Forum » Programska oprema » Izdelava menija za dvd medij
Izdelava menija za dvd medij
JOKER ::
Lep pozdrav!
Zanima me, da mi nekdo napiše ali se da in kje bi dobil program, s katerim bi lahko naredil meni za dvd ploščo. Da malo bolj podrobno opišem kaj bi rad povedal.
Recimo, ko vstaviš dvd film v predvajalnik imaš na voljo meni v katerem so razni inserti iz filma, slike, glasba. Itd.
Jaz bi želel naredit takšen isti meni, ampak da bi lahko preko daljinca recimo izbiral slike.
Recimo :
se zažene dvd v predvajalniku in ti pokaže kaj je na voljo.
Dopust
izlet
morje
.
Za vsakim tem meniju bi se pa nahajale slike. Ampak med meniji bi preklapljal s pomočjo dvd-jevega daljinca. Rad bi naredil, da bi bilo lično, da bi se tudi kaj premikalo in morda še kakšni efekt ob kliku - izbiri.. Itd.
Upam, da sem za poznavalca, ki je to zadevo že uspel naredit bil dovolj jasen.
Vnaprej se zahvaljujem in vas lepo pozdravljam.
Š.
Zanima me, da mi nekdo napiše ali se da in kje bi dobil program, s katerim bi lahko naredil meni za dvd ploščo. Da malo bolj podrobno opišem kaj bi rad povedal.
Recimo, ko vstaviš dvd film v predvajalnik imaš na voljo meni v katerem so razni inserti iz filma, slike, glasba. Itd.
Jaz bi želel naredit takšen isti meni, ampak da bi lahko preko daljinca recimo izbiral slike.
Recimo :
se zažene dvd v predvajalniku in ti pokaže kaj je na voljo.
Dopust
izlet
morje
.
Za vsakim tem meniju bi se pa nahajale slike. Ampak med meniji bi preklapljal s pomočjo dvd-jevega daljinca. Rad bi naredil, da bi bilo lično, da bi se tudi kaj premikalo in morda še kakšni efekt ob kliku - izbiri.. Itd.
Upam, da sem za poznavalca, ki je to zadevo že uspel naredit bil dovolj jasen.
Vnaprej se zahvaljujem in vas lepo pozdravljam.
Š.
JOKER ::
Hvala, ampak nisem mislil SLIDESHOW.
Veš kako je na DVD filmu, ko imaš meni in nato s tipkami na pilotu pomikaš puščico in izbiraš kaj boš gledal.
Ali slike, inserte, zakulisje .......
Veš kako je na DVD filmu, ko imaš meni in nato s tipkami na pilotu pomikaš puščico in izbiraš kaj boš gledal.
Ali slike, inserte, zakulisje .......
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Usb ključ ne predvaja določenih formatovOddelek: Strojna oprema | 11826 (9731) | Toros |
» | [divXvid] Xoro predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 39 40 41 42 )Oddelek: Zvok in slika | 228366 (38872) | fr33sat |
» | [divXvid] Hyundai predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 39771 (11820) | JanezC |
» | [divxvid] Matrix predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 6217 (3094) | ringalori |
» | velikost podnapisov v DVDOddelek: Programska oprema | 2373 (2308) | kuglvinkl |