Forum » Zvok in slika » Prenosnik HP Pavilion - TV out problem
Prenosnik HP Pavilion - TV out problem
maxxx2907 ::
Imam sledeči problem. Imam prenosnik HP Pavilion HT in grafično kartico z S-video izhodom + normalno audio. Ko priklopim prenosnik preko ustreznega kablovja na televizor, dobim sliko ampak ČRNO-BELO in zvok. Poskušal sem že z menjavo kablovja ampak rezultat je vedno isti - ne morem dobiti barvne slike na televizor, neodvisno z katerim predvajalnikom predvajam. Glede kablovja : uporabljam pretvornik S-video/činč in ustrezen scart za TV, tudi direktno povezavo sem že preizkušal - torej brez pretvornika S-video/činč, ker pač scart vmesnik ponuja to opcijo - AMPAK nič ne gre, vedno je slika črno-bela. Isto kablovje uporabljam za prenos slike iz PCja na TV in tam vse lepo laufa iz notesnika pa dobim samo črno-belo sliko, torej mislim da so kabli ustrezni. Tudi v nastavitvah grafične kartice ne najdem ničesar - ali pa sem kaj spregledal ??!!! Ima kdo rešitev ali podoben problem ???????? Hvala
- zaklenil: CaqKa ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 586258 (25587) | Dominator |
» | povezava PC-TV?Oddelek: Pomoč in nasveti | 10314 (9375) | LordTado |
» | PC NA TVOddelek: Strojna oprema | 8542 (7937) | opeter |
» | brezžičen prenos A/VOddelek: Zvok in slika | 1367 (1163) | davorkat |
» | film na tvOddelek: Zvok in slika | 1148 (1012) | tito_si |