Forum » Zvok in slika » HEELP
HEELP
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
neot ::
Pozdravljeni!
Imam Yamado-6700. Ko sem iz P.Y.P.S pobral zadnji firmware (NewAge_v1_Type_B_CP1250) in updatu YAMADO je vse potekalo OK dokler ni izvrglo CD-ja, potem se je tam ustavilo in ostalo tako kot je. Torej vratca so ostala odprta in ostalo pac kot zamrznjeno. No pocakal sm ene 5 minut in nato izklopil Yamado. Ko jo zdaj vklopim napise sam HELLO in na TV se prikaze "no signal"! A mogoce ve kdo kako naj se to resi ali pa se je mogoce ze to komu zgodilo???? Ali je mogoce edina resitev SERVIS?
Tnx vsem, ki mi lahko kaj svetujejo in LP.
Imam Yamado-6700. Ko sem iz P.Y.P.S pobral zadnji firmware (NewAge_v1_Type_B_CP1250) in updatu YAMADO je vse potekalo OK dokler ni izvrglo CD-ja, potem se je tam ustavilo in ostalo tako kot je. Torej vratca so ostala odprta in ostalo pac kot zamrznjeno. No pocakal sm ene 5 minut in nato izklopil Yamado. Ko jo zdaj vklopim napise sam HELLO in na TV se prikaze "no signal"! A mogoce ve kdo kako naj se to resi ali pa se je mogoce ze to komu zgodilo???? Ali je mogoce edina resitev SERVIS?
Tnx vsem, ki mi lahko kaj svetujejo in LP.
- zaklenil: CaqKa ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Yamada predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 90 91 92 93 )Oddelek: Zvok in slika | 545127 (56010) | GaS |
» | [DivXviD] P.Y.P.S. FirmWare (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 72164 (19983) | koks2005 |
» | Yamada 6800 X PLUSOddelek: Zvok in slika | 5093 (3184) | pingec |
» | nastavitve za peko divx filmov v nerotuOddelek: Zvok in slika | 2197 (1844) | polde66 |
» | Ali yamada 6600 res ne bere...Oddelek: Kaj kupiti | 1879 (1651) | joze |