Forum » Loža » Težave s hišnim oskrbnikom in financami
Težave s hišnim oskrbnikom in financami
Jester ::
vem da bost moderatorji najbrž zaklenili to temo in mi dali naziv ali kakšno podobno.... samo jst morm tole napisat, ker ne rezumem kako lahko nek človek zaserje nekoga drugega tako da bo sedaj celo zimo sedel na mrzlem!!! (ni ogrevanja)
ta človek je invalid in nek hud športnik. ima podjetje izhod doo in se ukvarja z stanovanji. in to podjetje ni plačevalo položnic za ogrevanje komunali in tako so nam le to izklopili.
v bloku bi radi da on kot upravnik odstopi samo njega ni mogoče dobiti nikamor ker je "nedosegljiv"
upam da me razumete....torej rad bi kakršne koli pametne in uporabne podatke o tej temi ali podjetju
prosim pišite mi na meil in hvaležen vam bom za pomoč
[Zaradi občutljivosti osebnih podatkov sem pobrisal ven specifična imena, pustil sem pa podjetje - naj bo za referenco in reklamo. Tema pa, dokler ne bo kakšnega specifičnega žaljenja ali vdiranja v zasebnost, ostane odprta. Postrezite avtorju raje s kakšnim uporabnim nasvetom. Hvala. - moderator]
ta človek je invalid in nek hud športnik. ima podjetje izhod doo in se ukvarja z stanovanji. in to podjetje ni plačevalo položnic za ogrevanje komunali in tako so nam le to izklopili.
v bloku bi radi da on kot upravnik odstopi samo njega ni mogoče dobiti nikamor ker je "nedosegljiv"
upam da me razumete....torej rad bi kakršne koli pametne in uporabne podatke o tej temi ali podjetju
prosim pišite mi na meil in hvaležen vam bom za pomoč
[Zaradi občutljivosti osebnih podatkov sem pobrisal ven specifična imena, pustil sem pa podjetje - naj bo za referenco in reklamo. Tema pa, dokler ne bo kakšnega specifičnega žaljenja ali vdiranja v zasebnost, ostane odprta. Postrezite avtorju raje s kakšnim uporabnim nasvetom. Hvala. - moderator]
HP notebook, AMD Turion 64 1,6 GHz, 512 MB RAM, ATI Radeon X300 128 MB
- spremenil: sketch ()
Keyser Soze ::
Ti pa kaj je s temi paraolimpijci. Zadnjič en tip, ki prodaja po "ugodni ceni" mobitele za gotovinsko predplačilo. Mobitel bolj težko potem vidiš.
Zdaj ta z stanovanji?? Hudo ja. Najbolje je bit gospodar na svojem pa svoja drva kurit. Ti vsaj izklopit ne morejo.
Drugače pa. Ne bodi ga len. V bauhaus po električni raditor pa bo. Da ne bo rit na mrzlem.
Zdaj ta z stanovanji?? Hudo ja. Najbolje je bit gospodar na svojem pa svoja drva kurit. Ti vsaj izklopit ne morejo.
Drugače pa. Ne bodi ga len. V bauhaus po električni raditor pa bo. Da ne bo rit na mrzlem.
Tody ::
Uh nevidim tvojega problema čist čisto... Prvič zakaj bi zakaj bi zaklenil to temo ?? Drugič ta vaš model je lastnik stanovanj samo upravljalec ali kaj ? Če modela ni mogoče dobit in imate dokaze o zanemarjanju svojega dela, potem pojdite k lastniku (občini?) razjasnite situacijo in se dogovorite komunalnim podjetjem kako in zakaj... Če je on lastnik in upravljalec strehe pod katero živiš, si ga pa bolj najebal kot ne... ostane ti neplačevanje najemnine in če bo kaj sikal sredi decembra in ne boste imel gretja še kaka civilno tožbo zagroziš
Jester ::
ja sej dons se je neki zdejle uredil-smo mel sestanek
zdej bo kao komunala neki vklučla gretje
sm tale nš upravljalec ki ni lastnik stanovanj (po zakonu mora imeti vsaka stanovanjska hiša upravnika)....vseen bi vas prosu če kdo ma kakršne koli info o njemu nej mi sporoči
zdej bo kao komunala neki vklučla gretje
sm tale nš upravljalec ki ni lastnik stanovanj (po zakonu mora imeti vsaka stanovanjska hiša upravnika)....vseen bi vas prosu če kdo ma kakršne koli info o njemu nej mi sporoči
HP notebook, AMD Turion 64 1,6 GHz, 512 MB RAM, ATI Radeon X300 128 MB
Thrivial ::
In kaj ima veze to, da je invalid in sportnik?
Tudi neinvalidi in nesportniki delajo iste pizdarije.
lp
Tudi neinvalidi in nesportniki delajo iste pizdarije.
lp
:: Member of Eror Team ::
... and Eror Team is gone...
... and Eror Team is gone...
b ::
Sej ga ne rabite dobit... Enostavno se mu pismo poslje, rabite podpise vec kot polovice stanovalcev v bloku, in to je to. Predlagam se kaksnega odvetnika, da vam to skupaj spaca, ne bi smelo bit ne predrago ne pretezko.
Kolikor vem, je odpovedni rok za njegove storitve 1 mesec in potem imate mir. Pa se tozite ga, ce je vas denar porabljal nenamensko.
P.S.: IANAL, ampak tak papir (odpoved upravljalcu) sem videl pri vhodu v blok kjer zivi moja punca in te podatke sem si zapomnil od tam.
Kolikor vem, je odpovedni rok za njegove storitve 1 mesec in potem imate mir. Pa se tozite ga, ce je vas denar porabljal nenamensko.
P.S.: IANAL, ampak tak papir (odpoved upravljalcu) sem videl pri vhodu v blok kjer zivi moja punca in te podatke sem si zapomnil od tam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nekdo nam krade elektriko v garažah (strani: 1 2 3 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 21420 (10674) | xmetallic |
» | Delilnikih toplote in stroški odčitavanja (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 39625 (22611) | Uporabnix |
» | Telemch Blok Televizija Kabel prestrizen... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 25904 (21445) | Mesar |
» | Nov zakon za ogrevanje (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 44787 (38951) | jernejl |
» | Obracun stroskov ogrevanja (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 26648 (22508) | kixs |