» »

PROBLEM z modemom in XPji

PROBLEM z modemom in XPji

tomazp77 ::

Pozdravljeni vsi skupaj, imam en HUD problem, pa mi nihče ne zna pomagat! Mogoče se je kdo tu srečal s podobnik problemom?
Začelo se je tako: Pred 14 dnevi fasal trojana Backdoor, zadevo uspešno odstranil, ampak je pustil posledice ne XPjih in nortonu! Sem se odločil da na novo vzpostavim sistem , ( net je pred tem deloval normalno) in ko sem imel že vse programe na novo popedinane sem se podobno spravil delat še z netom in modemo, in ob vseh poskusih ni deloval javlal je error 692, sem šel od kolega in sva zadevo še enkrat namestila tokrat Xp delux verzijo, in spet modem ni deloval, z starimi driverji linije sploh ni zaznal( je dal signal za zasedeno linijo, pa čeprav je bila prosta) , ko sva preko njegovega gepla spravla dol najnovejše driverje ( modem je motorola SM56 ) je sicer deloval ampak obupno počasi, pa še to po velikih težavah, če je nastavitev držane narejena na Slo linije sploh ne zazna oz je zasedena !!! ! Če pa je ta nastavitev na Austrijo pa dela ! ni mi jasno zakaj! Na net se konektam preko volje , pred dnevom x me je zmeraj konektal z 45.6kbps zdaj pa zmeraj z 38.6, Zanima me kako bi se dal ta problem odpravit! Razmišljam da bi kupil nov modem, pa potem videl če bo zadeva bolje delovala ali se bo pojavil enak problem

LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

A1 ima nov hibridni modem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Omrežja in internet
38788246 (1320) Andraz201
»

Selitev priključka Amis - ne hvala

375386 (3999) 111111111111
»

Novi SIOL-ovi "komunikacijski prehodi" (gateway-i) SAGEM F@st™3344 (strani: 1 2 3 4 )

15544116 (19656) imallears
»

Kako ste zadovoljni z delovanjem T-2 ponudnika za internet? (strani: 1 2 3 )

10912288 (8089) durrenmatt
»

3Com USR ISDN Pro Ta

Oddelek: Strojna oprema
281824 (1483) Wad@

Več podobnih tem