hvala!
P4 1700mhz
ATI Radeon 9000 series
P.S. Monitor imam nastavljen na 75hz, kar je maksimum.
Mess with the best die like the rest.
Ne grafične kartice nisem navijal (pa vrjetno bi če bi znal ), upam le da ni monitor kriv saj za grafično se mi pomalo fučka.
Mi res noben ne more pomagat!
Prosm rečte mi da je grafična kriva, kr problem se stopnjuje!
POMOČ!
P.S. komaj sem napisal tale odgovor...
Prosm rečte mi da je grafična kriva, kr problem se stopnjuje!
POMOČ!
P.S. komaj sem napisal tale odgovor...
To idejo sm tut js dubu, ampak nimam nobene druge, ker mamo v bajti sam en komp. Tko da tut ekrana ne morm nikomor drgam prkolpt
Poldy ::
Za podoben problem (če ne kar isti) sem jaz že odprl temo.
Izgleda da nihče ne ve konkretnega odgovora.
Izgleda da nihče ne ve konkretnega odgovora.
Slowenc ::
Poiskusi monitor preklopit na DVI izhod grafične. Dobi si konverter DVI/VGA če nimaš monitorja na DVI.
Skiny gate.
Ja, takoj problem je le v tem da grafična ni opremljena z DVI izhodom ima le S-Video in VGA.
Aha, mislite da bi se poznalo če bi računalnik priklopil na TV, prek S-Video?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 583618 (22947) | Dominator |
» | Povezava VGA na HDTV preko HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20114 (9627) | kozorog |
» | Kakovost DVI HDMI kablov in vpliv na sliko (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 23655 (14959) | al3n |
» | Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 18879 (12395) | Ursus |
» | DVI problemOddelek: Strojna oprema | 1374 (1216) | Jenej01 |