Forum » Omrežja in internet » Še en portal
Še en portal
Tomi ::
Kot ste verjetno še dobili v nabiralnike ( vsaj naročniki ), je Mobitel odprl svoj nov portal. Sicer bi lahko rekel, da se lahko še malo zgleduje po Siolu, ampak morate pa priznati, da ima pa dobre razglednice, posebej Kočevarjeve
metrodusa.blogspot.com
Elemen_T ::
Ja...sploh nevem ali bi se pinkponku res reklo portal, neke vrste da, ni pa tipičen. Vseboval bi lahko še povezave, imel bi lahko svoj spletni imenik, ...to je v bistvu bistvo portala.
Ni pa slab. Glede na to da ima mobitel kesh, bi se lahko razvila vredu zadeva.
Drugače ima pa sedaj joker všečno spletno strani:
joker.amadej.si
lp
Ni pa slab. Glede na to da ima mobitel kesh, bi se lahko razvila vredu zadeva.
Drugače ima pa sedaj joker všečno spletno strani:
joker.amadej.si
lp
ahac ::
Samo nekaj novic, ki jih lahko preberete tudi kjerkoli drugje in pošiljanje logotipov (odgovor na SMStil)
bedno.
bedno.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
whatson ::
edina stvar, ki se mi dopade na tej strani so barve... lep, nenavaden, očem prijazen kontrast.... vse drugo pa je že videno...
sicer pa že zaradi Mobitela kot firme, ne bom obiskoval tega portala...
sicer pa že zaradi Mobitela kot firme, ne bom obiskoval tega portala...
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
Kekec ::
Ta pinkponk je zlo počasn, ok res da v ozadju laufa bog ve kaj vse ampak vseeno!
Lahko bi bil hitrejsi tudi barv je prevec, drugace pa se mi zdi da bo klju temu vseeno dost obiskan!
Lahko bi bil hitrejsi tudi barv je prevec, drugace pa se mi zdi da bo klju temu vseeno dost obiskan!
JurijTurnsek ::
sms delajo hitro(pridejo hitro), pa še s prve starni jih lohk pošijaš
http://www.slatnaskejta.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Diler.si - uradni Bolha killer je live (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 52567 (26491) | Blinder |
» | Simobil live (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 60537 (23436) | ttommy |
» | Kdo izdela dober spletni portalOddelek: Izdelava spletišč | 2503 (1871) | Patricij |
» | Linux na iPhonu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 10323 (6816) | jype |
» | Sms novice (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 5223 (4394) | rc-car |