Forum » Programska oprema » opera
opera
jcj ::
Še zadnjo vprašanje danes. Že vnaprej hvala vsem. Ko zaženem Opero se prvič opera odpira skoraj minuto. Ob vseh nadaljnih zagonih je ok. Kaj tako zablokira prvi zagon? Poskusil sem že tudi z deinštalacijo in novo inštalacijo vendar je bilo isto. Uporabljan Win Xp pro SP2. hvala
Loki ::
to slucajno takoj, ko se logiras?
ker pri sebi opazam, da se tisti slavni security center zaganja zelo dolgo (med tem ne morem delati nic).
ponovno zazeni in pocakaj kaksno minuto ali dve.
ce to ne pomaga, izbrisi opera profile (documents and settings); ne pozabi backati maila in favoritov ter ponovno instaliraj.
uporabljas najnovejso verzijo (7.54)?
ker pri sebi opazam, da se tisti slavni security center zaganja zelo dolgo (med tem ne morem delati nic).
ponovno zazeni in pocakaj kaksno minuto ali dve.
ce to ne pomaga, izbrisi opera profile (documents and settings); ne pozabi backati maila in favoritov ter ponovno instaliraj.
uporabljas najnovejso verzijo (7.54)?
kriko1 ::
Imaš mogoče antivirus? Na operi forums se je diskutiralo da se zelo dolgo zaganja v zvezi nortonom, vseeno poskusi my.opera.com in pejdi na forum, tam 100% pod search boš našu rešitev.
BaRtMaN ::
Ponavadi se to dogaja zaradi hevristike antivirusa, ja. Malo poglej v njegov nastavitvah in najdi kakšne exceptions ali exclusions. Tam notri dodaj opera.exe in bi moralo biti precej bolje.
Tattoo- ::
Da še jaz vprašam nekaj v zvezi s Opero...
Problem se pojavi, ko želim na tem forumu napisati kakšen odgovor...namreč, smile-je in linke (ter kar je podobnega) mi namesto na konec besedila vedno vrže na začetek besedila.
Če kdo ve rešitev naj prosim pove...
Problem se pojavi, ko želim na tem forumu napisati kakšen odgovor...namreč, smile-je in linke (ter kar je podobnega) mi namesto na konec besedila vedno vrže na začetek besedila.
Če kdo ve rešitev naj prosim pove...
Racing is in my blood - Ayrton Senna
pivmik ::
Ni rešitve.
Vzrok temu:
- ne vem ali Slo-Techovci pišejo nestandardni javascript(ECMAScript)
- ali pa Opera ne podpira popolnoma vseh ECMAScript specifikacij.
Je pa res da bi lahko vsaj slo-techovci nartedili da se smeškoti vstavljajo na KONEC teksta, kakor je bilo prej.
Vzrok temu:
- ne vem ali Slo-Techovci pišejo nestandardni javascript(ECMAScript)
- ali pa Opera ne podpira popolnoma vseh ECMAScript specifikacij.
Je pa res da bi lahko vsaj slo-techovci nartedili da se smeškoti vstavljajo na KONEC teksta, kakor je bilo prej.
LP, Gregor GRE^
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova anketa: kateri brskalnik uporabljate za brskanje po spletu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 14504 (11642) | MisterR |
» | Izšla Opera 12 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 20769 (15857) | Ganon |
» | Kateri najhitrejši brskalnik je v deželi tej? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 29139 (25792) | JohanP |
» | Izšla je Opera 9.5 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 23996 (12888) | Gandalfar |
» | Firefox 3 s trenutno najmanjšo porabo pomnilnika (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 11737 (8077) | lukanium |