Forum » Omrežja in internet » FTP Server
FTP Server
bbecan ::
Postavil sem FTP server in me muči ena stvar. Namreč imam SiOL ADSL 1024/256 kb/s in mam ful slab upload. Sprašujem, če bi se dalo na kak drug način preko modema ADSL strežti podatke, da bi zaobšel SiOLov server in se s tem izognil omejitvi uploada na 256 kb/s.
Hvala!
LP
Bečo
Hvala!
LP
Bečo
- premaknil iz Mali oglasi: OmegaBlue ()
Tody ::
Uploada maš 30 kilo/s in to je to... Hočeš več ? Plačaj za več
To je tko kot greš v trgovino in rečeš pol kile kruha in pričakuješ da ti bo dala celo kilo...
To je tko kot greš v trgovino in rečeš pol kile kruha in pričakuješ da ti bo dala celo kilo...
Zgodovina sprememb…
- odbrisal: CaqKa ()
Malinovc ::
Jah .. seveda obstaja resitev...
Postavis kak mirror drugje, pa dela hitreje....msg me /dev/mail > cevzar@yahoo.com
pa se lahko zmenma za mirror kakrsen ces.. 100Mbit ali 200Mbit lah.. kar ces in ce nimas ogromnih fajlov in ce ni veliko uporabnikov... dela kr hitr
Postavis kak mirror drugje, pa dela hitreje....msg me /dev/mail > cevzar@yahoo.com
pa se lahko zmenma za mirror kakrsen ces.. 100Mbit ali 200Mbit lah.. kar ces in ce nimas ogromnih fajlov in ce ni veliko uporabnikov... dela kr hitr
footprint ::
Lahko pa zakupiš prostor ali cel strežni pri internet ponudniku.
Sicer pa nekaj let nazaj sem bil zadovoljen z download-om 33K zdej pa je upload problem. Uh kok so nas slovence razvadl!
Sicer pa nekaj let nazaj sem bil zadovoljen z download-om 33K zdej pa je upload problem. Uh kok so nas slovence razvadl!
CaqKa ::
ostanimo na nivoju prosim. drugače bodo začeli ključi žvenketat :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()
Tody ::
Cakqa
1.) neumno vprašanje dobi neumn odgovor čeprav je tudi samo neumno postavljeno
2.) vidim da si res zaposlen z izpiti
1.) neumno vprašanje dobi neumn odgovor čeprav je tudi samo neumno postavljeno
2.) vidim da si res zaposlen z izpiti
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Merjenje hitrosti downloada/uploada (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Omrežja in internet | 389555 (6113) | dussan |
» | Kabelski in adsl internet pohvale in pritožbe (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Omrežja in internet | 26283 (15994) | Jakka |
» | ADSL ali kabel (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 4814 (3993) | marjanX |
» | ADSL iz 512/128 na 1024/128 (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Omrežja in internet | 35822 (18904) | RedOS |
» | 2mbit ADSL in hitrostni problemi????Oddelek: Omrežja in internet | 1812 (1274) | Hux |