Forum » Programska oprema » nero wave editor!
nero wave editor!
Golden eye ::
mam problem! k odprem MP3 file dolg 400 min mi ga odpre sam 50 min! A se da to kje nastavt da ti celga odpre?
- spremenil: Golden eye ()
Ch4N93 ::
tudi sam sem imel probleme z odpiranjem daljših Mp3-jev v Nero-tu.
problem sem rešil z Cool Edit Pro, zdaj znan kot Adobe Audition (posledica prevzema Syntrillium-a), ki ni imel problemov z dolgimi datotekami
problem sem rešil z Cool Edit Pro, zdaj znan kot Adobe Audition (posledica prevzema Syntrillium-a), ki ni imel problemov z dolgimi datotekami
Ni nam lahko...
Golden eye ::
sem probu z tem programom in naredi isto :(
Kaj bi blo lahko pol narobe, mislim da je datoteka nekak poškodovana oz. ima označen zakjuček nekje drugje a se do ta poštimat?
Kaj bi blo lahko pol narobe, mislim da je datoteka nekak poškodovana oz. ima označen zakjuček nekje drugje a se do ta poštimat?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27621 (7153) | monaco |
» | [divXvid] Xoro predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 39 40 41 42 )Oddelek: Zvok in slika | 227614 (38120) | fr33sat |
» | Pretvorba DIVX v KVCD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 28382 (7818) | LexLuthor |
» | [DivXvid] Majestic PredvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 5879 (2944) | zelek |
» | zaklepanje tem oz. "prepoved wareza"Oddelek: Slo-Tech | 1900 (1443) | neki123 |