Forum » Zvok in slika » Kako uskladit podnapise za DVD?
Kako uskladit podnapise za DVD?

naty_88 ::
Hmmm, po vseh možnih pregledih po forumih, nikjer nisem zaznala, kako naj sinhroniziram podnapise za dvd?! Da razložim na primeru!?
Imam npr: film TITANIC, ki sem ga kupila v Avstriji in ta dvd nima slo podnapisov, zdaj me pa zanima, kako naj sinhroniziram podnapise, ki sem jih potegnila iz neta z tem dvd filmom.
Divx-e mi ni problem uskladit, problem pa nastane pri dvd-ju?! A mi lahko nekdo natančno opiše kako se lotim tega!? Sem že vse možno poskušala a mi nikakor ne uspe.
Problem je samo v tem Kako uskladit podnapise za dvd?! Ostalo se mi nekako sveti kako in kaj?! Prosim za nek vodič!
HVALA VSEM!!!
LPN
Imam npr: film TITANIC, ki sem ga kupila v Avstriji in ta dvd nima slo podnapisov, zdaj me pa zanima, kako naj sinhroniziram podnapise, ki sem jih potegnila iz neta z tem dvd filmom.
Divx-e mi ni problem uskladit, problem pa nastane pri dvd-ju?! A mi lahko nekdo natančno opiše kako se lotim tega!? Sem že vse možno poskušala a mi nikakor ne uspe.

HVALA VSEM!!!

LPN
Življenje je lepo, zato izkoristi vsak dan, ki je nova priložnost!
- zaklenil: CaqKa ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sublight - program za samodejni prenos podnapisov (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Zvok in slika | 113736 (3524) | PINki |
» | Netflix bo preganjal VPN in druge trike (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostalo | 20168 (16382) | jerry2 |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 78640 (20776) | CaqKa |
» | TOSHIBA SD-36 VE - dvd-vhs playerOddelek: Zvok in slika | 1257 (1209) | znbojan |
» | dodajanje podnapisov v DVD z ifoeditOddelek: Zvok in slika | 1537 (1375) | Gatsu |