» »

AntiDroga

AntiDroga

«
1
2

schejk ::

Tukaj napište vse misli, ideje, nasvete ki jih imate glede moderne zabave oziroma bežanje pred resničnostjo UŽIVANJU DROG.Tako mehkih kot trdih.:O Lahk pa tud mene vprašate za kak nasvet

HairyFotr ::

Ne pijem, ne kadim, ne poham, ...

In eni ldje me majo zato za čudaka, ker se ne zapijam :\

AndrejS ::

Problem ni v drogah samih, ampak je v kvaliteti drog. Zdaj že skoraj vsak ki se malo na kemijo spozna izdeluje doma tabletke in jih prodaja kot extassy. Pol se pa čudijo če kakšnega rejverčka pobere.

A. Smith ::

Mehkih drog ne uporabljam, vendar jim ne nasprotujem. Z njimi je tako: če je vesela družba, se da dobro počutje potencirat in nikomur ni hudega. Problem je, da začnejo ljudje s tem zdravit(?) svoje komplekse in bežat iz realnosti. Moje mnenje je, da psihično zdrav osebek psihične odvisnosti ne more razviti. To velja tudi za kadilce. In če pogledamo s tega vidika, vidimo, da je takih ljudi zelo malo (kajenje je v glavnem "zdravljenje" stresa).
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

Caligula ::

Ah itak bojo v roku 10 let prve vlade zacele dovoljevat kako novo vrsto kratkotrajno delujocih in neskodljivih drog, ki ne bodo zasvojevale. PAc veljalo bo kot za alkohol-prepoved voznje,.. samo folk se bo v prostem casu s tistim zadeval. Bo relativno poceni in obdavceno,.. pa verjetno ne bo ful psihadelicno,..

Skratka obcutek evforije pa par takih ucinkov ampak naceloma kao precej benigno. S tem bodo verjetno probali odvrnit od bolj nevarnih drog, obdavcevat se bo dalo pa kao ne bo zasvojevalo.

In prav je tako. Folk rabi neki za odklopit se pa da se se tisti najbolj zadrti lahko nekako vklopijo v kako druzbo kdaj samo trenutno je vse najmanj precej skodljivo, ce ze ne ful.

Moja droga obcasno alkohol.
Drugega nisem niti probal, niti me ne zanima. Bi pa kaj takega, kot sem poisal zgoraj. Ostalo je nezanimivo in neumno.

schejk ::

Caligula fora je v tem da se pol folk k neki cajta jemlje droge ne zna odklopit sam od sebe ampak da vedno rabi drogo da se odklopi. Kadi travo da je nasmejan. iz lastnih izkušen povem da po dolgotrajnem kajenju ratas paranoicen. Jemlje heroin da nima nobenih skrbi in je zadovoljen s trenutnim stanjem v njegovem zivljenju al pa se kokira zato da si dvigne samozavest, EGO in je car.
:\

P.S. A.Smith ma totalno prav

dëych ::

ne pijem, ne kadim...v glavnem sm "clean" :D


Lp

Matek ::

Mja, se s trinjam z večino v tem topicu, poskusil cigarete in travo, pa mi nič ni všeč, tu in tam kaj spijem (recimo 1x na mesec ali pa še to ne), ko je pač prava priložnost, nasploh sem pa proti drogam. Aja, svaka čast speedyju, mojemu življenjskemu motu Jebeš ritko, jebeš joške, če je glava od kokoške! je dodal še Ne pržim, ne kadim, pijem Laško in zdravo živim!>:D
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Vikking ::

pijem ob vikendih, kadim (cca 4 na dan), ostalega ne uživam, niti nisem nikoli poskusil niti me ne zanima!

Drgač pa se veliko ukvarjam s športom tako poleti kot pozimi!!!

iskra ::

Mene je zasvojil basket in alkohol sem po par pijanicah odstranu iz življenja (razen vsake tolko, ko je družba in to:)). Kadim tudi ne, ker kajenje napolne pljuča za vedno (učil sem se na očetu, ki je še par let nazaj skadil 2-3 škatle na dan). Drugih drog pa ne bi tikal za nobeno ceno. Preveč je že bilo posnetih filmov na to temo (Trainspotting, Requiem for a dream ... Za tiste, ki bi se radi podali v droge pa ne vedo kako, naj si ti dve cvetki ogledajo) in dovolj mrtvih zaradi Xov v časopisih :\

Skratka: s športom proti drogam! :D
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: iskra ()

McWolf ::

Hmm, js pa tk skor vsak dan pržim pa ne vem ce mam kake posledice, razn k si pac pokjen ni tk zanimiv v soli :8) , edin domisljijo mi ful naspona za kak spis al pa kj. Alkohol tut pijem tk normalno pa cike kadim (pa ne zarad stresa tko k je en prej prbil) tko normalno, pa razn tega da te lah zacnejo pljuca fqat ni sile. Sam kake kemije pa horsa nebi probu, tist je pa ze mal poseg v clovekovo dusevnost, tk da s tem se nebi spilu. :\
Go tell it on the mountains!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: McWolf ()

Dr_M ::

jest skadim ene 10 cikov na let, ene 50g trave na leto, pa spijem povprecno 2 gajbe piva (lasko :) ) in ene 0.5L zganja na mesec :) aja...pa spijem povprecno 1 kavo na mesec. :)


evo mene na partijih
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Dr_M ()

Caligula ::

Schejk, to je zato, ker jemljes droge, ki zasvajajo. Ni cisto res, da se folk ne zna pol vec sproscat-samo morajo bit stvari, ki ne zasvajajo. Veliko vec je folka, ki se sploh ze od nekdaj ni sposoben odpret pa druzit brez.

Pa v koncni fazi-ce je poceni, neskodljivo,.. pa naj najvecji zadrtezi pogosto juemljejo pol. Skodi ne nikomur pol. Ce se to dela za sproscenost, v prostem casu in nebi bilo nekih posledic za zdravje in hude zadetosti ampak pac povecana druzabna zilica,.. pa naj.
60% Americanov se z antidepresivi fila. Bi blo bols, ce bi kake neskodlive drogice jemali :D

schejk ::

TRI PONOSNA LETA SM ŽE CLEAN.

Bramac ^^ ::

Ne pijem, ne kadim, ne uživam drog ... nasploh 2. in 3. še nisem probral in me tudi nič ne mika.

Zgodovina sprememb…

thramos ::

nasploh 2. in 3. še nisem probral in me tudi nič ne mika.


Se dobr, vsaj ne ves kaj zamujas.

whitto ::

Joj, samo fantje... veliko postov v tem topicu v stilu: ne pijem, ne kadim....
Sej ni slabo, ampak... ne znam si predstavljat, da narediš težek izpit, pa da nebi na eno pivo potem skoču (mogoče 2,3...).
Kakorkoli že, jaz ne kadim ničesar.

Bramac ^^ ::

Se dobr, vsaj ne ves kaj zamujas.


Zame je to samo zapravljanje denarja..

Dr_M ::

eni zmecejo vs dnar v avto, eni v racunalnik, eni v musko, nekateri pa uzivamo :) :D
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Bramac ^^ ::

ja, vsak ima svojo hibo :)

Tic ::

Kar se tiče denarja - homegrown rula ;))

EDIT: schejk, ko sem bral tvoj post sem si mislil, kak 15 letnik, ki je pred enim tednom probal travo. Ampak ocitno imas 22 ;))
persona civitas ;>

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tic ()

thramos ::

Zame je to samo zapravljanje denarja..


Hm, kako lahko to pravs, ce se nisi sprobu?

boych ::

Hm se čist strinjam z Iskro.
Namesto čika ali pa kake droge jaz vzamem bike ali pa rolerje in se grem metat po štangah v naš skate park ali pa kar po mestu!
Travo sem probal, pa mi ni blo ql, kadil sem 14 let, sem tudi nehal, edino kar nisem in ne bom nikoli opustil....en ali pa dva mrzla Laška pira po vsakem sportu.

Šport + 1-2 pira = najboljša droga
AGGRESSIVINLINERULESTHEWORLD

schejk ::

reply Tic:
ja ne. nism neizkusen. lahk vam povem da sm dal v zivljenju pravi pekel cez in to sam za to kr sm pr 14ih hotu bit frajer pa kadit gandžo. NE PRIVOSCIM NOBENEMU

Tear_DR0P ::

Sem mehki samomorilec. Pijem. Pa kaj. Ostale droge pa so mi bolj tko. Za trenutke (psihične) slabosti. Se trudim da ne pretiravam razen z alkoholom. Enparkrat mi je že skor ratal :)
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

ricola78 ::

No pa da še jst povem moje mnenje. Če se človeku uspe zabavat na clean način je ql. Če pa ne, mislim da ni hudo narobo če mal popiješ pa pokadiš(homegrown), sam se moraš mal kontrolirat da ti ne preide v navado. Poskusil sem že marskikaj, ampak to pomeni la poskusil 1x in zaenkrat še vedno kdaj pa kdaj kej popijem pa sem pa tja kakšnega skadim. Še posebi na parijih je to dobra kombinacija :D . Je pa res da sem eno leto preveč kadil homegrown in sem postal precej len in je mogu faks mal pučakat:\ . Mislim pa da če je v mejah normale, sicer itak si vsak postavi svojo mejo, takšno ki ga ne ovira pr normalnem vključevanju v okolje. Res pa je da ti droge ne samo dajo en poseben filing, vendar ti tudi spremnijo pogled na svet. Tudi razni filozfi in pisatelji so uporabljali droge, za razširitev dojemanja sveta. In to ne samo mehke droge tudi kej močnejšga. Sicer človek že od pamtiveka tako uporablja droge, sedaj pa se droga pretirano zlorablja in zato je na tako slabem glasu. Pa še ko omenjajo po tv travo, jo vzporedno primerjajo z trdo drogo (vsaj filmčke kažejo o trdi drogi, govorijo pa o travi) in tisti ki je še ni okusil jo tako enači z trdo drogo.
Pa na primer CIA v ZDA je glavni distributer za drogo, ker mora vlada od nekje dobit denar, saj je v hudem primanjkljaju, odkar je Bush na oblasti. Obstaja en dokumentarec o tem, in jazst mu načeloma verjamem, vsaj dokler me ne bo nekdo s tako tehtnimi dejstvi prepričal v drugačno mnenje.

LP R
It's nice to be important but it is more important to be ... cool or smth.

Bramac ^^ ::

Hm, kako lahko to pravs, ce se nisi sprobu?


Sem pričakoval tak reply.

1. ne morem vedet

2. priporočila prijateljev

Dr_M ::

ah...te zadeve vsak drugac dozivlja, tko da ce je blo enmu tvojmu kolegu bad, ni nujno da bi blo tut teb.

sicer ce res noces probat uredu, sam neumno je pa govort, da je to neumnost in nepotrebno zapravljanje denarja. seveda dokler ne pride do zlorab droge...
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

kajzer ::

Še nism naletel na takega tipa, ki bi prvič probal trdo drogo (x-e, speed, MDMA,...) pa mu nebi bla ušeč. 8-) Še vsak je reku da je to prav noro in se niti podrazno ne more primerjat z alkoholom in zame brezvezno travo, saj se mi zanjo res zdi škoda denarja, saj ti nudi premal "užitka", če ga lahk dobiš za isti denar velk več (užitka mislim).;) Življenje je pač tako-treba uživat dokler še lahk!

Bramac ^^ ::

ah...te zadeve vsak drugac dozivlja, tko da ce je blo enmu tvojmu kolegu bad, ni nujno da bi blo tut teb.


hm... ne ni jim bad .. sam so vsi zasvojeni od tega :) pa pravjo nej rajš ostanem tam kjer sem. :))

Dr_M ::

ja seveda, od trave si pa res lohk zasvojen....
lohk ti edin v navado pride.

sicer pa jest tut usakmu k pr 20 se ni tega probu, recem, da ce je ze tok casa zdrzu, nej pa se mal.. :)
bo ves za nas ostal ;) :)
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

DoloresJane ::

Tukaj prisotni Jani si je na podlagi podatkov, ki jih je dobil od prijateljev, s TV, radia, interneta in kar še je drugih virov ustvaril mnenje, da določene stvari niso zanj. In potem pridete vi na dan z veleumno "kakovešsejšenisiprobukajhočešbitpameten" stvaritvijo.

Ne recite mi, da še niste srečali ženske, ob kateri ste si ustvarili mnenje in na podlagi katerega ste zaključili, da ne bi bili radi z njo v zvezi. In sedaj moje vprašanje: kako ste lahko prepričani? - morda pa je ta ženska prav v redu oseba in bi bila zveza z njo totalno doživetje? Ljudje o vseh stvareh, ki nas obdajajo ustvarjamo sodbe in se glede na le-te v večini tudi ravnamo. Če pa imate vi v življenju toliko časa, da vse dejansko testirate, preden si ustvarite mnenje, potem ala vam vera. Pa je zelo malo takih.

Mimogrede: kako VESTE, da vam opera ni všeč, če še niste sledili niti eni operni sezoni? In ne, droge v takšni ali drugačni obliki niso NIČ drugačne od opere.

Tear_DR0P ::

In ne, droge v takšni ali drugačni obliki niso NIČ drugačne od opere

No ja so precej drugačne. Ampak vseen ma pa cel tvoj članek velik point. Ne silit ljudi v uživanje adiktivnih substanc. Tud neposredno ne. Alkohol je v sloveniji težava ravno zarad tega, ker je sramotno če ga dec ne pije! Pa nej še kdo reče da on pa ni kriv da je sosed pijanc!
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

thramos ::


Mimogrede: kako VESTE, da vam opera ni všeč, če še niste sledili niti eni operni sezoni? In ne, droge v takšni ali drugačni obliki niso NIČ drugačne od opere.


Ne. O zenskah in operi si na podlagi preteklih izkusenj lahko ustvaris eno sodbo. O drogah si je ne mores (oziroma zelo redki), ker je njihov ucinek povsen drugacen od stvari, ki jih dozivljamo v vsakdanjem zivljenju.

demoness ::

Doktor M.:
ja seveda, od trave si pa res lohk zasvojen....


I beg to differ. poznam človeka, ki je s travo zasvojen. Kako to vem? Ima vse znake zasvojenca:
- vse, kar je mogel, je prodal, da si je lahko travo kupil
- raje je lačen kot brez trave (in pogosto tudi je; lačen namreč)
- če ne pokadi pet OGROMNIH jointov na dan, vsak dan, ne more početi absolutno ničesar, sedi v kotu, se trese in se smili samemu sebi
- ko mu pade koncentracija THCja v krvi in nima denarja, se postavlja na glavo, ploska z ušesi in se meče na trepalnice, da bi ga kje dobil

Če to ni zasvojenost, pa res ne vem, kaj je.
Je pa res, da ta človek intenzivno kadi že leta.

Samo da njega pogledam, pa me čisto mine, da bi se zakajala. Pa nehajte se na Janija spravljat. Eni smo se pač odločili, da še taki užitki niso vredni tega, da potem ena kemikalija kontrolira tvoje življenje (pa preden mi začnete s hormoni in podobnim, naj dodam, da mislim kemikalije, ki jih originalno nimamo v telesu).

Nadezhda, razlika od opere je samo taka, da, če si še tak ljubitelj, brez opere lahko živiš, zgoraj omenjeni osebek pa brez trave ne more. (Hm, mogoče bi morala raje reči knjige - jaz si ne predstavljam, kako bi živela brez knjig. Po moje je to edina moja resna droga. :) )
Don't you want to die, walk beside me evermore,
Don't you feel alive, like you never felt before...?

freserovski ::

Ma saj pomoje ni treba o drogah govorit kot o zasvojenosti, vsaj ne vedno. Jaz tudi tu in tam probam kaj, da se odklopim, sicer redko, mi pa zapaše tu in tam. Čeprav se da brez tudi, ampak ni isto pa naj reče kdo kar hoče.
Vsaka stvar je "zdravilna" do določene mere, kar je pa preveč je pa itak škodljivo pri vsaki stvari v življenju...
Problemi so, problemi bodo! Kurc jih gleda!!

schejk ::

Pri travi naj ne bi bilo fizicne zasvojenosti je pa lahko prisotna psihicna ki je mocnejsa od fizicne. Fizicne odvisnosti se ni tezko znebit. Spremlja te od 3 dni pa do mesca ali dveh odvisno od droge. Medtem ko pa je psihicna odvisnost lahko prisotna celo zivljenje

@cobra: vsaka stvar ni zdravilna da pa izkusnjo vec itd.

BigWhale ::

Hm, a ce se zadanes s hiperventilacijo, a to tud steje kot droga? ;>

borinho ::

Ja pijem zadnje čase bl mal(1,2 pive), ornk pijan grem sam sebi na živce(ostalim baje ne), pržil sem včasih dost, ampak tut ne več, ker si grem na živce zadet, probu sm x, LSD, koko, vse samo enkrat, ne bom več ker grem zadet sam sebi na živce. U glavnem upam da se čimprej znebim čikov, ker mi gre na qurac smrad, čeprov ni na izi nehat kadit, samo bo res treba.
V glavnem ne potrebujem kakšnih hudih drog, ker zadet nism več jest, ampak sem nekdo drug. Bili so pa časi ko sm to rbu
if you miss your ex reload and try again

Thrivial ::

Nadezhda: zgresene analogije podajas.

Ce je zenska po pripovedovanju prijateljev smotana, to se ne pomeni, da meni ne bo vsec, ko jo bom srecal(izkusnja).

Slediti operni sezoni ni enako kot poslusati opero 5 minut in ugotoviti, da ti ni vsec. Saj jega tudi nihce ne prepricuje, da bi moral poskusiti 10 X-v, 10 lajn speeda, 10 lajn koke, 10x skune, 10g gobic... in tako naprej. Saj razumes. :)

lp
:: Member of Eror Team ::

... and Eror Team is gone...

Elemen_T ::

demoness,

Vsak ekstrem, vsaka zloraba je v končni fazi negativna. Pri prav vsaki stvari.
Če si prevečkrat privoščiš pohanega piščanca, se boš zredil, holesterol ti bo zrastel nad nebo, še jošče bodo moškim pognale...
Če popiješ preveč vode, ti bo zalilo celice...
Če si preveč športno aktiven, te bo slej ko prej pobralo, saj telo ne bo vzdržalo...
Skratka, pri čisto vsaki stvari je pretiravanje slabo.

Ta primer, ki ga navajaš, je odsev čustveno neuravnovešenega človeka. Če tale model že leta kadi po pet nabildanih jointov dnevno z njim nekaj ni vredu,
Priznam, na gimnaziji sem dve leti kadil pribljižno enako........ampak takega tema nisem vzdržal, ni šlo, trava se mi je zagnusila in takrat sem za dve leti to razvado črtal...
Po enem leto premora, sem zopet začel kadit rekreativno...1, morda 2 jointa tedensko. Enako je danes in prav nobene potrebe nimam po večji količini.
Pribljižno tak scenarij je tekel tudi ostalim sošolcem prijateljem.

Tudi tole tresenje ...khm...zaradi trave se on NE trese. Je nemogoče. THC namreč ne zasvaja fizično, kar pomeni, da tole tresenje izhaja iz ene druge travme.

perci ::

THC namreč ne zasvaja fizično, kar pomeni, da tole tresenje izhaja iz ene druge travme.
Kolega, ki je prej kadil redno vsak dan in dokaj velike količine, je en cajt nazaj nehal kadit. Po parih dneh brez se je v sluzbi odstranil v en anonimnejsi kot in jokal kot otrok. Švical ko prfuknjen in še kaj drugega zraven. Skratka, blo je prehudo, model zdej spet veselo kadi.

Konec koncev če tolk trave skadiš, si ze od nikotina odvisen, če ne od drugega. Poleg tega ne veš, kaj vse dilerji primešajo v travo (od strihnina, koke, horsa), da bi ljudi malo bolj navadli.

Elemen_T ::

Ja takih neumnost pa še ne!

perci, lepo te prosim, pameten mož si, preberi si malo literature o tej tematiki pa ti bo hitro jasno zakaj od thcja ne moreš biti fizično odvisen...
Zakaj se potem jest nisem tresel? - pa sem kadil precej dolgo obdobje zelo redno in v ogromnih količinah. To kalvarijo sem končal v trenutku in brez kakršnihkoli stranskih učinkov.

In kakšna koka in hors neki!? Le zakaj bi dilerji mešali tako prestižne substance v tako ceneno drogo?
Saj se zgodi, vendar je to zelo zelo redek pojav, ki se zgodi prej po nesreči kot po načrtu.

Kar se pa tega tvojega kolega tiče-ti se kar prepričuj, da se je tresel zaradi trave, jest ni ne verjamem, da se je tresel in švical zaradi trave.
In to v službi, v anonimnem kotu?! To se mi ne sliši razumljivo...
Toliko pa imam lastnih izkušenj, da vem da se kaj takega kot posledica uživanja konoplje ne more zgodit.

Ta tvoj kolega je (če je ta tvoj sestavek resničen) "na skrivaj" jemal še kaj drugega. Ti zanesljivo ne moreš vedet, da ni- ogromno narkomanov to dobro prikriva.

|CyGNUS-x ::

Konec koncev če tolk trave skadiš, si ze od nikotina odvisen, če ne od drugega. Poleg tega ne veš, kaj vse dilerji primešajo v travo (od strihnina, koke, horsa), da bi ljudi malo bolj navadli.


Take neumnosti pa še ne... Kdo bo koko mešal v travo? Predraga stvar da bi mešal v to..
Ni in ne more biti nobenega drugega načina za preizkušanje
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.

schejk ::

Trest te od thcja ne more.
Se pa popolnoma strinjam s percyem da se dodaja kaj konoplji in to takrat ce tisti ki jo goji ugotovi da vsebuje premalo thcja se dodaja koka ali rjavi. Ce pa je v travi strihnin pa ves na sprednjih yobeh. Obcutek elektrike. Tk ko da bi mel cisto majhen koscek alufolije na zobeh.

Fizicna kriza Pri horsu pa ni kriza da bi te treslo ampak imas ves cas kurjo polt po celem telesu plus da ti je svinjsko vroc plus da te bolijo misice.

Tresenje je znacilno za alkohol- pri yelo hudi odvisnosti. Padas v delirije......

lambda ::

Pivo ... povprečno bi lahk rekel, da spijem eno do dve na dan (če vikend še malo porazdelimo čez teden) - poleti količina močno naraste, pozimi pa krepko upade.

Sem zmerno kadil (cca. pol leta) ... sedaj skadim kvečjemu pol škatle na mesec.

Sem parkrat pohal ... mi ni blo všeč.

Dlje pa nisem šel in tudi nikoli nočem.

Nimam pa nobenih kompleksov pri druženju z ljudmi, ki (ne) kadijo, (ne) pohajo, (ne) pijejo, da bi se v njihovi družbi počutil manjvrednega če nisem tak kot oni. Marsikdaj si drugi res ustvarijo neko mnenje "softiča" o tebi, ampak če te nekdo ne sprejme zaradi česa takega mi je pa čisto vseeno, če se sploh ne srečamo več. Bodi tak kot si ... :))

BigWhale ::

> perci, lepo te prosim, pameten mož si, preberi si malo literature o tej
> tematiki pa ti bo hitro jasno zakaj od thcja ne moreš biti fizično
> odvisen...

Psihicna odvisnost je precej hujsa od fizicne. In zaradi psihicne odvisnosti se clovek lahko trese, se poti, se ne more skoncentrirat. Zaradi motnje v psihi lahko resno zbolis za razlicnimi stvarmi...

Zakaj mislis, da se ljudje, ki nehajo kaditi precejkrat zredijo?

Screamboy ::

ena škatla na dan čikoc seveda ter 2-3 pive na an ter enkrat ali dvakrat na mesec en gram trave

huelz ::

Ne pijem, ne kadim, ne drogiram se... samo lazem :D

Take debate so men ze u osnovi sfalene, ker itak je vsak clovk z eno stvarjo odvisn (kle povezava z drogami in odvisnotjo ze mora bit, ker druzga vec al mn sploh ne poznamo)

Drugace nej se pa vsak sam pr seb vprasa, zakaj se sploh spusca v te stvari...
Zej kerkol izgovor, vzrok, nacelo whatever na koncu ni tisto pravo...
Sicer kdo pa prav, da mors met vzrok za to, da jemles droge?

Enim pase, enim ne, eni pravjo da nardijo vec skode kot dobrega (ce sploh)...

Dejstvo pa ostaja, da ti droga dejansko spremni pogled na svet. Vsaj za tist trenutek...

Beg pred realnostjo? Definitivno
Upraviceno? Zazeljeno? Pravilno?
Skregano z logiko?

Ne bi vedu...
Vem pa da grem enga przgat zdele...

Hypno ::

BigWhale, ves zakaj se zredijo? :)

Ker samo zamenjajo en distractor z drugim, zadeve pa s tem ne resijo.
Great are mysteries of the mind ...
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ilegalne droge, uporaba in mladostniki (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Problemi človeštva
477120414 (110509) innerspace
»

Če polnoletna oseba omogoča mladoletni uživanje drog? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
10110490 (8660) smilyxx
»

Ljudje: legalize it! (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Problemi človeštva
68031993 (22194) Matev
»

Najboljš je bit zadet! (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
667049 (4463) Gandalfar
»

LEGALIZACIJA mehkih drog (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
947099 (5988) Aggressor

Več podobnih tem