Forum » Pomoč in nasveti » Nenavajen tezav - HELP
Nenavajen tezav - HELP
Pat_MaGroin ::
Hello!
Torej, imam XP1800+, MSI Turbo2 ter 512mb SDR rama :-).
Zadnje 2 leti je zadeva delala BP (imam isto instalacijo winsev ze 2 leti, dela kot raketa).
No, od vceraj se mi pa dogaja, da ko prizgem masino, se winsi lepo nalozijo, mine 2-3 minute, nato pa se masina reboota (hard reset, kot bi potegnu kabel iz vticnice). Sumim PSU, ampak bega me to, da masina crkne v zelo podobnem casu (cca. 2 minutke po bootanju v winse). Aja, mam WinXP. Zdej preden grem menjat PSU, pa preden nardim svezo instalacijo XPjev, bi rad poiskal vzrok temu. Ideje?
Hvala.
LP,
PIC
Torej, imam XP1800+, MSI Turbo2 ter 512mb SDR rama :-).
Zadnje 2 leti je zadeva delala BP (imam isto instalacijo winsev ze 2 leti, dela kot raketa).
No, od vceraj se mi pa dogaja, da ko prizgem masino, se winsi lepo nalozijo, mine 2-3 minute, nato pa se masina reboota (hard reset, kot bi potegnu kabel iz vticnice). Sumim PSU, ampak bega me to, da masina crkne v zelo podobnem casu (cca. 2 minutke po bootanju v winse). Aja, mam WinXP. Zdej preden grem menjat PSU, pa preden nardim svezo instalacijo XPjev, bi rad poiskal vzrok temu. Ideje?
Hvala.
LP,
PIC
OZZY ::
pa poglej če so kondenzatoji na plati ok.
Lahko pa seveda psu..
Lahko pa seveda psu..
Go with the flow.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: OZZY ()
AngelOfDeath ::
izklopi avto reštart pri modrem zaslonu :)
desna tipka na moj comp --->>> advanced --->> startup and recovery --->> settings --->>> odstrani kljukico pri automaticaly restart
Če se ti pojavi modri zaslon zdaj pa nam napiši kaj gor piše
Lep Pozdrav
desna tipka na moj comp --->>> advanced --->> startup and recovery --->> settings --->>> odstrani kljukico pri automaticaly restart
Če se ti pojavi modri zaslon zdaj pa nam napiši kaj gor piše
Lep Pozdrav
Angel, avto restart mam izljucen ze 2 leti :-). Bom pa pogledal kondenzatorje ter poskusil zacasno zamenjati PSU. Se kaksna ideja?
Nej mi en rece, da se da kondenzatorje lepo pomenjat?:-) Ni sanse, da grem menjat cel sistem zdej:(.
LP
LP
ali3n ::
Menjava kondenzatorjev
Pa prej poglej, če so res kondiji krivi, da ne boš zastonj lotal...
Pa prej poglej, če so res kondiji krivi, da ne boš zastonj lotal...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako popraviti mamaplato, kjer so crknili kondenzatorji? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 15333 (11013) | Pyr0Beast |
» | zmrzovanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1650 (1306) | ___ |
» | NapajalnikOddelek: Strojna oprema | 1385 (1140) | krneki |
» | Kondenzatorji na plati kar kuri..Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4145 (3907) | zile |
» | Spet XP problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1329 (945) | McHusch |