Forum » Programska oprema » Pomoč pri WIN XP
Pomoč pri WIN XP
ales224 ::
Zanima me kaj naj naredim, ko instaliram Win XP mi po približno enem tednu začne namesto r pisati r+ in za tipko levo mi vrine b pa vse dela ful počasi???? pa pri filmih mi vsakih par sekund zašteka!
To se pojavi tudi po formatu diska in po ponovni namestitvi win xp ni ostalih programov. Uporabljam pa nortona!
Prosim za pomoč
To se pojavi tudi po formatu diska in po ponovni namestitvi win xp ni ostalih programov. Uporabljam pa nortona!
Prosim za pomoč
Trinitron ::
Ja, z Windowsi to pomoje nima nobene zveze... Kaj pa inštaliraš po enem tednu uporabe? Kakšne gonilnike al kaj? Si naložil SP2? Je hardware 100% ok?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Trinitron ()
Saj v tem je hec, da nisem nič na novo instaliral, pred kakim pol leta pa sem vse namestil pa je ql delal????
Tear_DR0P ::
Že če maš nortona gor, si še neki zram windowsov inštaliru! In očitno si neko reč namestiš zraven, ki ti dela težave. Vidu sm že da si ljudje nameščajo ne vem kake video kodeke gor, kr jih rabijo za ne vem točno kaj, pol pa fašejo črva zram.
Neki maš na računalu, kar ti dela škodo! Kaj pa to je je pa težko ugotovit.
Neki maš na računalu, kar ti dela škodo! Kaj pa to je je pa težko ugotovit.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
Trinitron ::
A kej defragmentiraš disk? To bi biu lahko problem, sploh če datoteke kar naprej brišeš pa na novo pišeš. Kar se pa tipk tiče... Si probu kakšno drugo tipkovnico? Mogoče ja ta že zanič!
Dragi ::
mojima dvema frendoma, se to isto dogaja, ko zaženeta kak špil, je pc prvih trideset sekund kot polž, prikazuje po 3 fps-je in manj, ko pa mine ta čas, pa deluje vse normalno.
Kako sta rešila problem te zanima ???
Nista ga, eden je nOOb in se sploh ne zmeni za to, ker misli, da to deluje normalno, drugi pa nori in kolne ko nor.
Poskusi najprej ugasnit računalnik, vzemi baterijo iz plate za bios, počakaj da se resetira, ga ponovno nastavi, in formatiraj disk, inštaliraj winse, linux itd in vse popravke za le te.
Sedaj si inštaliraj še vse programe, a le tiste, za katere veš, kaj delajo, in da jih rabiš, ko boš vse naštimou, ne pozabi defragmentirat diska/e in se zabavaj ob delu z računalnikom.
Tako sem jst do sedaj rešil vse probleme, kar jih je bilo, pa moram reči, da jih ni bilo malo.
oskusi na ta način, je bolje malo potrpeti in rešiti problem, kot pa čakati, da se ti kaj izjemno lahkega ponudi pred nos.
Poskusi pa povej, če vse dela.
L.p mukY
Kako sta rešila problem te zanima ???
Nista ga, eden je nOOb in se sploh ne zmeni za to, ker misli, da to deluje normalno, drugi pa nori in kolne ko nor.
Poskusi najprej ugasnit računalnik, vzemi baterijo iz plate za bios, počakaj da se resetira, ga ponovno nastavi, in formatiraj disk, inštaliraj winse, linux itd in vse popravke za le te.
Sedaj si inštaliraj še vse programe, a le tiste, za katere veš, kaj delajo, in da jih rabiš, ko boš vse naštimou, ne pozabi defragmentirat diska/e in se zabavaj ob delu z računalnikom.
Tako sem jst do sedaj rešil vse probleme, kar jih je bilo, pa moram reči, da jih ni bilo malo.
oskusi na ta način, je bolje malo potrpeti in rešiti problem, kot pa čakati, da se ti kaj izjemno lahkega ponudi pred nos.
Poskusi pa povej, če vse dela.
L.p mukY
Hvala za pomoč, sem ugotovil napako, krivi so bili driverji od zvočne kartice, saj so bili zraven novega computra driverji z napako!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Operacijski sistemi | 441353 (7034) | jedateruk |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267381 (66973) | Seljak |
» | Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 47462 (21139) | R33D3M33R |
» | Kolikokrat se vam na mesec kaj sesuje?Oddelek: Loža | 1522 (1014) | gzibret |