Forum » Operacijski sistemi » kaksen bi bil minimalni linux za divx player
kaksen bi bil minimalni linux za divx player

pirpy ::
LP
rad bi si naredil dvd/divx player podoben komercialnim divx playerjem .
Ti poceni dvd/divx playerji imajo eno slabost in to je da se jih ne more priklopit na lan in zato je treba vsak film zapečt na cd.Problem je sledeč enostavno je nardit en pc za divx player z enim univerzalnim dalincem,girderjem in bs playerjem vendar problem je da je zagon takega playerja zelo dolg pa se hd potrebujes seveda v winsih druga stvar je linux videl sem ze različne stvari kot so različni routerji, ki so tekli iz ene same diskete pa me zanima ali obstaja kaksen divx player z linuxom ki bi deloval z diskete al usb ključa
seveda z z podporo za microsoft windows network .
Hvala
rad bi si naredil dvd/divx player podoben komercialnim divx playerjem .
Ti poceni dvd/divx playerji imajo eno slabost in to je da se jih ne more priklopit na lan in zato je treba vsak film zapečt na cd.Problem je sledeč enostavno je nardit en pc za divx player z enim univerzalnim dalincem,girderjem in bs playerjem vendar problem je da je zagon takega playerja zelo dolg pa se hd potrebujes seveda v winsih druga stvar je linux videl sem ze različne stvari kot so različni routerji, ki so tekli iz ene same diskete pa me zanima ali obstaja kaksen divx player z linuxom ki bi deloval z diskete al usb ključa
seveda z z podporo za microsoft windows network .
Hvala
zehanje je nalezljivo
- premaknilo iz Programska oprema: bastadu ()

Nerdor ::
movix linux poglej pod muvix, mislim, da bo to to kar iščeš. (zažene se iz različnih medijev; CD, usb stick itd.) emuvix je pa za skupaj s samim filmom na CD-ju.
... for lifetime!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Nerdor ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 328484 (53828) | cryptozaver |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 25523 (10137) | bizi72 |
» | reševanje podatkov s cd-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1484 (1190) | andi5 |
» | Poceni region-free dvd playerOddelek: Kaj kupiti | 1714 (1627) | Caligula |
» | Pretvoriti XVID v DIVX in imeti podnapise.Oddelek: Zvok in slika | 2962 (2727) | Jeronimo |