Forum » Zvok in slika » Zvočniki Mercury
Zvočniki Mercury
mblazi22 ::
A bi mi lahko kdo kaj svetoval kaj kupiti. Kupujem zvocnike pa me zanima ce so Mercury zvočniki HT5800 5.1 kvalitetni pa ce je znamka Mercury dobra?
- zaklenilo: Stepni Volk ()
cryptozaver ::
Eni kar pohvaljo ceprav je plastikFantastik. Kje pa razen enaa se prodajajo to rec? Bi blo fino it poslusat.
Dr Evil ::
Brez skrbi mblazi22.PC zvočniki ostalih "priznanih" firm po vsej verjetnosti niso nič bolši.Vse je isti krš.
Stepni Volk ::
Jep.. tudi Bose PC zvočniki so "crap". Zakaj?
Ker jih ne dela Bose, temveč nanje lepi samo nalepko... in temu primeren je rezultat: nalepka sama ne more dobro zveneti... zato potrebuješ ZVOČNIK :)
Ker jih ne dela Bose, temveč nanje lepi samo nalepko... in temu primeren je rezultat: nalepka sama ne more dobro zveneti... zato potrebuješ ZVOČNIK :)
mblazi22 ::
Ja sej se mi je zdelo da niso kaj prevec dobri. Nekdo mi je reku da so lahko zvocniki analogni al pa digitalni pa ga nism prevec zastopu. Bi mi lahko kdo kaj vec povedu? Kaj če sta dve satelita po 40W RMS pa SUB 90W RMS kaj se sploh slisjo sateliti.
cryptozaver ::
Pust te stevilke. Resnicnih!!! 90W ti vrze steklo z okna. Woofer prevzame (spila) nizke tone, satelit pa visje. Enacba se izide.
Dr Evil ::
Nekdo mi je reku da so lahko zvocniki analogni al pa digitalni pa ga nism prevec zastopu.
Zvočniki so lahko samo analogni.Digitalna je samo informacija,stream prebran iz cd ja.
Kar so verjetno mislili je to,da ma en "kup plastike" vgrajen dolby digital dekoder.
Sicer nimam pojma kaj vse se v te kište nabaše ,ampak zdi se mi kr logično.
Stepni Volk ::
Debata naj od sedaj naprej poteka v [5.1] multimedijksi zvočniki 10k - 30k SIT. Zaklepam.
LP, moderator
LP, moderator
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdelava zvočnikov (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 14121 (2258) | gorilla |
» | Zvočniki Logitech Z-5500 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 49974 (18468) | Matej_K |
» | [5.1] Logitech zvočniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27761 (15017) | psytoma |
» | [5.1] multimedijksi zvočniki 10k - 30k SIT (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27329 (11415) | Hrenowsky |
» | Zvočniki k LCD TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 10918 (10193) | T-Majo |