Forum » Loža » AntiDroga
AntiDroga
zigi ::
No pa se moje droge: ~skatla cikov na dan, ~10 pirov na teden, ~1g trave na teden.
Odvisen pa sem samo od cikov, od trave je clovek lahko psihicno odvisen samo da bi se tresel...? Skor ne verjamem. Verjetno so ble se ostale droge v igri.
Glede trave: ce si pameten, ti koristi, ce jo pa zacnes zlorabljat pa te zasvoji se prej da se zaves. Imam dosti prijateljev ki zacnejo dan z jointom. Tega ne privoscim nikomur, svet je prelep da bi tekel mimo tebe. Jaz kadim vcasih zvecer za sprostitev, pa ce ga pijemo in je druzba ta prava.
LP
Odvisen pa sem samo od cikov, od trave je clovek lahko psihicno odvisen samo da bi se tresel...? Skor ne verjamem. Verjetno so ble se ostale droge v igri.
Glede trave: ce si pameten, ti koristi, ce jo pa zacnes zlorabljat pa te zasvoji se prej da se zaves. Imam dosti prijateljev ki zacnejo dan z jointom. Tega ne privoscim nikomur, svet je prelep da bi tekel mimo tebe. Jaz kadim vcasih zvecer za sprostitev, pa ce ga pijemo in je druzba ta prava.
LP
Spiko ::
ganja je antidote za pomirjevala, ki nam jih država vsuva v vodo
Take that, dirty Linux hippies! Take that, Thieving Macintosh Republicans! XD
BigWhale ::
> ganja je antidote za pomirjevala, ki nam jih država vsuva v vodo
> [:D]
Pa imas kaj, da potrdi tvojo izjavo?
> [:D]
Pa imas kaj, da potrdi tvojo izjavo?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sketch ()
Spiko ::
>>Pa imas kaj, da potrdi tvojo butasto izjavo?
ostro zanikanje takega početja s strani države
ostro zanikanje takega početja s strani države
Take that, dirty Linux hippies! Take that, Thieving Macintosh Republicans! XD
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ilegalne droge, uporaba in mladostniki (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Problemi človeštva | 131884 (121979) | innerspace |
» | Če polnoletna oseba omogoča mladoletni uživanje drog? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 11021 (9191) | smilyxx |
» | Ljudje: legalize it! (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Problemi človeštva | 33707 (23908) | Matev |
» | Najboljš je bit zadet! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7481 (4895) | Gandalfar |
» | LEGALIZACIJA mehkih drog (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7618 (6507) | Aggressor |