Forum » Omrežja in internet » T-2: Splošna debata in iskanje zarote
T-2: Splošna debata in iskanje zarote

Skankulja ::
mimogrede naj omenim, da imam modem od t2 doma ze od 7.12. in sem SE VEDNO priklopljen na isdn in siol. t2 sem o tem obvestil ze dvakrat in vsakic dobil odgovor, da so vlogo za preklop telekomu poslali ze 17.11. [8-O]. modem pociva v licni t2 vrecki ze 20 dni. superca, ni kaj.

ELEKTROLJUB ::
Če Telekom res uporablja prenapetostne zaščite tipa:( LPA 08 K1 ) na paricah po katerih naj bi potekal VDSL, potem ni čudno da .....
Prilagam link za tiste ki se malo bolj spoznate: TUKAJ
Prilagam link za tiste ki se malo bolj spoznate: TUKAJ
LED svetloba je prihodnost...

G-man ::
Hm, glede na to kakšne neumnosti uganja T1,a se ne bi lahko zbralo ene par uporabnikov in iztožilo T1 zaradi njihovih mahinacij?

d0rK ::
Okej, da bi lahka spelu kabl za TV elegantno do telezivije bom uporabu kanal od bivse antene na podstresju.
Da bo to delval, more kabl it ene 5-6 m zunaj. Skratka, ali lahko nizke temperature kej skodjo kablu oz kvalitetai signala?
Use je suho, samo mrzlo je na podstresju.
Da bo to delval, more kabl it ene 5-6 m zunaj. Skratka, ali lahko nizke temperature kej skodjo kablu oz kvalitetai signala?
Use je suho, samo mrzlo je na podstresju.

dejanslo ::
A je kdo probal tv signal (switch -> stb) po bajti prenašat z uporabo adapterjev, ki prenašajo signal po električnem omrežju?
There`s More Than One Way To Do It

Malkec ::
Jaz bi modem vun vrgo.

/* Xaser 3 * 939 dual sata 2 * Opti165 (ccb1e0608mpmw) @2933 MHZ*/
/*TT 120 * X800 XL *1GB Transcend pc 3200 * MAxtor 160 GB SATA II /
/*TT 120 * X800 XL *1GB Transcend pc 3200 * MAxtor 160 GB SATA II /

Brane2 ::
Okej, da bi lahka spelu kabl za TV elegantno do telezivije bom uporabu kanal od bivse antene na podstresju.
Ja. Folk na XXX kanalih bo dobil kurjo polt...

On the journey of life, I chose the psycho path.

Sergio ::
A ni bila odlocba APEKa brezpogojna? Mislm, kako lahko Telekom postavlja APEKu pogoje?
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

sosko1 ::
Sicer ne vem če sodi to ravno v to temo pa vendar bi prosil za nasvet. Septembra sem kupil silolov Modri paket ter si uredil ADSL dostop do interneta. Ko sem se odločal za to sem s strani siola dobil zagotovilo, da bom v primeru, če se bom preselil lahko prenesel adsl priključek na novo lokacijo seveda, če se bom preselil na območje, kjer je adsl dostop mogoč. V času sklenitve razmerja sem namreč živel v podnajemniškem stanovanju. Sedaj sem se poreselil v novo stanovanje kateo je mislim da celo na območju iste telefonske centrale kot prej. Ob selitvi sem malo delal kalkuklacije stroškov ter ugotovil da me nekako pride ceneje da vzamem celotno ponudbo T-2 neta kot pa posamezne storitve ( kabelska, internet, telefon) Poslal sem povpraševanje na T-2 1.12.2005 vendar do danes še nisem dobil odgovora. Po večkratnem klicarjenju sem le dobil odgovor da jim telekom ni poslal uradnih podatkov o oddaljenosti nove stavbe v kateri sedaj živim od telefonske centrale zaradi česar mi ne morejo poslati pogodbe. Nadalje sem se na siolu pozanimal o možnosti prenosa ADSL iz starega naslova na novi. Tam so mi povedali da za to ni ovir če imam telefonski priključek. Ko sem jim povedal da telefonskega priključka nimam in ga tudi ne želilm so me napotili na telekom kjer naj preverim možnost razvezanega dostopa. Tam se je zadeva ustavila saj po zagotovilu operaterke na centrali ni možnosti razvezanega dostopa so so kapacitete za to vrsto dostopa zasedene.
Zanima me če je sedaj kakšna možnost da zaradi tega prekinem pogodbo s siolom brez da bi plačal kazenske penale zaradi predčasne prekinitve pogodbe, saj mi telekom ne more zagotoviti prikolopa samo ADSL priključka, telefonskega priključka pa ne želim imeti.
Zanima me če je sedaj kakšna možnost da zaradi tega prekinem pogodbo s siolom brez da bi plačal kazenske penale zaradi predčasne prekinitve pogodbe, saj mi telekom ne more zagotoviti prikolopa samo ADSL priključka, telefonskega priključka pa ne želim imeti.

kitl76 ::
Po moje, da bi se dalo iz Siolom dogovoriti o ne plačanju pogodbene kazni saj gre tu kaj za višjo silo ne načrtovane selitve tako objasniš uradno. Samo če ti Telekom že za Siol ne more omogočiti razvezanega dostopa potem ti ga bo toliko manj še za T2 se pravi boš ostal brez edino če se vežeš preko kabelskega operaterja.

bekas ::
Siol pa dela ko utrgan tudi za praznike
Včeraj za praznik, so se potrudili in mi mail skenslali, ker grem na T-2....dostop še enkrat deluje.
S telekoma pa še nič ne vem kdaj naj bi me odklopili.....
so pa hiti na siolu :)

Včeraj za praznik, so se potrudili in mi mail skenslali, ker grem na T-2....dostop še enkrat deluje.
S telekoma pa še nič ne vem kdaj naj bi me odklopili.....
so pa hiti na siolu :)

Ginginova ::
Vprašanje za tiste, ki vas je telekom že preklopil:
Koliko časa prej so vas poklicali in se vam najavili, da vas bodo preklopili?
Ogo
Koliko časa prej so vas poklicali in se vam najavili, da vas bodo preklopili?

Ogo

Jaz pa še zmeraj čakam na ta preklop, šmrc, šmrc.
T-2 pa je dal nalog za preklop na Telekom (poizvedba je bila pozitivno odgovorjena) že 8. tega meseca.
Ogo

Ogo

Yoda Master ::
Mene so 13.12 na telekomu odklopil, še danes pa čakam na opremo od T2. Vsak da kličem in malce povprašam, kako se kaj premika. No po zadnjih podatkih naj bi monterji mojo opremo prevzeli 22.12, tko da v kratkem, naj bi me kontaktirali. Počasi že izgubljam potrplenje.
There is no emotion, there is peace.
There is no ignorance, there is knowledge.
There is no passion, there is serenity.
There is no death, there is the Force.

Brane2 ::
YodaMAster:
Počasi že izgubljam potrplenje.
Nikar. Boš izgubil licenco za uporabo nicka.
Počasi že izgubljam potrplenje.
Nikar. Boš izgubil licenco za uporabo nicka.

On the journey of life, I chose the psycho path.

Duke_Nuke ::
"Markoo:
Koliko delovnih dni je minilo od takrat, ko so ti sporočili s T-2, da je dal Telekom zeleno luč za priklop. Si imel prej kaj od Telekoma (ADSL, navaden PSTN...?)
Meni so tudi sporočili za Telekomovo odobritev možnosti za priklop VDSL-a, in to 15.-tega meseca (čeprav je bila odobritev v Telekomovi bazi podatkov že teden prej, res ne vem zakaj T-2 rabi en teden za obnovitev svoje baze podatkov?) Imam pa navaden PSTN, pravim zato, ker je očitno tudi to vpliva na hitrost priklopa, verjetno spremljajo rast mojega dial-up računa
monopolisti rasistički
Koliko delovnih dni je minilo od takrat, ko so ti sporočili s T-2, da je dal Telekom zeleno luč za priklop. Si imel prej kaj od Telekoma (ADSL, navaden PSTN...?)
Meni so tudi sporočili za Telekomovo odobritev možnosti za priklop VDSL-a, in to 15.-tega meseca (čeprav je bila odobritev v Telekomovi bazi podatkov že teden prej, res ne vem zakaj T-2 rabi en teden za obnovitev svoje baze podatkov?) Imam pa navaden PSTN, pravim zato, ker je očitno tudi to vpliva na hitrost priklopa, verjetno spremljajo rast mojega dial-up računa

Experto Credite

Tilen007 ::
@YodaMaster
Mene je Telekom poklicu v torek, 13.12., da me odklop v četrtek, 15.Pokličem na T-2 in pravijo da mi monter prinese robo v četrtek ali petek. V sredo je že vse skupi nehal delat, Telekom je mal pohitel. Ni blema. Kličem T-2 iz mobitela povem in pravijo, da bojo pohitel. No v glavnem klicu sem še 5x, pa vsakič z drugim govoru in vsak mi je oblublu, da gre zdele do šefa, da se zmeni itd... V glavnem dubu sem ga v pondelk, 19.12.
Tko, da ti kr klič pa tež, da ne morš brez in fertik. Sej majo res velik dela, sam ti pa tud že dolg čakaš.
Mene je Telekom poklicu v torek, 13.12., da me odklop v četrtek, 15.Pokličem na T-2 in pravijo da mi monter prinese robo v četrtek ali petek. V sredo je že vse skupi nehal delat, Telekom je mal pohitel. Ni blema. Kličem T-2 iz mobitela povem in pravijo, da bojo pohitel. No v glavnem klicu sem še 5x, pa vsakič z drugim govoru in vsak mi je oblublu, da gre zdele do šefa, da se zmeni itd... V glavnem dubu sem ga v pondelk, 19.12.
Tko, da ti kr klič pa tež, da ne morš brez in fertik. Sej majo res velik dela, sam ti pa tud že dolg čakaš.

Markoo ::
Duke_Nuke:
Jaz sem poslal pogodbo 15.11 telekom je stvar odobril 6.12 danes so mi odklopili PSTN in stvar deluje.
Imam pa paket 10/2 in dela vse na skoraj uplod mam 235k downlod pa 1200k. Upam da bo tak tudi ostalo:
Jaz sem poslal pogodbo 15.11 telekom je stvar odobril 6.12 danes so mi odklopili PSTN in stvar deluje.
Imam pa paket 10/2 in dela vse na skoraj uplod mam 235k downlod pa 1200k. Upam da bo tak tudi ostalo:

clarity99 ::
markoo:
kako pa ti dela z torrenti? ce jih pustis par minut in potem poskusas recimo pingat www.arnes.si ali pa dat kaksen drug download?
kako pa ti dela z torrenti? ce jih pustis par minut in potem poskusas recimo pingat www.arnes.si ali pa dat kaksen drug download?

petrusko ::
Najprej naj zapišem tole:
Čestitam vsem pogumnim in čakajočim - upam da se vam bo čimpreje uresničila želja da vas priklopijo.
Imam sodelavca, ki so ga izklopili skoraj 1 mesec nazaj. Na Telekomu pravijo da so ga preklopili na centralo T-2, doma ima vso opremo - in utripajočo lučko. In mu verjamem - da je res tako.
Vedno bolj se mi zdi da je T-2 prišel na trg nepripravljen - tako kar se tiče zanesljive ekipe (call center, monterji,...) verjetno pa tudi mu manjka tudi kak kos HW.
No še en razlog za nepripravljenost: to da moraš 2 uri klicariti njihov call center, da se lahko sploh skom pogovoriš! FANTJE TO NI NORMALNO.
To da jim pišeš na mail - odgovorijo pa ti po 10 dneh. PA SAJ BI S POŠTNO KOČIJO PREJ ODGOVOR DOBIL. In to naj bi bil ponudnik interneta?
Glede na to da nekatere možnosti dodajajo postopoma (spreminjanje gesel, tvgu,...) smatram, da bo trajalo še nekaj časa, da se bodo zorganizirali in svoje delo začeli opravljati na PROFESIONALNEM nivoju. (beri: začeli upoštevati pogodbene roke o priključtvi)
Pa da ne bo pomote - tudi sam sem že poslal povpraševanje na T-2 - in takoj ko zgradijo centralo bom postopek nadaljeval.
-------------
Verjamem, da je Telekom tako ali drugače izkoristil svoj monopolni položaj, verjamem da so varovalke "problem", in verjamem da je Telekom "nagajal".
Ne morem pa si priti na jasno, kako je mogoče da ti obljubijo priklop v 30 dneh - potem pa te pustijo čakati 2-3x dlje. Predstavljajte si da bi vam fizerka rekla: pridem čez 5 minut - potem pa je 1/2 ure ne bi bilo? Kdo bi jo čakal?
-------------
Skratka - fantje menim da za težave v priklopih ni potrebno kriviti samo Telekom.
Čestitam vsem pogumnim in čakajočim - upam da se vam bo čimpreje uresničila želja da vas priklopijo.
Imam sodelavca, ki so ga izklopili skoraj 1 mesec nazaj. Na Telekomu pravijo da so ga preklopili na centralo T-2, doma ima vso opremo - in utripajočo lučko. In mu verjamem - da je res tako.

Vedno bolj se mi zdi da je T-2 prišel na trg nepripravljen - tako kar se tiče zanesljive ekipe (call center, monterji,...) verjetno pa tudi mu manjka tudi kak kos HW.
No še en razlog za nepripravljenost: to da moraš 2 uri klicariti njihov call center, da se lahko sploh skom pogovoriš! FANTJE TO NI NORMALNO.
To da jim pišeš na mail - odgovorijo pa ti po 10 dneh. PA SAJ BI S POŠTNO KOČIJO PREJ ODGOVOR DOBIL. In to naj bi bil ponudnik interneta?
Glede na to da nekatere možnosti dodajajo postopoma (spreminjanje gesel, tvgu,...) smatram, da bo trajalo še nekaj časa, da se bodo zorganizirali in svoje delo začeli opravljati na PROFESIONALNEM nivoju. (beri: začeli upoštevati pogodbene roke o priključtvi)
Pa da ne bo pomote - tudi sam sem že poslal povpraševanje na T-2 - in takoj ko zgradijo centralo bom postopek nadaljeval.
-------------
Verjamem, da je Telekom tako ali drugače izkoristil svoj monopolni položaj, verjamem da so varovalke "problem", in verjamem da je Telekom "nagajal".
Ne morem pa si priti na jasno, kako je mogoče da ti obljubijo priklop v 30 dneh - potem pa te pustijo čakati 2-3x dlje. Predstavljajte si da bi vam fizerka rekla: pridem čez 5 minut - potem pa je 1/2 ure ne bi bilo? Kdo bi jo čakal?
-------------
Skratka - fantje menim da za težave v priklopih ni potrebno kriviti samo Telekom.

Matic0 ::
Ma še kdo podobne težave:
Z netom sem povezan, downloadam lahko s 10mb/s uplodam pa z 2 mb/s, vendar pa ne morem dostopat do spletnih strani oz. lahko zelo počasi.
T-2 ne ve kaj je narobe, jst tut ne :(. Neki so mi posodablal profil modema al neki tazga, pa je pomagal, da lahko dostopam do strani, a le po nekaj osveževanjih iste strani.
Z netom sem povezan, downloadam lahko s 10mb/s uplodam pa z 2 mb/s, vendar pa ne morem dostopat do spletnih strani oz. lahko zelo počasi.
T-2 ne ve kaj je narobe, jst tut ne :(. Neki so mi posodablal profil modema al neki tazga, pa je pomagal, da lahko dostopam do strani, a le po nekaj osveževanjih iste strani.

Racko ::
Spoštovani!
Slab UL je značilna posledica določenih elementov, ki se še vedno nahajajo v
Telekomovih centralah. Apek je že izdal odločbo, s katero naj bi Telekom
Slovenije odstranil vse elemente, ki omejujejo povezavo. Kolikor nam je
znano se je Telekom Slovenije na to odločbo pritožil, zato moramo žal
počakati, da se zadeva dokončno razreši.
Lepo vas pozdravlja,
T-2 Služba za naročnike
Tole sem dobil danes, po 3 dneh cakanja na odgovor.
Slab UL je značilna posledica določenih elementov, ki se še vedno nahajajo v
Telekomovih centralah. Apek je že izdal odločbo, s katero naj bi Telekom
Slovenije odstranil vse elemente, ki omejujejo povezavo. Kolikor nam je
znano se je Telekom Slovenije na to odločbo pritožil, zato moramo žal
počakati, da se zadeva dokončno razreši.
Lepo vas pozdravlja,
T-2 Služba za naročnike
Tole sem dobil danes, po 3 dneh cakanja na odgovor.

petrusko, se strinjam s teboj. Glede na to, da je T-2 že na koncu tretjega meseca komercialnega delovanja in 2 meseca stran od trenutka, ko je postalo jasno, da bo imel naval, bi se moral v zadnjih dveh mesecih precej bolje pripravit. Najet bi moral precej več folka za svoj helpdesk. Najet bi moral več monterjev. Za oboje so dovolj tudi dovolj pismeni študentje, za monterje pa tisti malce bolj tehnično in računalniško razgledani. Oboje se da v tednu ali dveh s pomočjo internih tečajev dovolj izobrazit za svoja dela in naloge.
Glede nategancij s strani Telekoma, pa itak slednje ni preveč v njihovi kontroli. Delovanje lastnega osebja in tehnike, pa definitivno je.
Ogo
Glede nategancij s strani Telekoma, pa itak slednje ni preveč v njihovi kontroli. Delovanje lastnega osebja in tehnike, pa definitivno je.
Ogo

TommyLee ::
Po dveh tednih čakanja na e-mail sem dobil odgovor:
Spoštovani!
Poizvedbo za polni razvezan dostop smo na Telekom Slovenije poslali 7.11. in zaenkrat še nismo prejeli odgovora.
Lepo Vas pozdravlja
T-2 Služba za naročnike
Damn in TELEkom
Spoštovani!
Poizvedbo za polni razvezan dostop smo na Telekom Slovenije poslali 7.11. in zaenkrat še nismo prejeli odgovora.
Lepo Vas pozdravlja
T-2 Služba za naročnike
Damn in TELEkom

www.dornik.si

TommyLee, reci jim, da naj ponovno pošljejo poizvedbo, ne pa da gledajo v luft, ko je že dvakratnik roka za odgovor potekel (če je res bil poslan že 7.11.2005).
Ogo
Ogo

Racko ::
MImogrede, po danasnjem klicanju na T-2, da mi linija se zdalec ne dela tako kot je treba, so mi pojasnili, da testirajo neke profile. Za kaksne profile se sploh gre?

Fury ::
Mislm da govorijo o frekvencnih profilih .. vsaj kokr ostali pravjo.. pac stunajo ti da na tvoji liniji dela cimbols.. nej bi no :)

opajec ::

PoCar ::
OK dobu sm T2 net in zadeva dela...no paket bi mogu bit 10/2 je pa 9/0,9....sm ze klicu na t2 ( priblizno 250x), da uredijo. Pa se, da mi biling ustimajo,da bom lahko s telefona klical . No gospod nadrugi stranimi je rekel, da bo jutri tehnik mal "pipo " odpru (MOČNO UPAM , DA NE POZABI),ce bo slo kej vec...ce ne bo mogu TK odstranit neke zadeve: prenapetostne in se ene varovalke...
NO drugace je pa vse kr dobro laufalo, glede na to kaksne grozljivke tukaj berem
.
22.12...T2 rece da bodo prisli konec tedna ali zacetek drugega....v petek 23.12. me klicejo ce lahko pridejo v soboto ob 11h...v soboto pridejo ob 10h - 24.12
. Prinesejo vso opremo ( ADSL in ISDN se delata).
danes 28.12 me dopoldne klicejo iz Telekoma, da bodo opravili preklop na T2 danes in, da prosijo , ce jim pripravim njihovo opremo...ter kdaj bom doma, da jo pridejo iskat "pa ne pozabite RDEČEGA KABLA" mi rečejo
. Pa se , da naj obvestim T2 , da je priklop opravljen!?
No popoldne pridem domov...(ADSL ter ISDN NE dela)...vstekam vse T2 zadeve...vnesem podatke v masino (kuverto z podatki dobil danes od T2) in zadeva se poveze YAYYYY
.
No telefon se ne dela...razen klicev noter...ter hitrost se ni prava "samo" 9/0.9...klicem spet T2....ostalo veste...=)
Aja, ce kdo ve kaj je z 10MB spletne predstavitve?? ker nism nobenega dostopa do kaksne strani dobil ali FTP naslova...al podobno...hmmm...
LP sreco vsem....
UPANJE UMRE ZADNJE !

NO drugace je pa vse kr dobro laufalo, glede na to kaksne grozljivke tukaj berem

22.12...T2 rece da bodo prisli konec tedna ali zacetek drugega....v petek 23.12. me klicejo ce lahko pridejo v soboto ob 11h...v soboto pridejo ob 10h - 24.12

danes 28.12 me dopoldne klicejo iz Telekoma, da bodo opravili preklop na T2 danes in, da prosijo , ce jim pripravim njihovo opremo...ter kdaj bom doma, da jo pridejo iskat "pa ne pozabite RDEČEGA KABLA" mi rečejo

No popoldne pridem domov...(ADSL ter ISDN NE dela)...vstekam vse T2 zadeve...vnesem podatke v masino (kuverto z podatki dobil danes od T2) in zadeva se poveze YAYYYY

No telefon se ne dela...razen klicev noter...ter hitrost se ni prava "samo" 9/0.9...klicem spet T2....ostalo veste...=)
Aja, ce kdo ve kaj je z 10MB spletne predstavitve?? ker nism nobenega dostopa do kaksne strani dobil ali FTP naslova...al podobno...hmmm...
LP sreco vsem....
UPANJE UMRE ZADNJE !
Live long and prosper! ;)

R1t0-PO ::
Ti, PO-Car, si morda iz POstojne?
Glede na nick bi rekel da ja.

Ostaja vera, upanje, ljubezen. Največja med vsemi pa je Ljubezen...

lkdesign ::
Pozdravljeni,
tud jest se pridružujem s takim problemom. Od 25.11. čakam in trošim telefon ali bencin do brnčičeve pa nobenega napredka. Pacienti na T-2 me nategujejo vsak dan sproti. Primer: prejšnji teden v torek pridem tja in ga.v sprejemni po poizvedbi pove da pridejo jutri monterji in naredijo meritve, v sredo nikogar, kličem in mi na helpdesku pove da ima zabeleženo da do konca tedna ali naslednjega pridejo, ampak da gre preverit, nakar ugotovi da pridejo v četrtek ob 11.45, ampak da naj počakam do 14h. Ob 16h grem na brnčičevo, kjer dobim šefa monterjev, kateri mi zatrdi da pridejo sigurno v petek oz. da je bil v četrtek ampak samo v centrali in da se opravičuje, ter zagotavlja da me monter pokliče v petek ter razreši vso stvar. Ok, v petek pokliče monter od Telekoma in pride preverit linijo, ugotovi da z linijo ok in odide. Ampak meni link še vedno utripa. V torek grem spet na brnčičevo, kjer šef monterjev z mano kontaktira po telefonu ki ga ima ga. v sprejemni. On mi zatrdi da so naredili meritev v eno smer, v drugo pa bodo jutri, ko pridejo k meni. Danes pa je četrtek in o njih ne sluha ne duha. Model se me je hotu samo znebit, pa še to v pogovoru pravi da nisem rekorder (s tem se je pa res za hvalit).
A JE TO PROFESIONALNOST? In za vse naj bi bil kriv Telekom,halo!!
No to je samo cvetka od prejšnega tedna, da o prej ne govorim.
Lp
tud jest se pridružujem s takim problemom. Od 25.11. čakam in trošim telefon ali bencin do brnčičeve pa nobenega napredka. Pacienti na T-2 me nategujejo vsak dan sproti. Primer: prejšnji teden v torek pridem tja in ga.v sprejemni po poizvedbi pove da pridejo jutri monterji in naredijo meritve, v sredo nikogar, kličem in mi na helpdesku pove da ima zabeleženo da do konca tedna ali naslednjega pridejo, ampak da gre preverit, nakar ugotovi da pridejo v četrtek ob 11.45, ampak da naj počakam do 14h. Ob 16h grem na brnčičevo, kjer dobim šefa monterjev, kateri mi zatrdi da pridejo sigurno v petek oz. da je bil v četrtek ampak samo v centrali in da se opravičuje, ter zagotavlja da me monter pokliče v petek ter razreši vso stvar. Ok, v petek pokliče monter od Telekoma in pride preverit linijo, ugotovi da z linijo ok in odide. Ampak meni link še vedno utripa. V torek grem spet na brnčičevo, kjer šef monterjev z mano kontaktira po telefonu ki ga ima ga. v sprejemni. On mi zatrdi da so naredili meritev v eno smer, v drugo pa bodo jutri, ko pridejo k meni. Danes pa je četrtek in o njih ne sluha ne duha. Model se me je hotu samo znebit, pa še to v pogovoru pravi da nisem rekorder (s tem se je pa res za hvalit).
A JE TO PROFESIONALNOST? In za vse naj bi bil kriv Telekom,halo!!
No to je samo cvetka od prejšnega tedna, da o prej ne govorim.
Lp

|bLaD3| ::
Ravnokar smo meli v Šiški "T-2 Mrk" .. hehehe :>
Sem direkt tehnika na poti v Šiško zmotu, je reku da DSLAM padu, najbrz spet kdo na električni kabel stopu.
Sem direkt tehnika na poti v Šiško zmotu, je reku da DSLAM padu, najbrz spet kdo na električni kabel stopu.

Markoo ::
Tudi jaz sem vceraj postal uporabnik t-2! Imam paket 10/2 in stvar laufa zelo dobro. Download 1.2M uplod pa 235k skratka zelo zadovoln zaenkrat samo TV se ne delajo vsi kanali par jih je se črna slika. Tel dela dobro probal sem tudi v tujino slisi se dobro ni nekih motenj upam da bo tak tudi ostalo.Pingi so nizki.Pogodbo pa sem oddal 17.11. Od centrale sem pa oddaljen 350m.

mario007 ::
OPAJAC:A je v Domžalah sploh kdo priklopljen na T-2?
Jaz sem že priklopljen v domžalah cca 1 mesec, ampak zadeva deluje za 1 k...
Imam paket 10/10, tv in telefon.
DL dela 400Kb/s, UL pa 25Kb/s.
Tv tko tko in ip telefon kar uredu.
In ko mi mula ali torrent vzemeta recimo 10Kb/ul ne morem niti na googla
Sem klical na t2 ker imam že kar nekaj št. od tam in zadeve na morejo porihtat, pravijo da čakajo na telekom da skine jeb.. varovalke dol.
Tko da trenutno uporabljam to kar imam, upam da mi bodo popravili upload.
Sem pa odaljen od centrale 970m.
Jaz sem že priklopljen v domžalah cca 1 mesec, ampak zadeva deluje za 1 k...
Imam paket 10/10, tv in telefon.
DL dela 400Kb/s, UL pa 25Kb/s.
Tv tko tko in ip telefon kar uredu.
In ko mi mula ali torrent vzemeta recimo 10Kb/ul ne morem niti na googla

Sem klical na t2 ker imam že kar nekaj št. od tam in zadeve na morejo porihtat, pravijo da čakajo na telekom da skine jeb.. varovalke dol.
Tko da trenutno uporabljam to kar imam, upam da mi bodo popravili upload.
Sem pa odaljen od centrale 970m.

MEDENA ::
Evo pa je spet down.....pizda samo tole je pa že pretiravanje....njihovo telefonsko naj si nekam vtaknejo !!!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol VDSL2 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Omrežja in internet | 38046 (21992) | Bug |
» | T-2 VDSL vs. SiOL ADSL 2+Oddelek: Omrežja in internet | 5878 (3183) | ar4743 |
» | SIOL ADSL2+ (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Omrežja in internet | 38929 (18336) | Primoz78 |
» | Nov ponudnik širokopasovnega dostopa - T2 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 63123 (44495) | OmegaBlue |