Forum » Zvok in slika » Yamada 6700 DVD podnapisi
Yamada 6700 DVD podnapisi

brainman ::
Glede na to, da sem tole vprasanje postavil v napacnem forumu, gremo se enkrat .. stupid me:)
LP, neumno vprasanje zacetnika, pa vendar ...
Opazam, da ima yamada 6700 (kupljena danes) tezave pri prikazovanju podnapisov ne glede na format TV, ki ga izberem (od LB do wide oz wide sqz). Namrec, v ekstremnih primerih se vidi samo zgornji del spodnje vrstice podnapisov, vcasih pa je spodnji del druge vrstice malenkost odrezan. Kaksna bi naj bila nastavitev za format TV pri 72cm (4:3) ekranih? Pri wide formatu TV so napisi zelo visoko polozeni.
Ali se da kje nastaviti polozaj podnapisov (zaenkrat sem to videl samo pri MPEG, ti filmi pa so iz dvdteke).
BTW, koliko se gre zanesti, ce prodajalec (nakupi.net) trdi, da so ti modeli z najnovejso programsko opremo? Svetujete upgrade?
Najlepsa hvala za pomoc :)
BM
LP, neumno vprasanje zacetnika, pa vendar ...
Opazam, da ima yamada 6700 (kupljena danes) tezave pri prikazovanju podnapisov ne glede na format TV, ki ga izberem (od LB do wide oz wide sqz). Namrec, v ekstremnih primerih se vidi samo zgornji del spodnje vrstice podnapisov, vcasih pa je spodnji del druge vrstice malenkost odrezan. Kaksna bi naj bila nastavitev za format TV pri 72cm (4:3) ekranih? Pri wide formatu TV so napisi zelo visoko polozeni.
Ali se da kje nastaviti polozaj podnapisov (zaenkrat sem to videl samo pri MPEG, ti filmi pa so iz dvdteke).
BTW, koliko se gre zanesti, ce prodajalec (nakupi.net) trdi, da so ti modeli z najnovejso programsko opremo? Svetujete upgrade?
Najlepsa hvala za pomoc :)
BM
- zaklenilo: Stepni Volk ()

Stepni Volk ::
Še enkrat:
Yamada ima svojo temo: [DivXviD] Yamada predvajalniki,
več o DVD podnapisih: DVD+dodatni podnapisi. Zaklepam.
LP, moderator
Yamada ima svojo temo: [DivXviD] Yamada predvajalniki,
več o DVD podnapisih: DVD+dodatni podnapisi. Zaklepam.
LP, moderator
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Yakumo predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 25 26 27 28 )Oddelek: Zvok in slika | 193074 (29998) | gasper6201 |
» | [DivXviD] Yamada predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 90 91 92 93 )Oddelek: Zvok in slika | 548565 (59448) | GaS |
» | Yamada 6800 X PLUSOddelek: Zvok in slika | 5185 (3276) | pingec |
⊘ | [DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?Oddelek: Zvok in slika | 31802 (15055) | Stepni Volk |
» | Yamada 6600 hitrost podnapisovOddelek: Pomoč in nasveti | 1966 (1892) | dleto |