» »

T-2: Splošna debata in iskanje zarote

T-2: Splošna debata in iskanje zarote

««
19 / 62
»»

Racko ::

Malkec, no comment. Res. :\

Malkec ::

Jaz tud nimam komentarja, ja. :\
/* Xaser 3 * 939 dual sata 2 * Opti165 (ccb1e0608mpmw) @2933 MHZ*/
/*TT 120 * X800 XL *1GB Transcend pc 3200 * MAxtor 160 GB SATA II /

Racko ::

Citiram: Kaj mu bom reko hvala, če nima pojma?

Ko seedaš samo uploadaš.
Ko leechaš UPLOADAŠ IN DOWNLOADAŠ

Komu zaj tu ni jasno?

Kaj pa ce si svoj takoimenovani upload v svojem priljubljenem p2p oz. BitTorrent programu nastaviš na ničlo? Sicer pa, lets stay on topic. Cisto brezvezni so tvoji izpadi.

Moj glavni namen je bil poudarit to, kolk je enim pomembn ta kurčevi UPLOAD samo zato, da bojo lahko na vlko uploadali in downloadali pr0n al filme al whatever.

Za druge neumestnosti pa se opravičujem.

Kastrola ::

nej se jav en, ki v celem lajfu ni pobral ene ilegalne stvari z neta. Pa nej si bojo to filmi, špili....
No prosm, a je kje kdo tak ?!
.............................

BluPhenix ::

Za kaj pa bi rabil na veliko uploadati, da bi na veliko downloadal?
mula dovoli download s polno hitrostjo, če imaš download nastavljen na 10kb/s. Pri torrentih pa še to ni treba.

po domače povedano je leecher tisti, ki večinoma Downloada in ga upload sploh ne zanima, po ključu delim čim manj kot lahko iz nekih mojih razlogov. Sej sama beseda pove: leech - pijavka.

Glede na to, kako srdito si zagovarjal svojo tezo, jaz nisem dobil občutka da si povedal, kar sedaj zagovarjaš.

In če se ne motim, je večina zahtevkon pri T-2 za pakete 1/1. Downloada je pri drugih ponudnikih dovolj, uploada je premalo, pa ne nujno zaradi p2p. Jaz ga bom recimo rabil veliko za delo.

pošiljati 100MB file po 256kb/s liniji ni glih najlepše na tem svetu ...

Kastrola ::

obvestiti bo treba medije.. sigurno se bo našel kdo, ki bo stvar objavil.
.............................

Dagy ::

Hojla vsem.

T2 tema zanimiva, vendar jo spremljam občasno, zato je morda tole dogodivščino že kdo opisal (slišim, da se je to dogajalo tudi že drugje):

V našem radioklubu smo naročili T2 10/10 VDSL (prej smo imeli SiOLov ADSL) in čakali. Lej ga spaka, prav hitro so s Telekoma klicali našega predsednika, da pridejo montirat VDSL. Uaau, to je bilo pa hitro! In tako so se prejšnjo sredo dobil v prostorih kluba, kolega in gospod s Telekoma, ki je prinesel škatle in software in začel pridno nalagati bogi PC. Prinesel je tudi nekakšen top box (za televizijo, je rekel) in prisotnemu razložil delovanje. Prisotni ni ravno od muh saj je med drugim tudi sysop nekaj strežnikov in mu je hitro postalo sumljivo, da na škatli piše Modri paket, pa SiOL, saj pri njih nismo nič naročili. No, gospod od Telekoma je seveda pripravil papirje, samo podpisati bi še bilo treba.

Prisotni je seveda takoj klical presidenta, ki je jadrno priletel in gospodu razložil, da SiOLovega paketa nismo naročili in naj namesti T2, kot je po pogodbi določeno. Gospod je vse skupaj pobral in izjavil, da je "najbrž prišlo do napake" in jadrno zapustil prostore.

Postopkov Telekoma ne bom komentiral ;(

LP Dagy

iration ::

ne rabi komentarja x-(
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda

fizolcek ::

Moje mnenje je, da bodo imeli resne probele z linkom v tujino, pa ne zaradi downloada, ravno zaradi uploada. Down je ze kr problem najdt stvari da skoz zafilas 10Mb, ce pa seedas popularne stvari je brez problema met 24h/dan zaseden 10Mbps up. In folku se bo zdele cool ce bojo mel ratio 10:1, sej jih itak nic ne stane.

Swiwer ::

No Can Do, razumem razumem, saj sem rekel. Pravim samo, da nacelno pa z gnusom gledamo na take egoiste, ki linije abusajo, ceprav imajo za to vso pravico.

Telekom ima vso pravico cakati 14 dni, da vrne odgovor o moznosti priklopa na T-2. Torej ima pravico "zavlacevati" ampak vemo pa kaj si zaradi tega o njem misli javnost.

Vidis poanto ? Nisi kriminalec, izpades pa izobcenec, ki ga noben ne mara. :-)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Swiwer ()

No Can Do ::

vem vem in razumem

sam tak k je en napisu da nahitr potegnem pa sprostim linijo, WTF? pol je vseen ce dam zjutri vlect pa mam cez 3h dol namest v 30min,

fora je ravno v uploadu, za moje potrebe bi imel dovolj linijo 2/2 ker imam router in 2 pc gor prklopena zdej bo se en in je glupo ce grem spilat prek neta pa sestra na enem neki posilja pa mi laga da je za crknt, ne morm ji pa rec da ne sme uporabljat interneta ker tudi ona placuje narocnino...

ne mer razumet narobe vendar tudi T-2 ve da tisti ki bo vzel 10/10 ali vec to ne bo uporabljal za obcasno uploadanje, za to imas dovolj ze 1/1 ali 2/2 to je za kake FTP serverje in game serverje pa za une k bi radi imel velik ratio

lp
This user may use sarcasm and cynicism
in a way you are not accustomed to.
You might suffer severe mental damage.

MTm2H37rqt7B ::

S tem ko si ti placal dostop do interneta (kakrsnekoli hitrosti), lahko s prometom delas karkoli, jo ne izkoristis ali pa izkoristis do fula vsak dan 24/7! Ce z tem obremenjujes omrezje ni tvoj problem, to je potem problem ISPja. Zakaj ne bi smel izkoriscat necesa kar si placal? Enostavno ne razumem tistih ki stokajo v stilu "ja, bote sam leechal pa boste obremenjeval omrezje". A ti pa ne obremenjujes omrezja z svojim pisanjem po forumu (da odgovorim, seveda ga, sicer manj, ampak dejstvo ostaja. Mogoce pa nekdo zaradi tebe ne bo mogel cesa drugega poceti.) Pa kaj qurca, si fous al kaj? Kaj te briga zakaj bo folk uporabu linijo, placal si, upravicen si da izkoristis. Tko da ne mi z takimi vn hodt, prosim. ;(

Zgodovina sprememb…

kklemenss ::

neverjetno, kolega em sedaj poklice, da je vcerajdal poizvedbo za VDSL +2 televizije + telefon in glejga zlomka, danes ga caka pogodba v nabiralniku... kako hitr v 24urah je dobil pogodbo... 8-O

dejanslo ::

neverjetno, kolega em sedaj poklice, da je vcerajdal poizvedbo za VDSL +2 televizije + telefon in glejga zlomka, danes ga caka pogodba v nabiralniku... kako hitr v 24urah je dobil pogodbo... 8-O

Zato ker procesirajo samo pogodbe s katerimi se znebiš telekoma, kar se tvoj kolega očitno je... saj vsi vemo zakaj je tako.
There`s More Than One Way To Do It

Wox ::

No, ja. Nič takega. Jaz sem poizvedbo naredil 7.10.2005. Pogodbo dobil 8.10.2005. Pogodbo podpisal in poslal 10.10.2005. Priklopli pa me bodo dd.mm.2006. dd in mm sta neznanki v božjih rokah.
Commodore 64

dr.ago ::

Nekaj se premika: http://www.delo.si/index.php?sv_path=41...
Vsaj pisat se je začelo o tem.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dr.ago ()

SasoS ::

@pux: cene take kot so zdržijo samo v primeru da folk ne uporablja celotne pasovne širine. Če tebe kot podjetje stane 100Mbit najeta linija do tujine miljon ne boš šel to desetim ljudem prodajat po 10 jurjev na mesec? Če 5% ljudi porabi 95% bandwidtha v omrežju je to fair use? Točno zaradi takih se potem uvaja omejitev prometa ki ne koristi nobenmu...

Swiwer ::

Peesda ste eni res turbo egoisti. A na degustaciji tut sam pozres in popijes vse ker je pac free al se drugim kej pustis ? Abuserji prekleti.

nejkica ::

Evo, še dnevnik: http://poslovni.dnevnik.si/clanek.asp?id=150633

Zdej pa sigurn bo. Julija bo že vdsl prkloplen:D :D :D :( :'(
You know too much, too much, too much, too much, too much, too much

MTm2H37rqt7B ::

@Perplexer: Ne menjaj jabolk in hrusk.
@SasoS: Zakaj tolk kompliciras? Kje to pise, da velja samo v primeru ce ne zafilas linije? Dobis kar si placal in to bos uporabil kolikor te je volja. Nikjer ne pise da ne smes. Ce je pa teb osebno to tako tezko, oz tudi drugim, potlej pa ne zafilajte linije, nastavite si traffic shaper na 10% in zivite veselo, saj ste placali kolikor so zahtevali. Jaz bom zagrabil celo roko ce mi bo prodana. Ce mas pa problem z tem se pa pritozi.

Torej sem sedaj egoist, ker hocem na polno izkoristit kar mi je bilo prodano? Ce bo zaradi tega trpel kak drug uporabnik to ni moj problem, to postane problem ISPja ker prodaja nekaj kar ne more zagotoviti. In ne, ne pojem vsega na degustaciji ker je free. Ampak nekaj kar sem placal z svojega zepa z svojim delom bom tudi izkoristil. Ostali pa pejte nazaj na 9600bps dialup modeme da ne boste slucajno zafilal lokalnih oz. linij v tujino.
Drugace vas bodo meli za egoiste.

Prekleta banda. Vcasih se res se vprasam zakaj sodelujem na temu forumu. Prevec neo-hipijev.

P.S.: Pa da se nebi prevec zadihal, bo zmanjkalo kisika za ostale. Ali bolje, ko bos naslednjic kupoval kruh, ga kupi samo 1/4 kile, da bo ostalo se za ostale ali pa najbolje da se vrzes pod vlak in odstopis svoj zivljenski prostor komu, ki ga nima.

Naj moderator brise to kakor mu je volja, vcasih me pametovanje sodeleznikov na forumu resnicno razkuri.

Zgodovina sprememb…

IceBreakr ::

janko771: Na pop tv je treba klicat in nardit medijski škandal .

Kot sm že reku, PopTV je komercialna televizija in ni vse tako lepo kot se nekaterim zdi... Telekom je pri njih veliki oglaševalec, med drugim oglašuje Modri ADSL preko BARa... res misliš, da bodo v svojo skledo pluval in izgubljal income? Kako Telekom lobira smo pa lahko prebral v članku Dela, mal telefon obrne šefe pa proba zadeve na "sestanku" uskladit... 24ur sploh več ne berem, če kdo še bere index.hr lahko opazi, da so 24ur.com počasnejši od njih (pol dneva do nekaj dni), zgleda se zatakne v prevajanju člankov ;)

Hvala lepa za tako poročevanje... PR-e pa itak objavljajo samo od "prijateljskih" podjetij. T-2 če se ne motim, sploh še niso omenili do sedaj... njihove IT novice so pa že od nekdaj "krneki".
IceBreakr

deniss23 ::

danes sm klicu na T-2 in so mi rekli da kdo vzame vdsl in t-2 telefonijo (odklop telekoma) bo sigurno priklopljen....

kitl76 ::

danes sm klicu na T-2 in so mi rekli da kdo vzame vdsl in t-2 telefonijo (odklop telekoma) bo sigurno priklopljen....

Ja to vsem pravijo še enkrat preberite članek v dnevniku ali delu pa boste razbrali. da Telekom tudi zavrača popolnoma razvezane dostope tako da tudi to ni garancija, da boš prikloplen. Pomoje je najpbolje pametno počakati teh 42 dni ko bo APEK izdal odločbo katera upam da bo v prid T2. Vse se bo še rešilo samo pač zavleklo se bo za kake 2 meseca.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kitl76 ()

ja men je tip prek teklefona reku da ni problemov z popolno razvezo.....

antonija ::

42 dni casa majo da na APEK odlocijo a gre res za spor in odgovorijo. Ce gre za kaj hujsega kot le spor so roki tud vec mesecev...:(
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.

wishmaster ::

Ponekod še VDSL-a ,ne morejo imeti tudi če nočejo obdržati ISDNja . Pa dobijo odgovor da je centrala preobremenjena. Pri ADSLu pa telekom tega ne prizna ,dokler jim kdo ne stopi na rep .Najprej dobijo da je možno ,pošlejo pogodbo nazaj in čakajo 14 dni .Včeraj pa dobijo odgovor da ni možno zarad preobremenjene centrale . Tak da raje ne komentiram telekomovih svinjarij.
Gled pasovne širine (10/10 Mega) .Tud če mam jaz tako linjo bi laufali p2p programi noč in dan in 365 dni na leto ,kot že zdaj na ADSLU .Noben ti ne more tega preprečevat in če postane vse skup preobremenjeno ,pa mora to urediti ISP .Vendar se je že kdo vprašo kako bo to T-2 uspelo naredit ?

janny76, članek v dnevniku je itak dezinformativen:
Telekom naj bi namreč neupravičeno zavračal zahteve za razvezan dostop do interneta (način, ko naročnina za fiksni telefon pri Telekomu Slovenije ni več potrebna) za uporabnike T-2.

Očitno nekateri ne berete preveč dobro. Tudi nekdo na dnavniku ne šteka točno informacij. Telekom zavrača zahtevke za SKUPNI razvezan dostop (način, ko naročnina za fiksni telefon pri Telekomu Slovenije ŠE VEDNO potrebna). To, kar so oni napisali je POPOLNI razvezani dostop in to baje gre skozi.

Je pa videt tudi kako berete to temo, jaz sem včeraj napisal to:

Po besedah operaterja na T-2, če greš 100% na T-2 nebi smelo biti problemov glede teh zapletov s Telekomom, se pravi naj bi šlo skozi (klical sem pred pol ure).

Je pa rekel možakar tudi, da znajo kje biti problemi s popolno razvezano zanko (varjanta, ko ni več placa v centrali), za nekatera, problmetična mesta že vedo, če koga zanima za Sežano ne vedo še nič v zvezi s tem.

Tako je. Če greš 100% na T-2 ni problemov, razen če ni več placa v centrali. Kar pa se nebi smelo zgoditi, saj Telekom v Delu odgovarja:
»Načeloma imamo z vozlišči geografsko pokrite več kot 90 odstotkov Slovenije, v vseh vozliščih pa imamo zagotovljene tudi potrebne rezerve,«

Še ena izjava je ekzilarantna (smešno smešna):
Vseh poizvedovanj je bilo sicer desetkrat več, ampak poizvedovanja, na katera smo promptno odgovarjali, še niso naročila,

Promptno, naj bi pomenilo hitro. Ja 15 dni je res promptno.

@BluPhenix lahko ti povem iz prve roke dva kolega sta na Siolu in imata oba popolni razvezan dostzop s paketom Trio a za priklo na T2 je bil odgovor Telekoma negativen ravno zaradi tako imenovanih prostih mest. Tako da pisanje dnevnika je kar pravilno.

Se kar ne bom strinjal. Telekom zavrača poizvedbe za Telekom tel. + T-2 internet. To je point vsega skupaj. V Dnevniku ne piše to, piše da Telekom zavrača zahtevke za POPOLNI RAZVEZAN DOSTOP. (S tem da niti ne gre za zahtevke, ampak za poizvedbe, kar je malce različno)

Se pa dogaja tudi to, da ni razpoložljivih mest za popolno razvezavo. To pa se ne dogaja le pri T-2, ampak tudi pri SiOLu, namreč jaz nisem mogel dobiti popolne razvezane zanke (Trio), zaradi pomanjkanja mesta v centrali. Koliko je to res ne vem, vem pa da sem dobil takšen odgovor, tako kot še en moj kolega.

V Telekomovih komentarjih piše, da je T-2 prepozno podpisal pogodbe z njimi. Tukaj bi bilo res treba ugotoviti, kdo je podpisal prepozno, za podpis pogodbe sta namreč potrebna dva. Lahko da jih je res T-2 pospisal komaj 29. septembra, lahko pa tudi, da jih je Telekom podpisal komaj 29. septembra, vendar tega pač ne povejo, povejo samo, da je bil T-2 prepočasen s pogodbami...

men so na t-2 rekli da če vzameš t-2 telefonijo te priklopjo in ni težav pol pa ne vem kaj je res...?

Najbolje je da probaš pa boš videl če bodo kakšne težave. Jaz sam vem da za ceno VDSL-ja ne dam iz rok ISDN-ja in raje počakam. Razlogov imam več 2 gospodinjstva koristimo en priključek še največji razlog je pa v tem ko dobim T2 preko ISDN-ja še vedno ko nebo delovalo težim direktno Telekomu ker ko imaš enkrat razvezan dostop te že ko kličeš na 116 zavrnejo in ti rečejo prijavo podajte na siol oz svojemu operaterju, ker mi zvami nimamo nič in se tudi stem sama sanacija linije zavleče za par dni dlje kot sicer.

Manu ::

Sam uporabljam klicni dostop do interneta. Ker se mi je ADSL in vse ostale verzije interneta zdel predrag sem vztrajal na klicnem dostopu. Končno je kot "uslišana molitev" prišel ponudnik (T2), ki ponuja relativno poceni internet v primerjavi z drugimi ponudniki. Zato sem se zanj odločil. Ampak kot vidim je nastal problem pri priklopu.

Moj problem ni v čakanju, problem je v ceni klicnega dostopa, ki so ga nedolgo zvišali in cenovno ne gre več tako naprej. Ker nisem lastnik telefonskega priključka, ga ne morem spreminjat (lastnik želi obdržat tel. št.). Glede na to kaj se dogaja - da Telekom ne priključuje T2 na skupno razvezani zanki, ostale ponudnike pa na isti sistem priključuje (Voljatel, Amis (moj brat je na ta način bil pri njih priklopljen nedolgo nazaj), Siol...) sem APEK-u poslal pismo po e-pošti:

"Agencija za pošto in elektronske komunikacije Republike Slovenije
Stegne 7
1000 Ljubljana

Zadeva: Zahteva za pojasnilo zakaj priklop ni možen na skupnem razvezanem dostopu do krajevne zanke Telekoma Slovenije in internetnega ponudnika T2

Pojasnilo: Odločil sem se za internetni priključek VDSL, ki ga ponuja podjetje T2 in ohranitev telefonskega priključka Telekoma Slovenije. Po informacijah, ki jih je posredoval T2 je Telekom Slovenije zavrnil vse poizvedbe, ki so temeljile na skupnem razvezanem dostopu z razlago, da nimajo potrebne tehnične opreme (razcepniki), ki bi jih potrebovali za priklop teh naročnikov.
Vendar pa je vseeno možno dobiti internetni priključek na podlagi skupnega razvezanega dostopa, a le pri ostalih ponudnikih interneta (Voljatel, Amis, Siol,...).

Naj pripomnim, da sem svojo odločitev (da obdržim telefonski priključek Telekoma Slovenije) temeljil na pravici, ki mi omogoča, da ohranim osebno telefonsko številko. Ker ta pravica v republiki Sloveniji še ni uresničena (naj vas opomnim, da bi že morala biti) zato, kot državljan republike Slovenije in Evropske Unije zahtevam naslednje:

- da se državljanom republike Slovenije omogoči priklop internetnega priključka podjetja T2 na skupnem razvezanem dostopu do krajevne zanke s telefonskim priključkom Telekoma Slovenije, če je taka njihova volja,
- ali da se nam omogoči ohranitev osebne številke telefonskega priključka pri prehodu na kateregakoli ponudnika telefonskih storitev.

Zahteva je časovno omejena in nikakor ne mislim čakati na tisto, kar je v osnovi moja pravica kot državljanu republike Slovenije in Evropske Unije.

Zahtevam čimprejšnji odgovor.

Ljubljana, 12. november, 2005

Ime priimek"

Čim več nas bo pritiskalo na agencijo (in to konstantno) se bo morala zadeva rešiti v najkrajšem možnem času. To je v korist za razvoj poštene konkurence in posledično v korist uporabnikom interneta. Ne smemo dovoliti, da so kršene naše pravice zaradi medsebojnega igračkanja nekih podjetij in nedejavnosti državnih institucij. Naša pravica pa je: svobodna izbira ponudnika telekomunikacijskih storitev (internet, telefonija, tv,...) in pravica prenosljivosti telefonske številke na kateregakoli ponudnika telefonije.

Zato vas pozivam na vztrajen in odločen pritisk vseh odgovornih, ki onemogočajo, da se naše pravice izvajajo.

Stihler ::

AntiC ::

a samo 7 al kaj :P mene so danes klicali da pridejo v sredo montirat...bomo vidli kako bo s tem :) ko bom spet online vm zrihtam ksn info... bil je ze zadni cas da so se mal zmigal

rognaj ::

Meni pa v torek - 10/2+Tel+TV

Nestrpno čakajoč...

TommyLee ::

Zgleda, da začenjajo kr na vlko prikljapljat tiste(nas), ki nimamo nič pri Telekomu.
www.dornik.si

Kami ::

bradek ::

\o/

EvilDare ::

Če se pa zdaj kaj ne zgane pol pa res ne vem. Vsi večji časopisni in elektronski mediji poročajo o tem in upam da bodo na telekomu zdaj odprli oči in videli da res delajo nekaj nedopustnega.
To, da je pa na 24ur je pa res nekaj.

Upajmo, da bo to blatenje telekoma obrodilo kaj sadov >:D

Všeč mi je to, da je celo APEK priznal, da se je kar nekaj državljanov obrnilo na njih seveda veliko od teh je bilo nas in da primer rešujejo urgentno. Očitno se kdaj res splača malo pomigati tudi nam in poslati kakšen mail na pravi naslov. Upajmo na najbolše.

MEDENA ::

zdej pa SIOL kar naenkrat ponuja 1 letno naročnino na ADSL zastonj.

Tody ::

MEDENA ta "nagradna igra" traja vsaj 1 mesec tako da tuki ne bo zarote :D

IceBreakr ::

Neverjetno, 24ur se je zganil :)
IceBreakr

bdx ::

Zanima me če imam lahko tel. aparat (ki ga uporabljam sedaj na ISDN-ju/brezžični) na T-2 telefoniji? Če lahko, jih bom poklical in rekel da mi pridejo zmontirat še tel, jebeš.. neda se mi več čakat :)
progamer

Sergio ::

Ja, lahko imas. T2 ponuja pretvornike.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

DC- ::

Pa ne da se je 24ur samo zganil, tema je na naslovnici.

poluks ::

najhuje je pa tudi to da telekom in siol omejujeta linije za brezveze,
primer; ce sm kupu 1Mbit prenosa bi mogu met 1Mbit prenosa ne pa max 150Kbitov prenosa!

se vam ne zdi da tu ni logike. Pa ne da se ne bi dalo, to oni ziher nacrtno delajo (politika).

drugac sm pa moram na siol enkrat na mesec (najmanj) klicat ker mi pinga! nekaj palcas po te pa nategujejo z takimi kot "A maste kaksen fire wall?
- Mam
- Kaj bi ga prosim izklopili? (halo kaj so nori )
- zakaj pa moram firewall izklopit?
- Ja ker vam pinga zaradi firewalla?
- Hm ... (kaj se norca delajo iz mene)... sm imel vceraj tudi fire wall vklopljen pa ni blo nc pinga. kaksno ma to veze s pingom?
-(tisina)...........Kaj imaste ruter?
- Ja
- Aha dejte potem probat kaksen je ping na siolovem strezniku pa nas poklicte ok?
- OK

Nakar pogledam na siolov streznik in mi ping varira od 30 do 180. poklicem nazaj in;

- Sem prej klical zaradi pinga in ste mi rakli naj preverim na siolov streznik in .......
- vase uporabnisko ime prosim
- uporabnisko ime
- Ja maste ping, bomo obvestili telekom, Nasvidenje!

Halo kaj je to odnos? Ne mors verjet kako se norcujejo iz nas. Kot da ne vemo kaj je to racunalnik ali internetna povezava.
od sedaj naprej ce mi samo malo zapinga vsakic klicem takoj na siol in bom s takim tonom nastopil da se me bodo zapomnili za vse vecne case. ce nekaj placam hcem to tudi imet.
Telekom je se ziv samo zato ker je drzavni (nas kao).

Mamico jim ...................!>:D >:D >:D >:D >:D

Ales ::

sm imel vceraj tudi fire wall vklopljen pa ni blo nc pinga... od sedaj naprej ce mi samo malo zapinga vsakic klicem takoj na siol...

LOL... Ne morš tko no, bogi SiOL-ovci... :D

Ping je lahko visok ali nizek, v smislu odzivnega časa. Čim hitrejši je odzivni čas signala, tem bolje. Kadar nekega naslova ne moreš pingati, je to iz dveh razlogov - ping je lahko preprečen s firewallom ali pa je to zato, ker dejansko ni povezave med tabo in tem naslovom.

A veš, če nekomu rečeš, da "imaš ping" in se zraven nekaj pizdiš, da tega že nočeš imet in da naj popravijo, se ti bo najprej režal v slušalko, pol ko ne bo več mogel zdržat ti bo rekel, da ga pokliči nazaj, da bo revež lahko odložil slušalko in se začel smejat na ves glas. Pol ti bo pa to tko popravu, da ti bo izklopu internet in ne boš mel več pinga >:D

Če pa nekomu rečeš, da imaš previsok ping do tega in tega naslova, pol pa se bodo ukvarjali s tabo. :)
««
19 / 62
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Siol VDSL2 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Omrežja in internet
25138040 (21986) Bug
»

T-2 VDSL vs. SiOL ADSL 2+

315875 (3180) ar4743
»

SIOL ADSL2+ (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

31038919 (18326) Primoz78
»

Nov ponudnik širokopasovnega dostopa - T2 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
18963109 (44481) OmegaBlue

Več podobnih tem