Forum » Operacijski sistemi » oldtajmer in millenium - velik problem instalacija
oldtajmer in millenium - velik problem instalacija

jahtba ::
Imam skromen prenosnik compak 410 c in bi želel, da ga povežem v hišno mrežo,pa na internet.Ima 20 mb rama,disk čez 1 Gb,procesor 486DX2/50 mhz,naložen windows 95. Problem pod ena je kakršna koli povezava z njim, ima samo disketnik. Kljub temu sem spravil gor milenium, ki pa po zagonu setupa napiše, da bi moral biti procesor vsaj 150 MHz. Pred leti sem nekje zasledil dodatna stikala (črke) ki se vpišejo pri instalaciji,pa se določena opravila pred instalacijo izklopijo. Do nekaterih se pride že tako, da se napiše: setup/? in se ta stikala izpišejo (toda ne vsa).Potreboval bi stikalo za izklop preverjanja proca,oziroma pač še vsa tista, ki obstajajo. Vem določene težave bi mogoče rešil z menjavo procesorja (vprašanje če se to sploh da in s čim,pa mogoče z kakšnik dokom,vendar so to stvari,ki jih je ali pa nemogoče kje nabavit).Zakaj bi uporabljal oldtajmera, mogoče za kakšen klik (banka),pošto,zapiske, nič preobremenjočega, po svoje pa kar osebnega, kar bi bilo vsekakor bolj primerno, kot recimo na compu,ki ga uporabljam za igranje,oziroma vse mogoče (pa še prenosen ni).Prosim za nasvete,oziroma pomoč !
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()

gfighter ::
Težko ti bo uspelo z windowsi Millenium. Si mogoče razmišljal o kakšnem majhnem linuxu oz. kakšnih Windowsih 98.
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput saxum immane mittam

roli ::
Bejž stran z mileniumi.
Sem mel to vse je začelo štekat,zmrzvat...
Namesti si 98 al pa kak linux pa bo.
LP!
Sem mel to vse je začelo štekat,zmrzvat...
Namesti si 98 al pa kak linux pa bo.
LP!
http://www.r00li.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 95 dve desetletji pozneje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 35132 (28603) | Spajky |
» | katere procesorje ste že imeli (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 9030 (7924) | H3ro1n |
» | Spravit Win 98 na 486 40 MHzOddelek: Operacijski sistemi | 1942 (1398) | Slo-One |
» | Prenosnik 486 33Mhz, kaj naj naložim?Oddelek: Operacijski sistemi | 2668 (1784) | civic_ |
» | buy linuxOddelek: Programska oprema | 1955 (1636) | suse80 |