Forum » Zvok in slika » Oh ti podnapisi na yamadi??
Oh ti podnapisi na yamadi??
fancy ::
sam imam namen kupiti yamado ....ampak ne uspe mi pretvoruti podnapise iz sub in txt SRT....OZIROMA lahko jih pretvorim v workshopu ampak potem ti ne delajo na yamadi...Ali kdo ve zakaj? Probal sem ze vse živo sam ...mi ne uspe.
TOSHIBA Satelite P 200- 1JR 250Gb, 4Gb RAM
TOSHIBA Satelite v L40-18W
- zaklenil: CaqKa ()
tris ::
Kot si že rekel pretvoriš(sub --> srt) jih v "SubtitleWorkshopu" + file s podnapisi mora imeti popolnoma enako/isto ime kot film in to je to....mora delat.
PS:5 dni nazaj je izšel tudi nov firmware............(odpravi težavo s SCART-om,...)
PS:5 dni nazaj je izšel tudi nov firmware............(odpravi težavo s SCART-om,...)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tris ()
fancy ::
Vse sem natredil kot sem prebral na forumu. Iz txt pretvoril v SRT jih dal skupaj v isto mapo z istim naslovom brez pik....pa ne dela
Tiste ki pa jih snamem z neta pa delajo...ali je mogoče kje kaka fora pri pretvorbi...recimo da najprej iz txt pretvoris v sub......nato pa iz sub v srt.
Tiste ki pa jih snamem z neta pa delajo...ali je mogoče kje kaka fora pri pretvorbi...recimo da najprej iz txt pretvoris v sub......nato pa iz sub v srt.
TOSHIBA Satelite P 200- 1JR 250Gb, 4Gb RAM
CaqKa ::
to: [DivXviD] Yamada predvajalniki,
to [DivXviD] Subtitle Workshop urejevalnik podnapisov
in navsezadnje še [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave
a je res potrebna nova tema?
to [DivXviD] Subtitle Workshop urejevalnik podnapisov
in navsezadnje še [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave
a je res potrebna nova tema?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Subtitle Workshop urejevalnik podnapisovOddelek: Zvok in slika | 12629 (1287) | KiNgKoNgX |
» | [DivXviD] Yakumo predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 25 26 27 28 )Oddelek: Zvok in slika | 190320 (27244) | gasper6201 |
» | podnapisi srtOddelek: Programska oprema | 4196 (4033) | ST-777 |
» | [DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 26393 (13728) | podtalje |
» | program za konvertiranje podnapisovOddelek: Programska oprema | 4202 (3772) | bostjan44 |