» »

Aion

Aion

««
14 / 17
»»

Meizu ::

Zakon! To sem čakal :) Končno.

Kaj to torej pomeni za nas, ki smo že plačevali za tale špil? Ali bo ta naziv veteran odražen v konstantnem gold packu al bo kšn title? Al kakšni skini al karkoli...

tt2 ::

Ma človek več ne ve kaj naj bi igral. Najprej L2, zdaj Aion, potem še pride GW2, ki je v bistvu sam po sebi brez mesečne naročnine. Zgleda, da je NCSoft ubral drugačno pot. :D

Meizu ::

In to tapravo. ;)

Še vedno sem mnenja, da se da na takšen način zaslužit več denarja kot pa z mesečno naročnino.

ahac ::

Še vedno sem mnenja, da se da na takšen način zaslužit več denarja kot pa z mesečno naročnino.

Verjetno ne bi šli vsi v zadnjem času na F2P, če ne bi blo tko. Za LotRO so rekl, da so 3x povečal prihodek, ko so to naredil.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Meizu ::

Tako je. Vedno se najde nekaj hardcore nabijačev, ki dobesedno zlivajo svoj denar v igro.

Meizu ::

Kje pa lahko markiram account za transfer? V master accountu ne najdem nič pametnega. Al bojo še sporočili ko bo to mogoče?

PARTyZAN ::

V desnem meniju imaš notice.

Meizu ::

Aha to sem spregledal. Sem namreč gledal v account managerju, kjer tega ni. Je treba it na glavni meni master accounta. Hvala.

Ok, sem transferal. Komaj čakam vse skupaj, to bojo spet stari Aion časi, ko bojo lvl 20,30,40 zoni spet polni :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Meizu ()

benetom2000 ::

Ta f2p žal ne bo pravi f2p :/ Polno omejitev !
Evo link -> AION F2P

Meizu ::

Ubistvu za nas veterane, omejitev ne bo dosti. Razen povišanih cooldownov za instance, ki pa so, priznam, nenormalno visoke. Vsi vemo, kako pogosti so dropi v aionu (vsaj tisti, ki smo to igrali, pa še to je možno, da je v zadnjih verzijah drop povečan...). In kdo bo čakal 1 leto, da si bo lahko zgrindal ven en set iz kakšne adma ali podobnih instanc, ki bojo imele CD po več deset ur? Saj niso normalni. In pol pogledaš, kaj nudi gold pack... Instance, ki imajo drugače cooldown 70+ ur ga imajo potem 3 ure. Meni se to zdi močno pretirano.

ShinseiYama ::

A bo še gdo začel od začetka na čist novem serverju ko se bo začel?

Js sicer mam kar nekaj lvl 55 charov, sam smo se jaz brat ter par frendov odločil čist od začetka začet...

Jaz bom itak spet šel za Clerica ker ga obvladam tako pvp in pve in vedno manjka dobrih in inteligentnih clerikov.

No če bo gdo šu od začetka se lohk kj dobimo na TS3.

Pridite gor kadarkoli za kerokoli igro al pa sam za chat in zajebancijo.

Info za TS3 na naši SLO team strani: www.extremenastytossers.com

Meizu ::

Mah jst sm si zaštartal na Perentu clerica lvl 36 je zdej. In mi je bedno, da bojo uvedli še nove serverje, kar pomeni, da se lahko na tastarih obrišemo pod nosom za kaj mladeža. Znova pa tudi nimam namena začet, ker mam na Perentu praktično vse - denar in craft alte itd.

Jst sam upam, da bojo kmalu mergali te serverje skupaj.

Tilen ::

A ne bodo vsi serverji mergani skupaj v nove serverje?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Meizu ::

na začetku baje ne še. Bojo pa baje. Sam kdo ve kdaj. Če hočejo obdržat player base se bo moglo to zgodit kmalu.

bdoxx ::

ma kdo beta key viška za f2p slučajno?

Tilen ::

Aion je danes uradno free to play. Serverji so up.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()

Freaxx ::

Priložnost da vidim kak je to špil in se zaposlim do izida gw2 :)

bdoxx ::

Freaxx je izjavil:

Priložnost da vidim kak je to špil in se zaposlim do izida gw2 :)


jaz tudi :)

Izi ::

Sedaj bo pa že počasi čas, da začnemo igrati AION, ki je trenutno še vedno najpopularnejši MMORPG v Koreji. Danes je pomembna prelomnica, ker prvič pride AION Angleška verzija 3.0. Najprej seveda na Severno ameriške serverje, čez nekaj mesecev pa menda tudi na Evropske serverje, ker je treba igro najprej prevesti v precej evropskih jezikov.

Obstajajo tri verzije AIONA.
1. Korejska verzija je vedno najnovejša, je pa na žalost samo v Korejskem jeziku. Ta je že nekaj časa verzije 3.0.
2. Severno ameriška (NA) verzija, ki ravno danes prehaja na verzijo 3.0, nad katero ima roko čez originalna firma NC Soft.
3. Evropska (EU) verzija, ki je trenutno verzije 2.7.0.2, nad njo pa bedi povsem neka tretja firma imenovana Gameforge.

Imamo tudi 3 različne načine financiranja igre:
1. Korejska verzije je plačljiva, imajo pa neko preizkusno obdobje za 1 mesec ali do level 45, kar pač pride prej.
2. NA verzija je zastonjska, brez vseh omejitev, imajo pa trgovino, kjer lahko za pravi denar nakupiš vse kar ti srce poželi.
3. EU verzija pa je pol-plačljiva oziroma pol-zastonjska, ni trgovine za predmete, ima pa precej omejitev za zastonjske igralce, ki ne morejo prodajati, izmenjevati predmetov med svojimi junaki, imajo lahko samo 2 junaka hkrati, hudo omejeno pa je tudi nabiranje surovin za crafting in izboljševanje predmetov.

NA verzije je torej boljša za večino igralcev, EU verzija je priporočljiva samo za čiste PvP igralce, ki jih crafting in PvE ne zanima, ker na EU serverjih morajo tudi največji bogataši precej garati za vso svojo opremo.

EU serverji so polzastonjski že od februarja, NA serverji pa so popolnoma zastonjski komaj kakšen teden.
Če koga skrbi zaradi večjega pinga na NA serverjih je skrb odveč, NA serverji so kvalitetni in jaz imam na njih okoli 130 ms pinga, na EU serverjih pa okoli 30 ms. Oboje je zanemarljivo, saj PvP postane problematičen šele tam nekje od 400 ms naprej.
Sicer pa je za PvP v AIONU namenjen šele zadnji del igre, tam nekje od level 40 naprej, tako, da lahko v miru levelamo svoje junake, brez skrbi, da nas bo med bojevanjem s pošastmi od zadaj naskočil kakšen sovražni igralec visokega levela, ki nas ubije z enim udarcem, ker se običajno dogaja v PvP igrah. Lahko pa seveda kadarkoli pozovemo kogarkoli na dvoboj, če ta seveda sprejme izziv. Sicer pa tudi na koncu igre menda niso vsa ozemlja PvP.

AION ima 2 povsem ločena velikanska ozemlja, med katerima ne moremo prehajati. Vsak si na začetki izbere eno izmed teh dveh ozemelj in sovražnikov iz drugega ozemlja ne sreča do konca igre, ko se vsi skupaj srečajo na nevtralnem tretjem ozemlju, kjer divja večna vojna.
Izbiramo pa med "Elyos", ki je dobra stran s lepimi svetlimi ozemlji in pa med "Asmodian", ki je zlobna stran s temačnimi in turobnimi ozemlji.

Značilnost AIONA je, da je hudo veliko questov. Pravzaprav toliko, da nikoli ne moremo vseh opraviti. tistega klasičnega monotonega grindanja enih in istih pošasti torej tukaj ni, moramo pa zato ves čas tekati od enega do drugega NPC-je in za njih opravljati raznorazne naloge, ki seveda v večini zahtevajo, da se odstrani nekaj nadležnih pošasti, ki NPC-ju grenijo življenje. skozi queste dobivamo tudi večino denarja in opreme.

Sedaj pa še pričakovana verzija 3.0:
Gre za največjo razširitev od začetka igra, saj prinaša poleg običajnih izboljšav in novosti tudi povišanje levela na 60. To seveda prinese nova ozemlja z novimi prebivalci in pošatmi za nove višje levele, nove queste, nove instance in seveda nove skille za nove levele.
Poleg tega pa še "mounte" za hitrejše prevažanje naokoli velikanskih ozemelj, ki bodo imeli širok razpon od živali, ki jih bomo jezdili pa do vozečih oziroma lebdečih vozil. Menda se bo tiste običajne dalo dobiti kot "drop", bolj neobičajne pa bo treba scraftati. Krila pa imamo že tako ali tako od prej s katerimi lahko jadramo povsod, letamo pa samo na določenih lokacijah.
Pa hiše za vsakega prebivalca dežele bomo tudi dobili, ampak cene bodo pa vrtoglave, saj bo poleg nakupa treba plačevati še tedensko vzdrževalnino. Dostopne bodo menda nekje od level 21 za najenostavnejši studio, pa do najvišjih levelov, ki bodo potrebni za nakup palače.
Pošasti povprečno mečejo nekaj 100 kinah (enota za denar v AIONU), questi dajejo nekaj 1000 kinah, najcenejši studio bo stal 4 milijone, najcenejša hiša 12 milijonov, pa vse do palače za milijardo kinah.
Potrebno je omeniti še tedensko vzdrževalnino za hišo, ki bo okoli 400.000 kinah, za palačo pa nam bodo trgali kar 20 milijonov tedensko, če ne bomo zmogli plačevati, nam jo bodo zaplenili.
Če omenimo še krila, ki so bistvo vsakega AION bojevnika, saj proti koncu igre precejšen del bojevanja potek akar v zraku in za katere je treba našparati vsaj kakšnih 10 milijonov za precej povprečne do pol milijarde za boljša krila, potem je jasno, da smo v tej igri ves čas brez denarja.

Pa če se odločite za igranje je treba računati na kakšen dan downloada, saj je igra dolga blizu 20 GB.

stražar ::

vemo, ker že igramo Aion :), je pa zanimiva tale verzija 3.0

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: stražar ()

Varya ::

V zelenem odgovoru je kar nekaj napak, ki so me pač zmotle in bi rada opozorila na par dejstev:

1. asmodians - ta slabi...dalč od resnice, taki so zarad dogodkov ki so se zgodil po prelomu njihovga sveta, kogar več zanima o zgodovini oz. zgodbi in je ni poslušu med lvlanjem ( ;) ): http://aion.ign.com/wiki/Aion_Asmodians

2. PVP pvp se začne lahko z lvl 20, ker imaš rifte - transportira na drugo stran, s tem da so lvl razlike ki ti prinašajo manj abyss points (s tem kupuješ lahko pvp armor in pa stigme(skille)), tko da vs velik višji lvli ne bojo šli ubijat ker s tem sam cajt zgublajo. kar se tiče kril se jih bolj kot ne uporablja kadar greš na siege fortov v Abyssu, ker se tam use dostopa preko letenja, pa še to ko se začne siege pristaneš zaradi večje uporabnosti skillov + safe zone.

3. Quest res je da jih je velik ampak maš to prednost, da se lahko zvlalš relativno hitr, odvisn kok se ti da + dobiš iteme na dropu med delanjem questov + s questi

Kinah a.k.a. ingame denar načeloma lahko kupiš vso opremo tud z denarjem če nisi ljubitelj instanc v katerih dobiš opremo ki ti da še bonus set, maš pa tud evente ki so pvp in iz tm lahko potem kupiš opremo.

tko da, verjetn tisti ki ste prej igral WoW vm Aion ne bo ravno pri srcu ker je drugačn sistem igranja, ampak recimo jz sm prej igrala tud L2, Requiem, in še ostale podobne mmorpgje in morm rečt da je aion vizualno zelo lep, ne glede na kateri strani si, instance so lepe. cene so pač primerne drop rate-u, denar se pa itak hitr nafarma al pa dobiš iz instanc.

Tko da lah rečm da se igrco splača poskust (:

Zgodovina sprememb…

  • spremenila: Varya ()

Izi ::

Nujno bi bilo treba še omeniti, ker uradno tega nikjer ne piše, da v Evropski verziji, lahko tudi s Kinah (ingame denar) kupiš "Gold Pack", ki ti igro potem povsem odklene.
Marsikdo to spregleda, ker je z začetnim Starter paketom nemogoče karkoli kupovati tako od Brokerjev kot od ostalih igralcev.
Nikjer ni omenjeno, da je "Gold Pack" edina izjema, ki jo lahko s Starter paketom kupiš od Brokerjev. Cene se vrtijo okoli 4 milijone Kinah.

Tilen ::

Cene se gibajo odvisno od časovnega obdobja. Ko se večini izteče gold pack grejo cene na Perentu do 15 milijonov, normalna cena je pa nekje 7 milijonov.

Starter / Veteran / Gold

413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()

Izi ::

OMG, kako navite cene imate.
Na serverju Anuhart, kjer igram že kar nekaj časa so cene za Gold Pack konstantno med 3,7 M in 4,2 M, pa vedno jih je na razpolago minimalno 50 kosov.

Snegec ::

Jest sem dans sprobu ping do Ameriških serverjev, pa so vsi nekje okol 340pinga, kar je.. ka pa vem, kr mau velik se mi zdi. Pa ne, da bi kej PvPju, ampak sam delay k ga maš med oddajo kvestov, sprejetjem, vendorji itd.
Snegec & Snežinka, mala potepinka.

Tilen ::

Na perentu imam ping cca 50 ms. Izi, pa saj glede $ ni problema. Old school imamo milijarde ;p
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Meizu ::

Snegec je izjavil:

Jest sem dans sprobu ping do Ameriških serverjev, pa so vsi nekje okol 340pinga, kar je.. ka pa vem, kr mau velik se mi zdi. Pa ne, da bi kej PvPju, ampak sam delay k ga maš med oddajo kvestov, sprejetjem, vendorji itd.


Ne igrat na US serverjih. Ping je grozen. V tej igri, če nimaš pinga vsaj tam 50ms s 3/4 classi nimaš kaj delat.

Snegec ::

Na Evropske se mi zarad neznane napake sploh ne skonekta. Po updejta sicer se, ampak ko vpišem uporabniško ime in geslo, ostane pri tem in je treba Aion prisilno zapret.
Snegec & Snežinka, mala potepinka.

Meizu ::

Ne skonekta se ti, ker imaš verjetno nastavljen client na NA. Al tega ni več zdej, ko je client od f2p aion drugi... Sej ne vem.

ali pa je možno da si si pač naredil NA account in ne EU.

Tilen ::

EU klient sploh ne moreš zagnat več preko NC launcherja ampak je potrebno klient ločeno prenesti iz aionfreetoplay.com. Igro zaženeš z njihovim launcherjem. Pred tem je potrebno preveriti, če s tvojim accountom sploh vse štima. Na NCsoft strani je potrebno narediti opt-in v free to play.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()

Snegec ::

Najverjetneje bo to kar pravi Tilen. Ker na NAju nimam nobenih karakerjev, opt-in je narejen, launcher je nastavljen na Evropo, tko da, ja, bo to to. Bom pač mel 3 verzije Aiona na disku, jebiga :D
Snegec & Snežinka, mala potepinka.

Izi ::

Ja, če hočeš igrati na NA in na EU serverjih, je treba posebej namestiti klienta za vsako verzijo. Sta precej različne igre z različnimi pravili, in verzije sta popolnoma različne. Problem je, da vsak klient zavzame okoli 20 GB.
Kar se tiče PvE je vseeno če igraš na Ameriških serverjih, se igra povsem v redu, čim pa pride do PvP pa ne boš imel za burek. In ker je bistvo igre, vsaj v drugem delu, PvP, je kar nujno igrati na Evropskih serverjih.

Tilen ::

Snegec je izjavil:

Najverjetneje bo to kar pravi Tilen. Ker na NAju nimam nobenih karakerjev, opt-in je narejen, launcher je nastavljen na Evropo, tko da, ja, bo to to. Bom pač mel 3 verzije Aiona na disku, jebiga :D


Problem nastane s SSD-jem. Na srečno na NA nimam in nikoli nisem imel nobenega karakterja. Sploh ne vem, če bi si po opt-inu lahko kreiral NA račun.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Snegec ::

Ubistvu, mi je iz mojega NCsoft master accounta zginil moj evropski račun, ostala sta pa L2 in Aion Beta accounta. Aion beta account piše da je fully free in playable in se preko njega lahko tudi normalno logiram v NA Aion.

20GB diska pa res ni problem, pr 3 tera kolkr mam diskovja v računalniku je to mačji kašelj :) Že sam Steam Igre mi zasedajo nekje 1 TB :P
Snegec & Snežinka, mala potepinka.

Tilen ::

Ja, na vrtečih se magnetnih kolutih iz praveka je še vedno dovolj prostora. ;)
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Izi ::

Snegec je izjavil:

Ubistvu, mi je iz mojega NCsoft master accounta zginil moj evropski račun, ostala sta pa L2 in Aion Beta accounta. Aion beta account piše da je fully free in playable in se preko njega lahko tudi normalno logiram v NA Aion.

Seveda, ker je Evropsko verzijo igre prevzela druga firma imenovana Gameforge. Evropske serverje nima čez NC Soft, zato moraš za Evropsko verzijo narediti nov account na Gameforgeu.
Evropska verzija je tukaj: http://www.aionfreetoplay.com
Tukaj narediš nov račun in dol potegneš Evropski klient.

Tilen ::

Nov račun narediš samo v primeru, če pred tem še nisi igral. Če si, narediš samo opt-in in se prijaviš s starimi podatki.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Snegec ::

Tilen je izjavil:

Ja, na vrtečih se magnetnih kolutih iz praveka je še vedno dovolj prostora. ;)


Jest mam zgolj samo sistem na SSDju. Iger ne poganjam z njega, ker načeloma ni potrebe. Sej ni game performansa problem. Problem je prevečkrat zgolj latency.


/sarcasm on
@Captain Obvious: Hvala za tale zelo informativen podatek.
/sarcasm off.
Snegec & Snežinka, mala potepinka.

vorantz ::

Zej sm po dolgem času zalaufal zadevo
Pa praktično ne morem sploh not pridet kr ma miškin kazalec zamik O_O

se pravi ko dam kazalec na en gumb ni dejansko na njem ampak moram pomaknit bol dol pa desno da je dejansko na gumbu
pa ni zmeri premik za enako količino tko, da je cel hudič un pin napisat :s

vorantz ::

Hm ne morem editat prejšnji post...

Anywho Zgleda je bil problem ker ponavadi igram na 1920x1080 monitorju, prej sm pa hotu zagnat na 1680x1050 pa očitno mu neki ni pasalo...bu
dal na drug monitor pa je kul

earth2me666 ::

ce igra kdo na serverju tiamat naj mi javi na gmail(viden u profilu) ker bi mi prisla slovenska druzba prav :D drugace sem chanter.

vorantz ::

tiamat je NA server če se ne motim?
Js sm na Anuhart na UK

Btw kako je kaj s pingom ko igraš na Na strežnikih?
Nekako me bol mika to verzijo igrat kokr evropsko sam me predvsem ping skrbi

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: vorantz ()

stražar ::

meni je EU verzija čisto ok, kljub omejitvam, igram pa PVE lahko dobim kar hitro kar potrebujem in lvling lika tudi ni težaven,malce težje je edino skile dobit, pa nov armor, a gre:)

če pa hočeš lahko kar v igri kupiš gold pack in imaš odprto praktično vse:)

no, če pa hočeš lahko kupiš gold pack kar v igri za kinah in imaš vse odprto, tako da se splača igrat Aion, obe strani sta mi všeč in lepa grafika:).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: stražar ()

earth2me666 ::

ja to je NA server.
ni dosti samo 702 ms :D
drugi verjetno imajo malo manj.
kolko pa je tam pinga ?

Tilen ::

40-45ms v EU.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tilen ()

TechBeats ::

Hm jaz sem špilal to free vezijo, pa mi je skos neki cukal pa loudal, kot da imam prepočasen disk?

Grafična vram max 350mb in to z vsiljenem Ambient Occlusion in 16xQAA, samo sem moral izklopit AO, ker jebe utripanje..



Ma kdo kakšno idejo zakaj to cuka, beden disk?
AciD TriP

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: TechBeats ()

vorantz ::

kak cryengine problem...tudi js ko igram na prenosniku doivam neke neznosne artefakte z ati grafično pa preklopim na vgrajeno intel pa dela v redu (ne vem sicer kako cryengine špil dela tekoče na vgrajeni intel ampak ok :P)

sicer pa js sm večino grafičnih reči na vseh računalnikih izklopu oz dal kr na minimum...razn kolko daleč izrisuje stvar - da od daleč vidim nasprotnika >:)

btw kdaj za vraga pride 3.0 na evropsko? :s
če se ne motim še ni zej (vsaj po neki objavi na njihovi strani)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: vorantz ()

earth2me666 ::

sem instaliral http://www.wowinterface.com/downloads/i... in zdej imam 350 ms¸...meni je pomagalo :)
kaj tudi vi imaste okoli tolko ali imaste full manj ?

Meizu ::

earth2me666 je izjavil:

ja to je NA server.
ni dosti samo 702 ms :D
drugi verjetno imajo malo manj.
kolko pa je tam pinga ?


702ms pinga v Aionu je katastrofa. Ne se čudit (če boš kdaj lvl 55 in dobro gearan) če te bo sesul kakšen lvl 50 s crap gearom, ampak dobrim pingom (40-50ms).

Dokler je prišel Aion v free zone, sem igral Gamez Aion in tam sem imel ping nekje 300ms. Sedaj na Aion EU nekje 60ms. Razlika je zelo očitna. Ne samo v PVP ampak tudi v PVE. Veliko večji dps lahko dosežeš, ter timing imaš ogromno boljši, še posebej če si cleric/chanter in najbolj, če si assassin.

Assassina igrat, če imaš več kot 100ms pinga je nesmiselno in boš precej hitro nehal igrat.

Edit: In kakšna je razlika? Ko sem si s pomočjo Leathrixa na Gamez Aion izboljšal ping na kakšnih 100-120ms sem z mojim assassinom v full anuhart +15 opremi in tahabata dagger + sword +15 v duelu sesul gladiatorja v full ABG +15 opremi. Kasneje mi je zaupal, da je imel težave s pingom (500ms+). Sam blinde sm spammal cel čas, ostalo je bla samo otročja igra. Pa Aion definitivno ni zgrajen tako, da bi assassin kar tako sesuval gladiatorje/templarje, še posebej ne, če so z njihovo opremo nad našo. Eh, še z isto opremo je z assassinom nemogoče zmagat templarja recimo. Razen če čakaš v zasedi, da ima le malo HPja ter vse njegove buffe neuporabljene.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Meizu ()

vorantz ::

btw kako vi nabavljaste gear?
js trenutno vsake 5 levelov nabavim modre stvari (23 life, 28 fantastic, 33 freedom/death-to zej pripravljam kr bom kmalu 33)
sam kokr berem se folk ne sekira neki ful s tem, spravi čimprej na 55 in se potem jebe nabrat super duper gear (to najbrž delaš pol ko si že šou parkrat čez pšil da se ne jebeš s čisto vsem :P, meni je zej bol zanimivo bol počasi delat)
««
14 / 17
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Igre ki lahko zrušijo vladavino World of Warcrafta

Oddelek: Igre
416005 (2155) Dpool
»

Tera Online (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
6713680 (6990) r3tro
»

MMORPG

Oddelek: Igre
333658 (3098) bdoxx
»

Wow vs Aion

Oddelek: Igre
111393 (808) stražar
»

World of Warcraft patch 3.3: Fall of the Lich King

Oddelek: Novice / Igre
223750 (2636) FireSnake

Več podobnih tem