» »

World Of Warcraft

World Of Warcraft

««
28 / 31
»»

yoco ::

Sem na Draenor, aliansa. Sem šel na warriorja, warlock mi ni preveč sedu! :P

BorutO ::

Aja, jaz imam ogromno karakterjev na Defias Brotherhood serverju pod alianso.

Sicer pa še imam en account, ki ga nikoli ne igram. Zadnji DLC na tistem računu je Pandaria. Kakšen je kaj level tam, ne vem, ker nič ne igram onega računa že leta ...

kr?en ::

SimplyMiha je izjavil:

yoco je izjavil:

Bom danes probal free do lvl 20. Upam da mi bo všeč. Kakšen addon, ki je pomemben zraven classa?

Za začetek ne bi priporočal nobenega, še manj pa WeakAuras pa ElvUI. Ti addoni niso mišljeni za ljudi, ki se šele uvajajo v WoW.

Se strinjam. Dokler lvlas in se navajas na spil, je default UI vrh glave (tudi kasneje v endgameu), ker so ga z leti zelo izboljsali in dodali funkcionalnosti raznih addonov.
Za endgame (ko dingnes max lvl) bi pa priporocal sledec addon, ki ti izboljsa pregled world questov https://www.curseforge.com/wow/addons/w... (z BfA prepatchom je dobil moznost iskanja grup po LFG orodju). Pa seveda BigWigs/Deadly Boss Mods za dungeone/raide.
Tu je potem se https://www.curseforge.com/wow/addons/a..., ki zelo olajsa iskanje zadev po auction houseu

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kr?en ()

Jarno ::

Moj obvezni addon je Recount.
https://www.curseforge.com/wow/addons/r...
Gre za dokaj izpopolnjen damage meter, katerega bi skoraj vsak moral imeti.
Spremlja večino relevantnih dogajanj med combatom in brez tega težko oceniš, kako dober si sam oz. soigralci.
#65W!

kr?en ::

Trenutno je "in" https://www.curseforge.com/wow/addons/d..., ko pride do raznih dps/healing metrov. Kul je tudi, ker imas moznost generiranje WA stringov za razne abilityje/buffe.

BlackLight ::

Na katerih realmih pa se kaj igra :) ?

Ahiles ::

Recount ni aktualn že ene 3 leta nazadnje je bla skada aktulana z 8.0 je pa Details! prevzel prevlado zlasti z vsemi mogočimi dodatki maš ene 5-7 dodatkov za njega
Details!: Advanced Death Logs (plugin)
Details!: Time Line (plugin)
Details!: Chart Viewer (plugin)
Details!: Raid Power Bars (plugin)
Details!: Target Caller (plugin)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Ahiles ()

oo7 ::

World of Warcraft Battle For Azeroth - Old Soldier Cinematic Trailer (New Expansion 2019)

BlackLight ::

Ok danes sem nabavil še game time in bom ponovno začel malce igrat :) Torej kateri realm priporočate? Je še kje da se naša populacija zadržuje :) ?

Jerry000 ::

Jaz pa danes oddam prednaročilo za collectorja :)

BorutO ::

Jaz sem na defias brotherhood ... aliansa ... samo zdaj ne morem igrati, ker mi je grafična crknila, so pa ostale stvari bolj pomembne, zato je ne bom še nekaj časa kupil ... jezi pa me dejstvo, da čez par dni štartajo z novim dlcjem, jaz pa imam game time zakupljen do konca leta.

Jerry000 ::

uf, thats bad ja :/

adict123 ::

Igra kdo na Kazzaku? Nov igralec, iščem neko grupo oz nekoga z komer bi lahko igral, oz se naučil igrati. Sem Death Knight, battle.net id: Chisakí#2937
there's no chemical solution to a spiritual problem

Jerry000 ::

Mene tudi zanima kateri server je najbolj obljuden. Trenutno sem na Defias Brotherhood

Sasquat ::

Tut js sm na Defiasu v enem slovenskem guildu. Fajn špilajte dečki!

Jerry000 ::

Danes bo pa že BFA, komi čakam :D.
Je kakšen casual guild? Sem nedeljski igralec in nimam vedno vsak dan ob isti uri čas za raide. Enako moj brat (oba iščeva). Nek prilagodljiv guild

Jerry000 ::

Eno pomoč bi prosil. Enostavno se ne morem odločiti kater class bi igral v BFA. Če na hitro povem 2016 sem začel igrati WOW z classo Human Warrior Fury in ga igral do sedaj. Zdaj bi pa rad še kak drug class poskusil. Odločam se med: Night Elf Druid (Balance in heal - ker si delita iste state), Dwarf Death Knight Frost in pa Dranei Paladin (DMG). Poskusil sem že vse v trialu, pri druidu me moti to, da ko shapeshiftaš nimaš vidnega armorja, torej delaš za nek ljub transmog, potem pa ni niti viden v večini primerov ker itq shapeshifte uporabljaš. Niti nimaš na izbiro drugih podob shapeshiftov. DK Frost mi je ql ker je podoben warrioru, prav tako Paladin. Všeč mi je ideja da sem lahko v vlogi healerja ali DMG (odvisno kaj skupina rabi - druid). Kaj mi priporočate in zakaj?

BorutO ::

Hm ... vidim, da nekateri igrate, da imate vse na tekočem ... jaz igram humane - dkja, priesta pa še hunterja. Meni je čisto vseeno kaj se vidi pa kaj ne ... važno mi je samo, da dungeone v easy preživim pa mobe koljem za šalo. To, kaj pa se vidi pa ne, mi je pa čisto vseeno. DK je meni odličen za dmg ... probavam pa tega Demon Hunterja, ki je tudi odličen v dmgju, kolikor vidim. Jaz probam vedno igrati samo dva klasa .. en, da je healer, drugi pa dmg.

Jerry000 ::

Torej DK ma od teh najvec dmg? Men je tudi fino da dungene in raidedoro odigram, sem pa tudi vizualen tip, rad imam da tudi character zgleda ql :).

Se kak predlog?

ahac ::

Jaz že od začetka (torej 14 let) igram istega characterja. :P
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Jarno ::

Wow je dolgoročna igra, v kateri lahko prebiješ (pre)več časa, zato tudi lahko strateško razmišljaš in načrtuješ character development.
Če kaj pomaga, so tukaj trenutno DPS rankingi:
http://www.noxxic.com/wow/dps-rankings/

Sam igram paladina, dober za marsikaj, healing spec pa olajša čakalne vrste (ki so za dps včasih primerljive z našim zdravstvom).
Samo ti ga ne priporočam, ker ni najbolj frajerski lik. To so kaki hunterji, dk-ji.
#65W!

yoco ::

Kako je pa kaj z healerji? A je težko healat pri raidih in temnicah? Healer Monk mi zgleda zelo zanimiv, pravjo, da je glede "fun" Disc Priest najboljši.

Jerry000 ::

Dwarf DK frost je za v dungeon in raide ok?

Sem se odločil za Night Elf Druid - Balance :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Jerry000 ()

BorutO ::

Jaz igram human priesta, in kolikor sem že od različnih oseb slišal, pa tudi na netu prebral, je priest najboljši healer med vsemi. DK je dolgo veljal za najboljši dmg. Kako je zdaj, ko je prišla ven nova klasa Deamon Hunter, pa ne vem. Ampak glede nekaj ur preigranega, se mi mogoče zdi, da je boljši od DKja. Res pa je, da pri DKju po novem igram tanka, pri DHju pa DMGja.
Kar se tiče glede poklicev, ne vem, če se ti jih sploh splača delat. Jaz imam pri DKju poklica Blacksmithing pa Mining, pri Priestu Tailoring pa Enchanting .. pri Hunterju pa imam Herbalism pa Alchemy ... da delam potione, ker so predragi, da bi jih kupoval. Kar pa je viška, pa prodam v banki. Meni se blacksmithing, Mining, Tailoring pa Enhanting zdijo zelo nepomembni, zato nikoli ne craftam. Delam samo na Alchemy in Herbalismu.

yoco ::

Pa imajo healerji težave z "mana"? Pride v raidih to takih fajtov, da ti enostavno zmanjka mane?

Jarno ::

Healerji imajo po navadi dvoje spellov za zdravit (poleg aoe healing in nekih drugih fint). Eni so počasni in cheap, drugi pa z low casting časom in mana expensive.
Zato je marsikaj odvisno od dobrih dps igralcev, da ti ne preobremenjujejo zdravilcev in jih ne silijo v potraten healing.
Imajo pa raid boss fighti pogosto tudi faze, ko ne rabiš zdravit in takrat se mana kar precej napolni.
Če pa raidaš z nepazljivimi osebki (dps) in jih moraš preveč zdraviti, mane lahko zmanjka.

Omenil bi še, da zdravilci radi med seboj tekmujejo, kdo bo boljši na healing metrih in takšen način igranja povzroča dosti overheala in je bolj potraten.
#65W!

Jerry000 ::

Ali prav razumem jaz druida (Night Elf Druid - Balance). Torej jaz sem ranged caster za DMG. Moj primarni form je Moonkin (za več DMG), če vzamem medveda sem potem malo v tank smeri? In če prav razumem ima Balance in heal isti stat, Feral in tank pa tudi isti stat. Načeloma če sem Balance lahko brez problema igram na istih statih enako dobro DMG in heal?

Jarno ::

Jerry000 je izjavil:

Načeloma če sem Balance lahko brez problema igram na istih statih enako dobro DMG in heal?

Če si samo balance, potem nimaš določenih eksluzivnih healing abilitijev in tudi healing se ne skalira tako dobro z int statom.
Zato lahko pozabiš, da boš ustrezen party/raid healer. Nizka učinkovitost in prevelika poraba mane.
Pride pa prav, ker lahko pomagaš z zdravljenjem (dungeon, pvp) oz. zdraviš sebe.
Načeloma se za off-spec vzame healing (pogosto dobre nagrade v raid finderju, kratek čakalni čas itd.).
#65W!

Jerry000 ::

off-spec? Misliš to da spremenim iz Balance v heal?

Jarno ::

Na characterju imaš lahko dve specializaciji. Tako, da lahko poleg balance izbereš še restoration in menjavaš po potrebi med njima.
#65W!

Jerry000 ::

Ok, potem mislima isto :).
Še eno vprašanje, kako se pa lahko kaj vizualizacija shapeshiftov spreminja? Recimo Moonkin da bi imel armor ali kaj drugega, se to da ali je to fiksno?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Jerry000 ()

Jarno ::

Ne igram sicer druida, vendar mislim, da je fiksno, ja.
#65W!

yoco ::

lol, sem šel malo brskat po googlu in sem bil šokiran kakšna razlika med populacijo je na Draenor serverju :8)
Zj mi je žal, da sem šel levlat alianso warriorja! :'(

Jerry000 ::

Kje se sploh lahko vidi populacija serverjev? Kako pa kaj kaže za Defias Brotherhood?

Jarno ::

#65W!

Dosan ::

Jarno je izjavil:

Na characterju imaš lahko dve specializaciji. Tako, da lahko poleg balance izbereš še restoration in menjavaš po potrebi med njima.


Tega že dolgo ni več, prosto lahko menjaš med vsemi 3 (druid 4) specializacijami.

Jarno ::

Oh res, Legiona nisem preveč igral, so pa to spremenili ja.
#65W!

Jerry000 ::

A folk nič dungeone ne igra? V Legion na začetku se spomnem ko sem takoj prišel v dungeon (DPS), tukaj v BFA pa traja tudi po 30min da najde. Raid še ne morem (lvl 113)

ahac ::

Battle for Azeroth becomes fastest-selling world of Warcraft expansion ever
https://blizzard.gamespress.com/battle-...

:O
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ahac ()

BorutO ::

Ja jaz sem dve različici bfa za dva accounta kupil že takoj, ko je bilo možno kupiti. Obakrat preko najcenejše spletne trgovine.

Meni je pa minilo igranje wowa ... bil v 6ih dungeonih zapored, pa niti enkrat nič zmagal ... niti enega geara, tak da sem obupal.

Jerry000 ::

Mogoče zato rabim 30min da najde LFG dungeon? Sem na Defias Brotherhood in je obup za dungeone

shadeX ::

ahac je izjavil:

Battle for Azeroth becomes fastest-selling world of Warcraft expansion ever
https://blizzard.gamespress.com/battle-...

:O


Glede na promocijo, ki jo Blizzard dela s tem expansionom, se ne čudim.

Mato989 ::

Kje so dobri stari časi Vanilla classic wowa in Burning Crusada... časi srednje šole in metanja torbe v kot in igranja do 1 zjutraj in pizdenje starih da ne bom nikol maturiral =)

Potem sem še ene 2x po WOTLKju probal "past noter" v Pandario ko si dobil free boost in nato v Warlords of Draenor, ko sem zdržal ene 3 mesece, vse dokler nisem enega lepega popoldneva dobesedno znorel, ko sem z 2 karakterjema odigral 6x ISTI faking rad z ogrom na koncu... če je meni kaj uničilo WOW so bile to težavnostne stopnje kot poceni način štancanja contenta... nekoč si šel v Molten Core, Zul Gurub, AQ20 AQ40 Itd... pa potem v Karazhan, Black Temple, Caverns of time itd... nazadnje pa skoz isti raid na 3 težavnostih... brezveze.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

shadeX ::

In na koncu si maturiral? :))

Truga ::

Kaj stare raide ven iz igre mecejo, da jih nemors vec it?

Mato989 ::

shadeX je izjavil:

In na koncu si maturiral? :))


Sem ja, čeprav sem nažigal WOW namesto da bi se učil :P
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Jerry000 ::

Sej smo usi bli na tem...eni WOW, drugi COD :D. Mi je pa sedaj žal da nisem v tistih časih WOW igral...no al pa vesel, odvisno kako gledaš :D

Truga ::

Jaz sem raje RO, je bla boljsa grafika. :D

yoco ::

Eno vprašanje. A je LFG cross server, a išče samo na tvojem serverju?

Wazzock ::

yoco je izjavil:

Eno vprašanje. A je LFG cross server, a išče samo na tvojem serverju?


Ask google...
««
28 / 31
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Šestnajst let pozneje: World of Warcraft

Oddelek: Novice / Igre
225585 (2804) shadeX
»

World of Warcraft vs Guild wars (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Igre
67259744 (12774) kr?en
»

Star Wars - The Old Republic (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

Oddelek: Igre
915132224 (61935) ahac
»

Aion (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Igre
81461398 (23693) Meizu
»

Rift: Planes of Telara

Oddelek: Igre
487162 (4610) Denis6

Več podobnih tem