Forum » Mobilne tehnologije » samsungE700 usb-com povezava
samsungE700 usb-com povezava
kiler ::
1. posedujem samsunga e700
2. posedujem tudi usb to com data kabl za doticni telefon
3. imam program EasyStudio
zdaj je pa problem z driverji za povezavo. edine ki sem jih nasel na netu so driverji PL-2303, ampak ko jih instaliram, se instalacijski program uspesno konca, xp-ji pa ne prepoznajo , oz v device managerju napise da driverji niso instalirani...
za vse predloge oz. morebitne resitve bom zelo hvalezen
2. posedujem tudi usb to com data kabl za doticni telefon
3. imam program EasyStudio
zdaj je pa problem z driverji za povezavo. edine ki sem jih nasel na netu so driverji PL-2303, ampak ko jih instaliram, se instalacijski program uspesno konca, xp-ji pa ne prepoznajo , oz v device managerju napise da driverji niso instalirani...
za vse predloge oz. morebitne resitve bom zelo hvalezen
kiler ::
ja, zdaj sem dobil par driverjev za povezavo samsungov s PC-jem, ki prepricajo usb povezavo da se obnasa kot com-port, vendar pa imam pri vseh isti problem. ko prikljucim usb kabl v PC ga prepozna kot new hardware in se zazene wizard za instalacijo driverjev, tam oznacim install from specific location, oznacim folder kjer imam driver fajle, vendar mi po pregledu folderja javi da ni nasel ustreznega softwera!? sem najprej mislil da je kaj narobe z drivberji vendar mi pri par razlicnih driverjih dela isto. Kaj mi je storiti da bo prepoznal driverje?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 586266 (25595) | Dominator |
» | Samsung Omnia problemčki in nasveti?!? (strani: 1 2 3 4 … 22 23 24 25 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 123621 (32447) | Kunte |
» | Kateri sata driver je pravi za TOSHIBA SATELLITE L40-Q17???Oddelek: Strojna oprema | 5782 (2605) | Leoon |
» | Win XP - problemi z SATA/RAID driverjiOddelek: Pomoč in nasveti | 1125 (1029) | SkyMan666 |
» | Modem motorolaOddelek: Pomoč in nasveti | 2855 (2235) | joco |