Forum » Programska oprema » podnapisi srt
podnapisi srt
kokuca ::
mene zanima s katerim programam bi lahko podnapisi npr iz txt ali sub spremenil v SRT. proval sem tako da sem txt odprl z beležnico in nato shranil v SRT sam ne dela. če veste za kakšen program mi prosim povejte.
gre se za sony dav-x10, ki ne podpira txt sub pa to, podpira pa srt.
gre se za sony dav-x10, ki ne podpira txt sub pa to, podpira pa srt.
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
ST-777 ::
@kokuca, izbereš: File/ Load original (.txt)/ export s. (.srt)
V Beležnici nato podnapis .srt odpri, boš takoj videl razliko od podnapisov .txt.
Včasih Subtitles Translator pretvori v .srt, vendar datoteka nima te oznake in je v Beležnici ne moreš odpreti. Če se to zgodi, postopek zapisa ponovi. Ko to storiš drugič, je običajno pretvorba pravilna.
V Beležnici nato podnapis .srt odpri, boš takoj videl razliko od podnapisov .txt.
Včasih Subtitles Translator pretvori v .srt, vendar datoteka nima te oznake in je v Beležnici ne moreš odpreti. Če se to zgodi, postopek zapisa ponovi. Ko to storiš drugič, je običajno pretvorba pravilna.
@Tr0n, sem si ogledal Subtitle Workshop, ki ga doslej nisem poznal. Se mi zdi odličen program, ki ima, kot vidim, še več možnosti kot Subtitles Translator.
aha zde sm nrdu ku si napisu sam meni u drugič ne nardi nikoli ne napiše .srt zmerm mapa brez končnice...mogoče ker mam visto ne dela pravilno??
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kokuca ()
@kokuca, če ti nagaja Subtitles Translator, uporabi Subtitle Workshop: File/ Load subtitle/ Save as .... SubRip (.srt)
Še prej pa na levi strani izberi v oknu EastEurope, da bodo v podnapisih pravilno prikazani ščž.
Subtitle Workshop ima tudi eno verzijo, ki je Windows Vista compatible.
Še prej pa na levi strani izberi v oknu EastEurope, da bodo v podnapisih pravilno prikazani ščž.
Subtitle Workshop ima tudi eno verzijo, ki je Windows Vista compatible.
aha zde mi je uspelo sam hišni kino mi jih še zmeraj ne bere, če jih dam pa s podnapisi.net v srt obliki delujejo vsi podnapisi. ma kaj to ni isto kot da bi odprl z beležnico in shranil pod .srt?
Podnapisi morajo imeti enak naslov kot film, le v tem primeru player hišnega kina predvaja podnapise.
Ko z beležnico odpreš podnapis.txt, ga ne moreš zapisati v podnapis.srt. Če pa z beležnico odpreš podnapis.srt, ga lahko popraviš in spet zapišeš v podnapis.srt.
Ko z beležnico odpreš podnapis.txt, ga ne moreš zapisati v podnapis.srt. Če pa z beležnico odpreš podnapis.srt, ga lahko popraviš in spet zapišeš v podnapis.srt.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Subtitle Workshop urejevalnik podnapisovOddelek: Zvok in slika | 12629 (1287) | KiNgKoNgX |
» | podnapisi pri filmih in serijahOddelek: Pomoč in nasveti | 5149 (4787) | WallSreet |
» | Iz .srt kot .txt, želim v .srt kot .srtOddelek: Pomoč in nasveti | 2169 (1912) | mihco |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 77882 (20018) | CaqKa |
» | program za konvertiranje podnapisovOddelek: Programska oprema | 4202 (3772) | bostjan44 |