» »

World of Warcraft vs Guild wars

World of Warcraft vs Guild wars

««
4 / 14
»»

ABX ::

Odkar sem probal WOW ne igram več nič drugega, na srečo si delim account tako da ne morem preveč časa zapravljat.

Osebno sem vedno oboževal PvE cooperativ način igranja, tako da sem temu tudi primerno izbral RP-PvE server. Videl sem kaj se dogaja na PvP serverjih in se mi je zadeva skoraj zagabila.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

ahac ::

Kaj pa misliš, da se dogaja? Ko ti nekdo hoče spizdit iron pred nosom ga ubiješ.. na PvE serverju ga pa ne moreš.
Jaz imam horde alta na PvE in resno pogrešam odprt PvP.

V bistvu se pa PvE serverjih dogajajo bolj bedaste PvP stvari, kot na PvP. Recimo alliance se dolgočasi in gre v Crossroads težit. Valda.. enkrat ga užgeš potem te pa corpsecampajo. Al pa težijo z dueli (on lvl 60 ti lvl 10) in pobijajo tvoje mobe. Na PvP serverju je pa tega dost manj, ker se vse da uredit na enostaven način.

Če nekdo ganka na PvP serverju.. pokličeš par frendov in spucaš mapo. Že nekajkrat je blo tko, da je par hordekov gankal nekoga recimo v Felwoodu... tisti, ki je imel probleme nas je poklical še ene par in smo pobil vse (vključno z vsemi guardi in flight masterjem v bazi od horde), guild ki je corpsecampal je pa zdaj KoS in jih vedno ubijemo, ko jih vidmo.
Zarad tega je neko razumevanje med guildi.. nekateri se ne napadamo.. tiste, ki si zaslužijo pa takoj ubijemo.

Kaj lahko v takem primeru narediš na PvE serverju? Nič. Samo gledaš lahko kako ti težijo. Če pa pokličeš par frendov na pomoč se pa nasprotnik skrije za tolk časa, da izgubi PvP flag in teži naprej.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

ABX ::

Točno to kar jaz pravim. Na RP-PvE serverjih, če je kdo zdravem Iron-a ga lepo pozdraviš, rečeš dve besedi in greš naprej. Če kdo iz nasprotne strani se bojuje z kakim težkim nasprotnikom mu pomagaš (ne pa da ga napadeš), on se ti zahvali in greš naprej. Duel-ov sploh ni, no ja mogoče v low level mestih in zunaj večjih.

Ninja looterje lahko prešteješ na prste in vsi so na ignore listah v dnevu ali dva.

Folk je umirjen in občutno bolj prijazen, poleg tega vsi znajo pisat v angleščini. Če želiš PvP greš v Battleground, kjer je tudi zaželjeno spoštovanje nasprotnika.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

ahac ::

Ja.. RP je sigurno velik boljš po obnašanju, čeprav mene mal odvračajo roleplaying freaki, ki pretiravajo z tem. Drugače bi šel pa RP-PvP mogoče probat.. :))
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

ABX ::

Sej niti jaz nisem nek hud RPlayer samo je pa vzdušje dosti lepše ko hodiš po mestu in ljudje klepetajo kot da bi živeli v igri.

Sej ne rečem da ni izjem, samo če kdo pretirava ga ljudje takoj opozorijo naj se lepše obnaša.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

ahac ::

1.12 (in development):

Cross-Realm Battlegrounds
Coming in patch 1.12 are cross-realm PvP Battlegrounds, linking Alterac Valley, Warsong Gulch, and Arathi Basin so that players from several realms will be combined into one huge matchmaking pool.


World PvP
The stage is set for objective-based land battles of truly epic proportions as Horde and Alliance vie for control over important strategic positions and resources around Azeroth.

8-O :)) :D
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Mavrik ::

Končno PvP revamp. Upam samo da bodo še ven fuknili DKje da bo končno World PvP nekaj pomeno... ne pa naganjanje gor in dol po battlegroundaj.
The truth is rarely pure and never simple.

ahac ::

DKji so samo izgovor.
Naš guild je za svoj rojstni dan (že pred par meseci) uspešno raidal TB in UC. Dobil smo par DKjev, ampak v glavnem zarad par napak.. mislm, da bi se dal čisto brez.
Pač je treba mal mislit in pazit ne pa samo zergat. Ampak večini folka se to ne da.
(Ogrimmar smo takrat tud probal, ampak nas je že čakala horda v zasedi).
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Rotaidal ::

Ja, Ogrimmar je težje raidat, ker se tam zadržuje večino horde>:D V uc in tb, pa je le nekaj folka>:D

strictom ::

Prodam WoW. Preveč šola trpela zdaj so pa trije popravci. In sicer prodam za 7k.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Mavrik ::

ahac, morda. Samo v mojem guildu je bilo kar nekaj ludi tam ranka 10+, ki niso hoteli nikakor tvegati da bi to izgubili. Še posebej je tečno pri raidanju Orgrimmara, ko res rabiš ogromno ljudi in ne moreš nikakor zagotovit 0 DKjev, zato takih raidov več ni.
The truth is rarely pure and never simple.

ahac ::

Jah sej.. če nočeš tvegat.. pa pač ne raidat. ;)

Ogrimmar bi se pa verjetno dal, če bi šel takrat, ko je mal folka online.. oz, ko so vsi v instancah.
Nas so takrat že pričakoval in niti do vrat nismo prišli.

Za rank mi je dost vseen. PvE oprema > PvP (zdaj so sicer PvP izboljšal) pa tud nimam časa farmat honor par mescev za dober rank.
Sicer je blo pa tud pri nas nekaj takih, ki niso hotel reskirat.

Imaš pa še druge možnosti.. narediš en ločen 5 man group, ki jim je čist vseen za rank in ti oni pobijejo tistih par civilistov, ki bi bili problematični medtem, ko glavni raid pobija guarde.

STRiCtom: NOV špil je 8.100,00 SIT / 33,80 € (igabiba). :\
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ahac ()

Mavrik ::

ahac, saj o tem govorim.
Dejstvo je da kar se tiče takih raidov jih ni več ker nihče noče it... na našem serverju je bil zadnji pred pol leta. Edini PvP v špilu je trenutno še samo random corpsecampanje v STV in farmanje honorja v BGjih. Zadnji čas da se to spremeni.
The truth is rarely pure and never simple.

strictom ::

Vhoa. Ko sm ga js kupoval je bil 11k 8-O

No dobro, dam za 5.5k :)

Fer?
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

kopriwa ::

Se ti ne zdi da je vsaj malo več vredn? Glede na to da si tolko časa vložil v njega. Raje ga prodaj/podari nekomu ki ga poznaš (oz. zbriši narejene chare>:D )

strictom ::

Ni neki jaki account. Je en lvl 34 Human Mage not z neko lowbie opremo ampak dobro.

6k?

No če kupi kdo naj mi pošlje ZS.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Tr0n ::

WoW Paid Character Transfers Confirmed

Na taksne cvetke se lahko GW igralci samo sladko smejimo. :P Ne samo, da so GW serverji povezani in je mozno igrati s komerkoli, ampak je mozna tudi zamenjava domacega teritorija in to, kdo bi si mislil, popolnoma zastonj.

Za Blizzard bo po mojem najboljse, da vam za vsak ubit monster iz vasega tekocega racuna odbije doloceno vsoto, ker imajo ocitno financne tezave. :\

ahac ::

Mi se pa lahko smejimo tvojim butastim komentarjem.

V bistvu je kul, da je tolk serverjev.. ker nastane nek community in se med samo že kar poznamo (tudi z hordo). Npr.. točno se ve kdo ima nek weapon.. točno se ve kdo je rank 14 pri pvp. Ravno zato, ker je na serverju samo neko določeno št. igralcev.
Včasih srečam kakšnega frenda ali ex guildmata zunaj na terenu... Za vse glavne guilde se ve kakšni so.
Če bi vseh 6 miljonov lahko igralo skupaj.. tega seveda ne bi bilo. V GW pa tudi ne moreš frendov srečat drugje kot v mestu.. pa še to je dokaj malo verjetno.

GW sistem je sicer dober in ima sigurno svoje prednosti.. ampak tolk boljš od klasičnega (ločeni serverji) pa spet ni.

Poleg tega ima WoW boljšo ekonomijo od GW (crafting poklici, auction house) in ta se med serverji tudi razlikuje. En razlog za to je tudi pomanjkanje določenih materialov.. včasih se je treba potrudit če hočeš dobit že 1 sam redek item. Spet.. če bi bili vsi povezani bi bilo dost drugače.
Zato ne moreš kar skakat okrog po serverjih in preprodajat (ali iskat najboljšo ceno).
In seveda.. obstajajo legendary itemi, ki jih je samo nekaj na server.. pa server eventi (kot je bil odpiranje AQ in zdaj scurge invasion) ki se odvijajo neodvisno med serverji. To je spet nekaj kar se v GW ne da naredit v taki obliki.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ahac ()

Mavrik ::

Proste migracije bi porajale kup problemov.

Najprej se gre za obremenitev strežnikov. Serverji z veliko populacijo že sedaj doživljajo velike čakalne vrste, ljudje pa še vedno silijo na njih, ker so tam najboljši guildi. Najlepši primer tega je Daggerspine. Zato Blizz kontrolira populacijo z zastonj migracijami.
Prav tako postane problem communitiya. Recimo zadnja migracija s Skullcrusherja na Outland mislim da, je pustila Skullcrusher praktično prazen in brez življenja.
Naslednji problem je ekonomija... nekatere stvari so na enih serverjih bolj iskane kot na drugih. Še posebej problematično bi bilo, če bi recimo se dalo prinesti knjige iz AQ20 na server, ki vrat v AQ še nima odprtih. Zadeva bi uspešno uničila ekonomijo.
Potem mamo še dejstvo, da na enem realmu ne moreš imeti horde in alliance lika hkrati.

Tako je plačljivost dejansko ustvarila nek ventil. In dejansko se splača če imaš end-game lik, v katerega si vložil dovolj denarja. Omejitve pa gotovo bodo.

Kar se pa tiče povezanih serverjev... WoW svet je premajhen da bi lahko zdržal kaj več kot tistih 10.000 likov na strežnik. Če bi povezali serverje bi bila gužva nepopisna.
The truth is rarely pure and never simple.

Tr0n ::

"GW sistem je sicer dober in ima sigurno svoje prednosti.. ampak tolk boljš od klasičnega (ločeni serverji) pa spet ni."

Za svetlobna leta boljsi. :)

"V GW pa tudi ne moreš frendov srečat drugje kot v mestu.. pa še to je dokaj malo verjetno."

V aliansah se zelo hitro srecas v svojih guild dvoranah, kjer lahko prosto potujes, si izposojas clane itd... :)

"Poleg tega ima WoW boljšo ekonomijo od GW (crafting poklici, auction house) in ta se med serverji tudi razlikuje."

V GW je globalna ekonomija. Trader NPCji prodajo material in regulirajo cene glede na supply & demand iz vsega sveta. :)

"In seveda.. obstajajo legendary itemi, ki jih je samo nekaj na server.. pa server eventi (kot je bil odpiranje AQ in zdaj scurge invasion) ki se odvijajo neodvisno med serverji. To je spet nekaj kar se v GW ne da naredit v taki obliki."

Tudi GW ima zelo redke (green items) predmete, ki se prodajajo za glomazne vsote denarja, dostop do elitnih misij pa imajo samo alianse, ki drzijo glavna mesta. :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Tr0n ()

kopriwa ::

En podoben primer kot ga je Mavrik povedal. Si na nekem low populated serverju, nagrindaš material, vsega mogočga in se preseliš na high populated server z dobro ekonomijo in vse prodaš za velke dnarje. Lahko bi tudi z dobro opremo (recimo tier2) odšel na kak lowbie oz. low populated server, se vkluču v nek popvprečen guild in si nabijal ranke v pvp brez problema. Hvala bogu bojo honor sistem mal preštimal.

ahac ::

>> Za svetlobna leta boljsi. :)

Tehnično ja.
Za community nikakor.


Sicer pa.. ne bluzi, če WoW ne poznaš.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Tr0n ::

Guild Wars Factions Dragon Festival

Spet se obeta poslastica - poletni event! :D

kopriwa ::

mi mamo poslastice skos

Rotaidal ::

Tron zdaj probaj vsaj free trial in boš videl kaj je bolje.>:D >:D

Tr0n ::

"Gamespot: Speaking of the fee, Blizzard is charging $25 per character transfer. Is this to prevent people from abusing the feature? Will you be able to transfer a character as much as you want, so long as you're willing to pay $25 each time? And what sorts of transfer restrictions are there in general?

SD: A character can only be transferred to a new realm once every six months, and once completed, a character transfer cannot be reversed. Also, there will be both character and realm restrictions. For example, you will need to be at least level 10 to transfer realms, and you'll only be able to carry over a certain amount of gold. The cap is set at 300 gold for characters between levels 10 and 30, 1,000 gold for characters between levels 31 and 50, and characters at level 51 and above can bring a maximum of 5,000 gold. "

LOL pa kaj si ti nor. Celi smeh tole. :D

Mavrik ::

No, razloži nam kaj točno je tukaj smešnega? To kar je tu omenjeno je popolnoma razumljivo.
The truth is rarely pure and never simple.

strictom ::

Ekonomija v GW je čudna. Green itemi se prodajajo po 50k (npr. Victos Battle Axe) in so čisto enaki kot en perfect Cristalyne Sword (ki jih je bilo v beta eventih polno), ki pa stane čez 500k. Ne kaperam. Redki so približno isto. Le da do Greenijev najlažje prideš v starih tombih za raznorazne cristalyne sword morš met pa veliko srečo v UWju... Toliko o ekonomiji.

Mah brezveze. Sem mel obe igri pa isti kurac sta. Obe ti požreta ogromno časa!
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Tr0n ::

Preizkusite Guild Wars Prophecies - 10 urni brezplačen demo!

http://www.guildwars.si/modules/news/article.php?storyid=829

tsatthoggua ::

Včeraj zvecer sem po dolgem času spet zalaufal GW. Prejle sem v tem postu zasledil 2 miljona kopij prodanih? In kje je ta folk če smem vprašat? Ker sem ko suha sliva čakal pribljižno 20min v mestu Jade Quarry, kjer samo klikneš Enter mission - verjetno sledi PVP 1 na 1 ali pa kaj podobnega. Vsakič ko je števec prišel do 0 je bil No opponents found. Po 20 min "igranja" sem obupal - škoda cajta.

Pa še malo informativno. Za koliko bi lahko na oko prodal moj acount ( ja vem EULA ampak vseeno). Imam oba dela, trije liki (warr,monk,mesmer) - vsi imajo 15k armor, vsa zelena orožja (no ja že dolgo nisem špilal tako da ne vem - recimo vsak lik ima vsaj 5 zelenih) in še cel kup zlatih z ponekod celo boljšimi statistikami kot zeleni, nekako 600k kesha, monk in mesmer imata dodaten armor za soliranje (55 hp stuff), skilli za chapter 1 so celotno odklenjeni + chapter 2 večina za ritualista. Ostalih drobnarij in "nerfed" stuffa ki se ga nikjer ne da več dobit ne bom našteval ga je pa kar nekaj.
No potem je sta pa še 2 lika in sicer lvl20 ritualist z max armor, in assasin lvl3 ki pa zaenkrat še nimata nobenih zelenih orožij. Zadnji slot je PVP lik.

@Tinček - free trial WOW? Kje kdaj kako? Bi še enkrat sprobal zadevo.

Zgodovina sprememb…

Tr0n ::

Jade Quarry se ne igra toliko. Probaj Fort Aspenwood, aliance battle, challenge misije etc... :)

Mavrik ::

No da razložim zakaj take omejitve na WoW account transferju:

En transfer na 6 mesecev je razumljivo, saj drugače bi lahko ljudje neprestano menjavali serverje, kar je precejšenj load na podatkovne baze in s tem strežnike (strežniki so ločeno zasnovani, polovica v Franciji, polovica v Nemčiji) ter tudi da bi preprečil preveliko migracijo in s tem uničenje ravnotežja med hordo/alianso na strežniku in tudi preveliko usihanje populacije na starejših.
Kar se pa tiče prenosa golda se pa gre za ljudi katere ljubkovalno kličemo "chinese farmers". Pač ljudje ki za pravi denar prodajajo in-game keš. Problematika tega se v WoW izjemno pozna, a nekoliko jo omejuje dejstvo da morajo te farme meti svoje ljudi na vseh strežnikih in tako hordo kak alianso. Če bi bili možni prosti realm transferji bi lahko tile dejansko prosto prenašali gold z enega na drugi strežnik in tako imeli svoje početje močno olajšano. 5,000 golda je pa vseeno ogromno.

tsatthoggua: Se strinjam s tabo... vedno ko dam gor GW me preseneti pomanjkanje življenja. Kar za 2 milijona prodanih kopij ni dobro.

EDIT: Popravil zabluz.
The truth is rarely pure and never simple.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Mavrik ()

Sumo ::

tsatthoggua: WoW demo.

tsatthoggua ::

@SUmo: Hvala za link. Sem bil že na tej strani vendar brez uspeha - manjkajoč Flash Player hehe. Zdej sem ga instaliral in končno vidim kje se DL trial.

Če ne prej poročam čez 10 dni :D

Rotaidal ::

" @SUmo: Hvala za link. Sem bil že na tej strani vendar brez uspeha - manjkajoč Flash Player hehe. Zdej sem ga instaliral in končno vidim kje se DL trial.

Če ne prej poročam čez 10 dni :D "


Uživaj v igranju>:D >:D Samo ne preveč:D

ahac ::

Tr0n... WoW ima trenutno 2 eventa.

En je scourge invasion.
Po svetu se pojavljajo scurge napadi.. in igralci moramo obranit (so pa označeni na world map). Seveda.. to je na vsakem serverju drugače. Prideš tja.. in tam je folk, ki se bori. Torej je treba izbrat dobro lokacijo.
No.. take zadeve v GW preprosto ne more bit, ker je vse instancirano.
Podobni so tudi elemental invastion.. ko nekdo pobije mobe jih pač ni več do naslednjič. Ali pa outdoor bossi.. kdor prvi pride prvi melje..
V naslednjem patchu bodo dodani pvp "outdoor objectives". Torej.. samo en na server. In tam bo pomembno kdo zmaga. Prišel boš tja.. in se boš boril z tistimi, ko bodo takrat tam.
(Hkrati bo pa battlegrounds (instanciran PvP) povezan med serverji.. tako, da bo velik več igralcev in manj za čakat.)

To so stvari, kjer ima ločitev na serverje veliko prednost.
Po drugi strani.. za PvP, kot je v GW, je pa velik boljš, da je vse povezano.
Ne vem kako ne moreš razumet, da ima vsak sistem svoje prednosti in slabosti.. ter, da je en bolj primeren za WoW.. drugi pa za GW.

Trenutno pa traja tudi midsummer event (ki je pa bolj razne fore.. bruhanje ognja, itd..)


Glede transferov je pa tud vse ok. Ekonomija med serverji je pač ločena in prav je tako. Na ta način bodo omogočil zamenjavo serverjev.. ampak ne pa tudi tradanja med serverji.
Večina WoW igralcev zadevo podpira.




btw. WoW trial menda zahteva št. kreditne kartice za preverjanje (da ne bi abusal..).
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ahac ()

Alpheus ::

tranfer bo stal $25 in boš lahko transferal enkrat na 6 mescov. Drugače pa je WoW pvp rahlo rahitičen, ker vedno ne zmaga tisti z največ skilla ampak ima gear pa spec tudi zelo velik vpliv, drugače pa še sreča prispeva svoje.
VI VERI VENIVERSUM VIVUS VICI.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Alpheus ()

Good Guy ::

@Alpheus

sej kdor ma skill tut prej dobi bl hud gear...
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

Alpheus ::

lahk si skill-less moron kerga zavlečejo recimo v BWL da sfilajo raid z ljudmi ki še nimajo T2. Al pa maš frienda ki farma do R14 pa se mu pridružiš pa leechaš honor. Kar je v bistvu tudi obskurno, ker je za marsikatere classe PVPset boljš od T1/2, o orožjih niti nebi govoril.
VI VERI VENIVERSUM VIVUS VICI.

Good Guy ::

noobov se ne uzeva za raide tko btw razn če ti tko špilaš....
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

Alpheus ::

ravtor, včasih je v raidih težko ločit noobe od ljudi, ki klikajo na 2 tipki in se jim reče pro. Saj ne rečem da se to dogaja ves čas, je pa vsake nekaj guildov par ljudi, ki so takši. In pol maš skill-less ljudi z dobrim gearom, ki delajo špot v PvPju, pravzaprav BGjih, BG =/= pvp, razen AVja
VI VERI VENIVERSUM VIVUS VICI.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Alpheus ()

Good Guy ::

ja sam če meš le neki pojma(o skilih slabostiras prot katerim se bojuješ) lahko tut s slabšim gaerom razčeufkaš nooba k ma dobr gaer.
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^

Mavrik ::

Takole je. Kupovanje in prodajanje WoW accountov in tudi stvari znotraj je prepovedano s strani Blizzarda v EULA.
Prosim da se v nadaljevanju zadržite.
The truth is rarely pure and never simple.

bajro ::

na kerih serverjih kej igrate wow ? jas sem trenutno na Xaviusu (Epic Paladin60) in sem v super gildi .. zdaj smo pri prvem bosu BWLja .. Ony, ZG pa MC smo ze use pocistl .. ;) drugac sem pa spilal tud na Haomarushu imam hunterja 60 tam samo je propadla gilda. Mogoce veste ce je ksna slo. gilda aktivna na ksnem serverju pa dost spilajo ? hvala za odg. lep pozdrav
survivor, not statistic

'nesposobni so sposobni onesposobit sposobne'

Rotaidal ::

" na kerih serverjih kej igrate wow ? jas sem trenutno na Xaviusu (Epic Paladin60) in sem v super gildi .. zdaj smo pri prvem bosu BWLja .. Ony, ZG pa MC smo ze use pocistl .. ;) drugac sem pa spilal tud na Haomarushu imam hunterja 60 tam samo je propadla gilda. Mogoce veste ce je ksna slo. gilda aktivna na ksnem serverju pa dost spilajo ? hvala za odg. lep pozdrav "

Bolje če vprašaš tu:D WOW

Dami ::

noobov se ne uzeva za raide tko btw razn če ti tko špilaš....

you'd be suprised kaki kreteni majo na seb epice. sem že vidu kak je folk prišu iz blue na t2. pa kak R14 zgubi prot navadnim playerjem v duelu itd... Na žalost je wow ratal čisti farmcraft (če ne farmaš honorja v pvp pa mors farmat dnar pa iteme za pve). Ne rečem da naxx ni hud, samo da pa blizzard reče da bojo dal ful questov in se pol izkaže da so vsi samo repeatable farming in vse to da dobiš par insignij s katerim dobis kak item ki je totalna beda še v primerjavi z MC stuffom. Če ne bojo zadel s temle xross BG pol res ne vem...
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

ahac ::

Cross server BGji bodo zmanjšal queue, ampak še vedno bodo enaki n00bi igral. Sploh mi gredo na živce tisti, ki v WSG samo farmajo kille namesto, da bi probal zmagat.

Zato mislim, da sta WSG in AB kul samo, če imaš dober team. Naš guild (sicer čisto PvE guild) skoraj vsak večer po raidu naredi PvP team in tam je velik bolj zabavno igrat, ker vsi delajo na tem, da se zmaga.. teamwork je velik boljši kot z pugi (kjer ga ponavadi sploh ni).. in zvečer je na našem serverju (Talnivarr) celo zelo kratek queue za battlegroundse (velikokrat manj kot 10 sekund za oba).



Pa še mal izzivanja Tr0na.. >:D:P
Veš kaj je res "celi smeh"? Da lahko v GW narediš par charov na account.
Pol pa kupiš Factions in namesto 4+4 dobiš samo 6? wtf?
Jaz imam v WoW približno 10 charov pa je še ogromno prostora za nove.
The limit is ten characters on each realm. You are limited to a maximum of 50 characters across all realms.

---
NCSoft will be selling additional character slots, with full access to all areas your games support, for a one time cost of $9.99 USD each.

ROFL? A zdej bom pa character spote moral posebej kupovat?
A ni to enako bedasto kot plačevat za prenos na drug server? Čeprav.. tisto pri WoW ima dober razlog (preprečevanje gold sellinga in tradanja med serverji) omejitev pri GW pa... ???
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ahac ()

Rotaidal ::

Fantje in dekleta, možje in žene, prihaja film najbolj popularne igre vseh časov! Pazite, da ne padete z stola:D :D PRIHAJA: WORLD OF WARCRAFT: THE MOVIE>:D >:D >:D >:D

Produkcijska hiša pa naj bi bila, enaka kot pri novem Supermenu. Upam, da so pri Blizzardu, naredili pravo potezo, da so dali to nalogo njim.....

World of Warcraft

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Rotaidal ()

ahac ::

Lies!
Old Lies!


Ne gre za World of Warcraft: The Movie, ampak za film v Warcraft svetu (ki poleg WoW vključuje tudi zgodbe z treh Warcraft strateških iger, neizdane Warcraft Adventures in celega kupa knjig).

Legendary Pictures je dobil licenco ravno zato, ker se tega dejstva zavedajo in imajo pravilni pristop (torej ne takega kot Üwe Boll). Pred njimi se je za Warcraft zanimalo dost drugih, ampak ker so hotel naredit direkt film po igri, jih je Blizzard lepo poslal domov.

"It's not always the case that interactive game properties lend themselves to proper adaptation to film," said Jon Jashni, Legendary Pictures' chief creative officer. "We are intending to approach this as we would the adaptation of a best-selling novel: respect the essence of all that it is but also build upon that fertile base while translating it into a new medium."


Jaz mislim, da bo to prvi dober film po igri in bo spremenil pristop, ki ga imajo studiji do game licenc.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

strictom ::

Dober film je tut resident evil in pa doom. Samo ga je folk skurčal ker ni kapiral da film po FPS igri nebo neka drama. Ampak samo show-force raznih BFGjev pa minometev...

BTW: BFG stands for Big Fucking Gun. Me likes the namez0r 8-)
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
««
4 / 14
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

World Of Warcraft (strani: 1 2 3 428 29 30 31 )

Oddelek: Igre
1534216130 (6551) oo7
»

Rift: Planes of Telara

Oddelek: Igre
487149 (4597) Denis6
»

Age of Conan (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
849358 (4660) Buggy
»

Resničnost - MMORPG (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
11311844 (7130) Pyr0Beast
»

Brezplačen Guild Wars Vikend

Oddelek: Novice / Igre
143677 (3192) Tr0n

Več podobnih tem