» »

JEZUS V SLOVENIJI

JEZUS V SLOVENIJI

1
2
»

burekar ::

Sam res pa je, da je bilo veliko prerokb točno za leto 2k in mal potem. Ne vem na podlagi česa, a če se Jejzus rodi, bo to noro. Mu bom reku naj reče bogu naj se je**, ker je nardil tako štalo iz prvotno dobrih ljudi.
Hehehe

||_^_|| ::

heheh, pol se zna zgodit da bomo tko k u southparku k je jezus kr v eni hiši doma:))))

SpiDEr8 ::

mah preveč gleda south park!!! Drgač pa se je treba neki zmislt de prides na TV!!!! To je čist mim!!!
Evo če ne bo jezusa pejmo usi k nej pa se ji smejmo!!!!! Sej naslov bomo že dubil:D0:)
Fear Is Mind Killer! The Fear Has Come!

Double_J ::

Ja babo sm vidu na tv k je neki govorila.
Grda je fuj!
A ni to bedno ce je baba grda?:))

DivX ::

mah sej je useen kaksna je zenska!!!! Sej ti to de bo rodila jezusa use pove!!! A si predstavlaš kako dobro žensko ke hod u diskače itd... pa da tako zadevo prbije o jezusu?? Jest ne!!! ponavad so kake take (da ne govorim o izgledu) ke hodjo u cerku!!!! pol se pa še kej zmisl!!! Nakonc jo bojo še u lj pole pelal ke nebo jezusa :)))
DivX filmi na mail hlot12@yahoo.com

ahac ::

>Koci
: So naredili en zanimiv poskus, da najstnikom, ki so živeli na samotnih kmetijah v Avstraliji, niso ničesar govorili o veri, bogu in podobnem.

Pomankanje izobrazbe. Točno tako so religije nastale.

SpiDEr8 ::

Folk!!! A ste gledal stigmato??? to vam je dobr film :))) Ma versko usebino a je useen full zanimiv!!! No glavnem baje jezus je pribit skozi dlani!!!! je tako??? no v resnici pa dlani nebi zdržale teže telesa kar pomeni da že kle neki ni res??? Pribili ga naj bi v roko pod dlanjo (tm ke večina nosi uro :)) ampak še zmeri sm vidu pribitga skozi dlani ..... oki tole sam na info 0:)
nevem zakaj morajo nekateri ljudje verjeti v neko stvar (mislim boga, alaha itd....)??? Jest sm neutralen :))) pa mi čist 0 ne manka ..... :\
Fear Is Mind Killer! The Fear Has Come!

Fantom ::

Seveda bo vera obstajala, zao ker človek potrebuje nekaj, kamor se lahko zateče ko mu gre slabo oziroma, da mu daje upanje da bo enkrat boljše.
Žalostno je le to da, cerkev to izkorišča.

SpiDEr8 ::

Ma ja sam škoda se o tem pogovarjat .... škoda časa!!! Sam kake stare mamce pa ke nesejo uso "penzijo" :|
Uglavnem smo pr umi punc ke bo jezusa rodila :))) Kaj pa če bosta DVOJČKA??? >:D0:)
Fear Is Mind Killer! The Fear Has Come!

Matek ::

Mene samo zanima, kako bo ona v 4 mesecih zanosila in rodila, če zdaj še sploh ni noseča.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

SpiDEr8 ::

a še ni noseča??? JOJ :D LOL kej nej druzga rečem :D
Fear Is Mind Killer! The Fear Has Come!

ChiefThunder ::

ja sej ga bo štorkla prnesla, ste čudn.... >:D|O
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

Matek ::

Ste gledali Blues Brotherse 2000:)

God works in mysterious ways>:D
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

SpiDEr8 ::

ja ddddddddddddd sej res štorkla :D
Who else could it be!!!
Fear Is Mind Killer! The Fear Has Come!

Koci ::

Ahac, jaz sem samo hotel povedati, da z ničemer niso poskušali vplivati nanje, da bi blo vse skupaj čimbolj naravno - izobrazba pa je že druga zgodba. No pa ko smo že glih pri izobrazbi. Po neki anketi je več kot 70 odstotkov doktorjev znanosti vernih.

spider: Način, na katerega so križali Jezusa je bil običajen način s katerim so Rimljani križali (več stotisoč) svojih nasprotnikov. Križani so bili tako, da so jim roke in noge z žeblji pribili na križ, križ pa na to postavili v vrsto pred vhodom v rimsko kurijo. Križani so ponavadi umirali od tri do štiri dni - bolj kot zaradi ran zaradi žeje in utrujenosti . Največja odrešitev zanje je bila, če jim je kdo zlomil noge, ker je potem telo pritisnilo na pljuča in se je križani na hitro zadušil. To je bila najkrajša in daleč najmanj boleča smrt na križu.

Fantom: žalostno zame je to, da nekateri pridejo v cerkev samo takrat ko jim gre slabo.
Panta rei!!

ahac ::

> Koci
:več kot 70 odstotkov doktorjev znanosti vernih.
Tudi jaz sem veren. Ampak verujem vase (v svoje sposobnosti) in še kaj drugega. Ne pa v boga (bogove). 8-)
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Koci ::

ok. Nisi edini , ki pravi, da v nekaj pač verjame, ni pa to krščanski bog. OK. V končni fazi tudi sam verjamem najprej v svoje sposobnosti, ker je to, da rečeš, saj bo vse naredil bog, meni ni treba narediti ničesar, čisr brezveze.
Panta rei!!

Kaboom ::

ok, prvo kot prvo south park raztura !!

drugo : poglejte si Stigmato !
- - "Gospel of St. Thomas"

"Split a piece of wood; I am there.
Lift up the stone, and you will find me there."

pomenski prevod : ne rabiš bit v hiši (cerkev), ki ima packe po stropu in kamenje ocenjeno na neprecenljivo vrednost.

če obstaja vera, potem je skromna in nima zadrug po skoraj celem svetu. rimljani so častili bogove, ki so jim prinašali veselje, mir, lepo vreme. mi (jaz ga ne) pa častimo boga, ki prinaša veselje cerkvi.

cerkev je pobirala denar zato da se je odpustilo grehe, si ubil tri ljudi, dal 2 hektara cerkvi pa si prost človek, če nisi imel kaj so te izrinili iz sociale...

v času cvetenja cerkve je pobijala po evropi kuga, lakota, vojne, zažigali so ljudi ker so rekli da je zemlja okrogla "IN VENDAR SE VRTI !!! " drek so iz hiše metali čez okna, umivali so se ko je šo dež. dva tisoč let prej pa so rimljani uživali razkošje vodovoda, kanalizacije, kruha in iger... še kaj več rečem ?

moja vera so MHz.

CPU, ki si na plošči, posvečeno bodi tvoje ime, pridite k meni tvoji megaherci, naj se zgodi tvoj izračun tako na plošči kot na sliki. odpusti mi moje napake, kakor jih tudi jaz odpuščam windowsom. duuurooooon.

Vanich ::

"CPU, ki si na plošči, posvečeno bodi tvoje ime, pridite k meni tvoji megaherci, naj se zgodi tvoj izračun tako na plošči kot na sliki. odpusti mi moje napake, kakor jih tudi jaz odpuščam windowsom. duuurooooon."

Halleluyah !

billy ::

Kaboom.....joj no.....vse si pokvaril z zadnjim odstavkom :). Sicer pa, ce se ne motim, tudi v indiji zivijo v nevzdrznih razmerah in verujejo(castijo) drugage boga kot pri nas. Ni kriva cerkev, krivi so ljudje, ki verjamejo v njo.

Medved ::

Islam se razvija - to je zmagovita religija in ne bo kmalu izumrla. To je vera, ki izhaja iz istega konca kot judovstvo in krščanstvo. Mislim da to ne bo kar tako izumrlo.
Medved že spet tuki in me natrguje odozad

Kaboom ::

saj ne pravim da je za čisto vse stvari kriva cerkev, saj so še pr.n.št. častili bogove in žrtvovali device pa ne vem kaj še vse...

ampak primer je pa lahko srednji vek (ali keri že). cerkev ni hotela napredka, ker bi ljudje ugotovili da cerkve ne potrebujejo, doma lahko majo križec pa lahko cela ulica moli pri njih... ampak za mišljenje svojih ovčk je bila kriva cerkev, cerkev je hotela zažigat ljudi, ki so rekli da ni zemlja center vesolja, kaj šele da bo kdo reko, da center vesolja ni določljiv... ljudje so pa MORALI delati po navodilih cerkve...

poglejte kaj je napredek dokazal, da torinski prt ni pravi, da je dosti teh cerkvenih čudes ponaredkov, pa razno... ampak nič cerkvi, oni tega na priznajo, oni majo svoje znanstvenike, ki z lupo dokažejo da je tista rjuha stara res 20001+6 let, karkoli...

zdaj ko pa ne morejo kar z flamethrowerji letat župniki okoli, pa se rajši vklopijo v politiko, pridobijo 2/3 države, važno da jo majo. če bojo dohodek poseka iz šum dali revnim družinam... mislim da ne. si bojo rajši nove kelihe kupli, pa hostije so tudi drage... navsezadnje dosti lačnih hodi v cerkev zmrzovat...

"ČE TUČE PO MOJI KORUZI NAJ ŠE TUČE TEBE !"
-Ata Kulak

Medved ::

bomo videl ko UMREMO hahahaha-je reku slepi:))
Medved že spet tuki in me natrguje odozad

SpiDEr8 ::

ja oglejte si stigmato!!! Kr velik zanimivih in pametnih stavkov je .... Pa tut veliko svari se vam zjasni 0:)
Aja pa tut to!!! Kdo rabi cerkve, zemljo, dnar??? Če verjameš v boga je skoz prisoten in ne potrebujete nobenih stavb (cerkev) ... za več glejte stigmato :D
Fear Is Mind Killer! The Fear Has Come!
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ali je imel Jezus potomce? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7711677 (5706) Bananovec
»

[fork] Krščanstvo je v bistvu poganska vera (strani: 1 2 3 417 18 19 20 )

Oddelek: Problemi človeštva
992118345 (102955) PacificBlue
»

Napake krscanstva (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
927874 (5886) Thomas
»

Ena čist neumesna !!! (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
585225 (4348) Thomas

Več podobnih tem